optima hp φοαραει h A400, οχι optima boreΗ Α400 φοράει Optima bore, το Invcetor plus είναι άλλο.
optima hp φοαραει h A400, οχι optima boreΗ Α400 φοράει Optima bore, το Invcetor plus είναι άλλο.
Μείνε στο icΤο αντίστοιχο black edition σε σύσφιξη lm αξίζει η δεν έχει πολύ διαφορά με το ic?
Τώρα έκανες την καλύτερη αγορά για την benelli , κάτι θα πέφτει.
Θα γίνει γκραντ τέστΝίκο ρίξε και μια τουφεκιά αν έχεις διασπορας με gualandi διαπορεα. Λογικά ο σταυρός θα στροβιλίζει περισσότερο τα σκαγια.
Εγω πήρα το paradox της Gemini σε mobile την περασμένη εβδομάδα αλλα δεν εχω καν μπαμ ακομη
Σε μπενελι που το εχω δοκιμασει ειναι πολυ καλο.........
Briley crio plus διασποράς με φούστα 18.9 τεριαζει και στα optima-plus
Τελική σύσφιξη στις μέσα ραβδώσεις 18.4
Όσο ο κύλινδρος της benelli και η επιφανειακες 18.1
Οι ραβδώσεις ξεκινάνε 2χιλ μετά την φούστα έως την έξοδο..
Και θα συγκριθεί με το gemini sk2 optima-plus
Η εταιρεία το δίνει -0.30 στον 18.6 αυλό τον optima-plus choke με το παχύμετρο το πιάνω στα 19.2
Μπορείς δηλαδή να χρησιμοποιείς φυσιγγι διασποράς με αυτό το τσοκ μέχρι τα 20-25 μέτρα ή θέλει με συγκεντρωτηρα?Σε μπενελι που το εχω δοκιμασει ειναι πολυ καλο.........
Δινει ανοιχτη ντουφεκια αλλα παραλληλα κραταει καλη πυκνοτητα στα σκαγια μεχρι τα 30 μετρα........
Εχω φιλο πολυ καλο κυνηγο που δεν το βγαζει απο επανω σε περδικα,μπεκατσα ,ορτυκι και καποιες μερες στα μπασιματα της φασας οταν περναν στρωτα κξ οχι στο "Θεο".......
Θα το ευχαριστηθεις.....
Με μισοταπο ρίχνεις....κάπου προς τα 'κει και γράφει!Μπορείς δηλαδή να χρησιμοποιείς φυσιγγι διασποράς με αυτό το τσοκ μέχρι τα 20-25 μέτρα ή θέλει με συγκεντρωτηρα?
Στο ραβδωτό της Fabarm ισχύει.... το έχει ο συγκυνηγος μου σε Fabarm ellos......σε αυτό της brilley σε mobile που το έχω 10 χρόνια όχι.... δεν έσφιξε ποτέ και δε βγαίνει από το δίκανο τα τελευταία τέσσερα χρόνια Οκτώβρη με λήξη...... αλλά και παλιότερα που το δούλεψα στη benelli και το Franchi falkonet..... μάλιστα η Fabarm λέει κάθε 10 φυσίγγια να το λασκαρεις......Το έχω ρίξει πολύ το ραβδοτο με ελιξ 34 10/10 μπεκάτσες
Προσοχή σφυνωνει για πλάκα γιατί δίνει κόντρα σε κάθε τουφεκια και σφίγγει περισσότερο
Συνηθως συγκεντρωτηρα η μισοταπο.......Μπορείς δηλαδή να χρησιμοποιείς φυσιγγι διασποράς με αυτό το τσοκ μέχρι τα 20-25 μέτρα ή θέλει με συγκεντρωτηρα?
Δηλαδή είναι 3,5 άρι. Μια χαρά!Το 4αρι μαμά είναι κάπου 1,5/10 σύσφιξη σε 18,7 αυλό κ δεν λέει κ κάτι ιδιαίτερο από κατανομή... Το Carlson Lm είναι τρομερό για μεσαίες αποστάσεις... Είναι η μέρα με τη νύχτα...
Στις μαύρες βάλε το μαμά 4αρι... Είναι σφιχτό το Carlson για μαύρες ... Διαφορετικά βάλε διασποράς, το μισοταπο δεν θα σου δώσει κάτι ιδιαίτεροΔηλαδή είναι 3,5 άρι. Μια χαρά!
Εκτιμάς ότι θα δουλέψει πιο καλά με μισόταπα στις μαύρες που βγαίνουν στα 15-20 μέτρα;
Σ΄ευχαριστώ για το χρόνο σου.
Την ώρα που βγαίνουν οι απογευματινές μαύρες δεν έχεις το χρόνο να αλλάξεις τσοκ (με κλειδί).Στις μαύρες βάλε το μαμά 4αρι... Είναι σφιχτό το Carlson για μαύρες ... Διαφορετικά βάλε διασποράς, το μισοταπο δεν θα σου δώσει κάτι ιδιαίτερο
Το κουμπώνεις (το ανοιχτό) μισή ώρα πριν τη δύση και κάνεις δουλειά σουΤην ώρα που βγαίνουν οι απογευματινές μαύρες δεν έχεις το χρόνο να αλλάξεις τσοκ (με κλειδί).
Γρηγορότερο είναι η αλλαγή φυσιγγίων.