Συνήθως LM. Τώρα την έχω καταβρεί με Anaconda Long.Με το συγκεκριμένο όπλο που έχεις..σε καρτερισιες τουφεκιές 25-45 μέτρα...τι σύσφιξη και τι νούμερο σκάγια θα προτιμουσες;; (Κυνήγι τσίχλας)
Συνήθως LM. Τώρα την έχω καταβρεί με Anaconda Long.Με το συγκεκριμένο όπλο που έχεις..σε καρτερισιες τουφεκιές 25-45 μέτρα...τι σύσφιξη και τι νούμερο σκάγια θα προτιμουσες;; (Κυνήγι τσίχλας)
Πόσα μέτρα λες να έχουν διαφορά;Ε όχι δα...
Μία εικόνα χίλιες λέξεις. Εγώ ανέβασα 4.Πόσα μέτρα λες να έχουν διαφορά;
Οι συγκεντρώσεις δε συμβαδίζουν καθόλου με τις ονομαστικές συσφίξεις, πράγμα που έχουμε δει κατά κόρον στις κάννες με επιμήκυνση κώνου και ανοιχτά τσοκ.Απολύτως τίποτα. Εργοστασιακό κώνο 2,5 εκατοστών έχει.
Είναι μία αξιοπρεπής κάννη σε συνδυασμό με ένα ισορροπημένο, σχετικά αργό φυσίγγι που βγάζει καλές συγκεντρώσεις χωρίς εξωτικά υλικά.Οι συγκεντρώσεις δε συμβαδίζουν καθόλου με τις ονομαστικές συσφίξεις, πράγμα που έχουμε δει κατά κόρον στις κάννες με επιμήκυνση κώνου και ανοιχτά τσοκ.
Γι αυτό το υπέθεσα.
Αυτό πως τα πάει με τα φυσίγγια αποσπώμενου πάτου;Συνήθως LM. Τώρα την έχω καταβρεί με Anaconda Long.
Όχι απλά αξιοπρεπής με τέτοια απόδοση!Είναι μία αξιοπρεπής κάννη
Ειδικά σε Μπαικαλ, ναι, αξίζει πάρα πολύ.Φέτος άρχισα να κυνηγώ με το πλαγιόκαννο baikal mp43 το οποίο διαθέτει τα εργοστασιακά τσοκάκια 1,3,4 άστρα.
Ηθελα να ρωτήσω κάποιον γνώστη του θέματος αν αξίζει να αγοράσω aftermarket τσοκ η να συνεχίσω με τα εργοστασιακά.
Θα βελτιωθούν οι κατανομές?
Δεν έχω ρίξει ακόμα. Έχω μπλέξει και με το 20αρι φέτος και δεν το αφήνω εύκολα από τα χέρια μου.Αυτό πως τα πάει με τα φυσίγγια αποσπώμενου πάτου;
Τα αλλάζεις μόνο αν δεν σού αρέσουν τα δικά του(δοκιμές με σοβαρα φυσιγγια),η από καταναλωτική μανία .Φέτος άρχισα να κυνηγώ με το πλαγιόκαννο baikal mp43 το οποίο διαθέτει τα εργοστασιακά τσοκάκια 1,3,4 άστρα.
Ηθελα να ρωτήσω κάποιον γνώστη του θέματος αν αξίζει να αγοράσω aftermarket τσοκ η να συνεχίσω με τα εργοστασιακά.
Κι όμως, η V3 που είχα ήταν πολύ ανώτερη.Όχι απλά αξιοπρεπής με τέτοια απόδοση!
Μία Ρεμί τί παραπάνω θα έδινε;
Τίποτα θεωρώ, μην έδινε και λιγότερα ποσοστά (όχι ότι θα ήταν άσχημα, γιατί αυτά είναι υπέρ του "δέοντος")
Εχεις να προτείνεις κάτι Λεωνίδα?Ειδικά σε Μπαικαλ, ναι, αξίζει πάρα πολύ.
Αν και είμαι ο πλέον ακατάλληλος για να σου απαντήσω με στοιχεία μιας και ποτέ δεν αγόρασα τσοκ. Δοκίμασε πρώτα με τα φυσίγγια που χρησιμοποιείς σε χαρτόνι αλλά και στο κυνήγι και μετά μπορείς να βελτιώσεις κάτι πάνω στα τσοκ αν δεν σε ικανοποιούν.Φέτος άρχισα να κυνηγώ με το πλαγιόκαννο baikal mp43 το οποίο διαθέτει τα εργοστασιακά τσοκάκια 1,3,4 άστρα.
Πολύ ωραίες συγκεντρώσεις. Ψήνομαι και εγώ για carlson.Τσοκ καρλσον εσωτερικά, πλάγιο με εσω-εξω δεν.Αργοτερα πηρα και το 4 .Τσίχλα που κυνηγάω εγω πιο στενο απο το 3 δεν βάζω. View attachment 93199View attachment 93200View attachment 93201
Aν κανείς καμία δοκιμή ενημέρωσε!!!Δεν έχω ρίξει ακόμα. Έχω μπλέξει και με το 20αρι φέτος και δεν το αφήνω εύκολα από τα χέρια μου.
Τα Carlson's απ'ότι έχω ακούσει ταιριάζουν πολύ καλά.Εχεις να προτείνεις κάτι Λεωνίδα?