Μπορειτε να μου εξηγησετε για τα black edition εσω εξω της beretta και μενα για να καταλαβω.λετε πως δεν ειναι ακριβως τα νουμερα που γραφουν αλλα πιο σφιχτα?
ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙΜπορειτε να μου εξηγησετε για τα black edition εσω εξω της beretta και μενα για να καταλαβω.λετε πως δεν ειναι ακριβως τα νουμερα που γραφουν αλλα πιο σφιχτα?
Ανάλογα το όπλο και το φυσίγγι. Μέχρι τα 30 σίγουρα.Για τουφεκιες μεχρι τα 35 μετρα μας καλυπτει το 4*?
Για το φυσιγγι το ξερω,σιγουρα πως παιζει ρολο,πχ το νουμερο των σκαγιων και η γομωση ως προς το οπλο ομως τη εννοεις?Ανάλογα το όπλο και το φυσίγγι. Μέχρι τα 30 σίγουρα.
Όπως είπε και ο @leo ανάλογα όπλο και φυσίγγια. Στο όπλο ρόλο, θα παίζει σίγουρα ο αυλός ως προς την απόδοση.Για τουφεκιες μεχρι τα 35 μετρα μας καλυπτει το 4*?
3 μέτραΤο 3* με το 4* ποση διαφορα σε μετρα εχουν χονδρικα?
Ε όχι δα...3 μέτρα
Καλημέρα! Για μισό βαθμό υπάρχει μεγάλη διαφορά πιστεύω.Παραθέτω τις δύο τουφεκιές για να απαντήσω σε δύο ερωτήματα ταυτόχρονα. Είναι την ίδια στιγμή, με το ίδιο όπλο (Α300) και το ίδιο φυσίγγι (NSI GT) και ίδιο τύπο τσοκ (Gemini ported) αλλά με μισό βαθμό σύσφιξης διαφορά, Improved Cylinder (2,5/10) & Light Modified (3,8/10).
Πολύ σωστά. Γι'αυτό χρειάζονται δοκιμές. Θεωρητικά κανείς δεν μπορεί να απαντήσει.Καλημέρα! Για μισό βαθμό υπάρχει μεγάλη διαφορά πιστεύω.
Έχεις απόλυτο δίκιο.Πολύ σωστά. Γι'αυτό χρειάζονται δοκιμές. Θεωρητικά κανείς δεν μπορεί να απαντήσει.
Ενδιαφέρον θα είχε επίσης για πόσα μέτρα μετά τα 30...η εικόνα θα είναι κοντά σε αυτή.Παραθέτω τις δύο τουφεκιές για να απαντήσω σε δύο ερωτήματα ταυτόχρονα. Είναι την ίδια στιγμή, με το ίδιο όπλο (Α300) και το ίδιο φυσίγγι (NSI GT) και ίδιο τύπο τσοκ (Gemini ported) αλλά με μισό βαθμό σύσφιξης διαφορά, Improved Cylinder (2,5/10) & Light Modified (3,8/10).
Στο δικό σου όπλο λοιπόν ο συνδυασμός τσοκ - φυσίγγι δουλεύει καλύτερα από την αποτύπωση της φωτογραφίας μου.Ενδιαφέρον θα είχε επίσης για πόσα μέτρα μετά τα 30...η εικόνα θα είναι κοντά σε αυτή.
Το λέω γιατί ο βελτιωμένος κύλινδρος είναι το τσοκ που χρησιμοποιώ στο 90% των κυνηγιων και δεν βλέπω να υστερεί σε μακρινές τουφεκιές.
Αξιοσημείωτο πραγματικάΣτο δικό σου όπλο λοιπόν ο συνδυασμός τσοκ - φυσίγγι δουλεύει καλύτερα από την αποτύπωση της φωτογραφίας μου.
Όσον αφορά την αποτύπωση σε μεγαλύτερες αποστάσεις δες δύο τουφεκιές στα 45 μέτρα με LM και Μ, πάλι Gemini ported. Η διαφορά είναι πάλι χαώδης, πάλι με μισό τσοκ διαφορά.
Με το συγκεκριμένο όπλο που έχεις..σε καρτερισιες τουφεκιές 25-45 μέτρα...τι σύσφιξη και τι νούμερο σκάγια θα προτιμουσες;; (Κυνήγι τσίχλας)Στο δικό σου όπλο λοιπόν ο συνδυασμός τσοκ - φυσίγγι δουλεύει καλύτερα από την αποτύπωση της φωτογραφίας μου.
Όσον αφορά την αποτύπωση σε μεγαλύτερες αποστάσεις δες δύο τουφεκιές στα 45 μέτρα με LM και Μ, πάλι Gemini ported. Η διαφορά είναι πάλι χαώδης, πάλι με μισό τσοκ διαφορά.
Παραθέτω τις δύο τουφεκιές για να απαντήσω σε δύο ερωτήματα ταυτόχρονα. Είναι την ίδια στιγμή, με το ίδιο όπλο (Α300) και το ίδιο φυσίγγι (NSI GT) και ίδιο τύπο τσοκ (Gemini ported) αλλά με μισό βαθμό σύσφιξης διαφορά, Improved Cylinder (2,5/10) & Light Modified (3,8/10).
Η κάννη έχει υποστεί επιμήκυνση κώνου λογικάΣτο δικό σου όπλο λοιπόν ο συνδυασμός τσοκ - φυσίγγι δουλεύει καλύτερα από την αποτύπωση της φωτογραφίας μου.
Αυτές είναι του Αυγούστου; ;; σωστά τις είχες ανεβάσει ξανά..Στο δικό σου όπλο λοιπόν ο συνδυασμός τσοκ - φυσίγγι δουλεύει καλύτερα από την αποτύπωση της φωτογραφίας μου.
Απολύτως τίποτα. Εργοστασιακό κώνο 2,5 εκατοστών έχει.Η κάννη έχει υποστεί επιμήκυνση κώνου λογικά