ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΤΡΙΑΓια κάννη με διευρυμένο αυλό (18,7) που δέχεται τσοκ invector plus, για βολές 30-35 μέτρων, κυρίως για τσίχλα, τι προτείνετε;
Σκέπτομαι brain MR και ζητώ τη βοήθεια του κοινού.
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΤΡΙΑΓια κάννη με διευρυμένο αυλό (18,7) που δέχεται τσοκ invector plus, για βολές 30-35 μέτρων, κυρίως για τσίχλα, τι προτείνετε;
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΤΡΙΑ
Carlson Lm κ θα με θυμηθείς πολλές φορές...Για κάννη με διευρυμένο αυλό (18,7) που δέχεται τσοκ invector plus, για βολές 30-35 μέτρων, κυρίως για τσίχλα, τι προτείνετε;
Τα έχω δοκιμάσει ο ίδιος και έχω δει να δουλεύουν θα σε καλύψουν 100% .Δηλαδή τα carlons τα θεωρείς αποδοτικότερα/καταλληλότερα από τα brain για "αμερικάνικες" κάννες;
Επειδή τα χρόνια έγιναν πολλά και τα χέρια δεν πάνε όπως πρώτα, μήπως θα ήταν καταλληλότερο το ic για τις αποστάσεις 30-35 μέτρων;Carlson Lm κ θα με θυμηθείς πολλές φορές...
Με 9 άρια σκάγια στα 30 μέτρα και με το σκιτ πέφτουνΕπειδή τα χρόνια έγιναν πολλά και τα χέρια δεν πάνε όπως πρώτα, μήπως θα ήταν καταλληλότερο το ic για τις αποστάσεις 30-35 μέτρων;
σ.σ. έχω δει όλα τα εξαιρετικά σου βίντεο και εκτιμώ και μετράω την απάντησή σου.
Σε ευχαριστώ πολύ αρχικά, με τιμά... Το Lm στον 18,7 βγαίνει 3/10, σαν 4 άστρα δηλαδή... Είναι λιγο σφιχτουτσικο αλλά στα 30-35 μέτρα είναι εξαιρετικό... Δεν θα το άλλαζα με τίποτα...Επειδή τα χρόνια έγιναν πολλά και τα χέρια δεν πάνε όπως πρώτα, μήπως θα ήταν καταλληλότερο το ic για τις αποστάσεις 30-35 μέτρων;
σ.σ. έχω δει όλα τα εξαιρετικά σου βίντεο και εκτιμώ και μετράω την απάντησή σου.
Τώρα χρησιμοποιώ το μαμίσιο 4άρι και σπάνια το 3άρι. Αν το Lm είναι 3/10 τότε είναι η αντιστοιχία του. Φαντάζομαι όμως ότι θα βελτιώσει την κατανομή.Σε ευχαριστώ πολύ αρχικά, με τιμά... Το Lm στον 18,7 βγαίνει 3/10, σαν 4 άστρα δηλαδή... Είναι λιγο σφιχτουτσικο αλλά στα 30-35 μέτρα είναι εξαιρετικό... Δεν θα το άλλαζα με τίποτα...
Το 4αρι μαμά είναι κάπου 1,5/10 σύσφιξη σε 18,7 αυλό κ δεν λέει κ κάτι ιδιαίτερο από κατανομή... Το Carlson Lm είναι τρομερό για μεσαίες αποστάσεις... Είναι η μέρα με τη νύχτα...Τώρα χρησιμοποιώ το μαμίσιο 4άρι και σπάνια το 3άρι. Αν το Lm είναι 3/10 τότε είναι η αντιστοιχία του. Φαντάζομαι όμως ότι θα βελτιώσει την κατανομή.
Αστοχίες είχα και θα έχω και όλμο να έριχνα....
Το 4αρι μαμά είναι κάπου 1,5/10 σύσφιξη σε 18,7 αυλό κ δεν λέει κ κάτι ιδιαίτερο από κατανομή... Το Carlson Lm είναι τρομερό για μεσαίες αποστάσεις... Είναι η μέρα με τη νύχτα.
Σε αυτό 18,6 όπως της a400 ισχύει το ίδιο άραγε?Το 4αρι μαμά είναι κάπου 1,5/10 σύσφιξη σε 18,7 αυλό κ δεν λέει κ κάτι ιδιαίτερο από κατανομή... Το Carlson Lm είναι τρομερό για μεσαίες αποστάσεις... Είναι η μέρα με τη νύχτα...
Άλλη η μία κανη άλλη η άλλη .Σε αυτό 18,6 όπως της a400 ισχύει το ίδιο άραγε?
Το Carlson lm είναι καλύτερο στην a400 από το ic black edition της beretta?μιλάω για τουφέκι 30-40μετραΆλλη η μία κανη άλλη η άλλη .
Η Α400 φοράει Optima bore, το Invcetor plus είναι άλλο.Σε αυτό 18,6 όπως της a400 ισχύει το ίδιο άραγε?
Εδώ μαμά 4αρι black edition για τέτοια μέτραΣε αυτό 18,6 όπως της a400 ισχύει το ίδιο άραγε?
Το ic της Beretta το έσω έξω είναι επίσης εξαιρετικό... Το έχω δει σε αρκετές α400... Εφάμιλλο του Carlson...Το Carlson lm είναι καλύτερο στην a400 από το ic black edition της beretta?μιλάω για τουφέκι 30-40μετρα
Το αντίστοιχο black edition σε σύσφιξη lm αξίζει η δεν έχει πολύ διαφορά με το ic?Το ic της Beretta το έσω έξω είναι επίσης εξαιρετικό... Το έχω δει σε αρκετές α400... Εφάμιλλο του Carlson...
optima hp φοαραει h A400, οχι optima boreΗ Α400 φοράει Optima bore, το Invcetor plus είναι άλλο.
Μείνε στο icΤο αντίστοιχο black edition σε σύσφιξη lm αξίζει η δεν έχει πολύ διαφορά με το ic?