Τα πάντα για τα τσοκ

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Για κάννη με διευρυμένο αυλό (18,7) που δέχεται τσοκ invector plus, για βολές 30-35 μέτρων, κυρίως για τσίχλα, τι προτείνετε;
Σκέπτομαι brain MR και ζητώ τη βοήθεια του κοινού.
Σε αυτές τις κανες μην χάνεσαι από καρλσονς σίγουρη επιτυχία ic θα πάρεις η skeet αντε βαριά LM

Δηλαδή τα carlons τα θεωρείς αποδοτικότερα/καταλληλότερα από τα brain για "αμερικάνικες" κάννες;
Τα έχω δοκιμάσει ο ίδιος και έχω δει να δουλεύουν θα σε καλύψουν 100% .

Από brain μόνο ένα μπελ έχω και δεν το έχω ρίξει πολύ σίγουρα έχει κόσμο που τα δουλεύει με επιτυχία αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει εκτενώς

Carlson Lm κ θα με θυμηθείς πολλές φορές...
Επειδή τα χρόνια έγιναν πολλά και τα χέρια δεν πάνε όπως πρώτα, μήπως θα ήταν καταλληλότερο το ic για τις αποστάσεις 30-35 μέτρων;
σ.σ. έχω δει όλα τα εξαιρετικά σου βίντεο και εκτιμώ και μετράω την απάντησή σου.

Επειδή τα χρόνια έγιναν πολλά και τα χέρια δεν πάνε όπως πρώτα, μήπως θα ήταν καταλληλότερο το ic για τις αποστάσεις 30-35 μέτρων;
σ.σ. έχω δει όλα τα εξαιρετικά σου βίντεο και εκτιμώ και μετράω την απάντησή σου.
Με 9 άρια σκάγια στα 30 μέτρα και με το σκιτ πέφτουν

Απλά δεν θα δεις καπνισματα

Σε ευχαριστώ πολύ αρχικά, με τιμά... Το Lm στον 18,7 βγαίνει 3/10, σαν 4 άστρα δηλαδή... Είναι λιγο σφιχτουτσικο αλλά στα 30-35 μέτρα είναι εξαιρετικό... Δεν θα το άλλαζα με τίποτα...

Σε ευχαριστώ πολύ αρχικά, με τιμά... Το Lm στον 18,7 βγαίνει 3/10, σαν 4 άστρα δηλαδή... Είναι λιγο σφιχτουτσικο αλλά στα 30-35 μέτρα είναι εξαιρετικό... Δεν θα το άλλαζα με τίποτα...
Τώρα χρησιμοποιώ το μαμίσιο 4άρι και σπάνια το 3άρι. Αν το Lm είναι 3/10 τότε είναι η αντιστοιχία του. Φαντάζομαι όμως ότι θα βελτιώσει την κατανομή.
Αστοχίες είχα και θα έχω και όλμο να έριχνα....

Τώρα χρησιμοποιώ το μαμίσιο 4άρι και σπάνια το 3άρι. Αν το Lm είναι 3/10 τότε είναι η αντιστοιχία του. Φαντάζομαι όμως ότι θα βελτιώσει την κατανομή.
Αστοχίες είχα και θα έχω και όλμο να έριχνα....
Το 4αρι μαμά είναι κάπου 1,5/10 σύσφιξη σε 18,7 αυλό κ δεν λέει κ κάτι ιδιαίτερο από κατανομή... Το Carlson Lm είναι τρομερό για μεσαίες αποστάσεις... Είναι η μέρα με τη νύχτα...

Το 4αρι μαμά είναι κάπου 1,5/10 σύσφιξη σε 18,7 αυλό κ δεν λέει κ κάτι ιδιαίτερο από κατανομή... Το Carlson Lm είναι τρομερό για μεσαίες αποστάσεις... Είναι η μέρα με τη νύχτα.

Το 4αρι μαμά είναι κάπου 1,5/10 σύσφιξη σε 18,7 αυλό κ δεν λέει κ κάτι ιδιαίτερο από κατανομή... Το Carlson Lm είναι τρομερό για μεσαίες αποστάσεις... Είναι η μέρα με τη νύχτα...
Σε αυτό 18,6 όπως της a400 ισχύει το ίδιο άραγε?

Back