Τα πάντα για τα τσοκ

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Εσείς γελάτε αλλά εγώ είχα μία Comfort την οποία την έριχνα μόνο με Briley LF. Μάλιστα την είχα πάρει από τον Χατζιωτη που την είχε αγοράσει για την γυναίκα του "για να μην την κλωτσάει". Ήταν και το τελευταίο Benelli που απέκτησα. Έβλεπα σήμερα τη συνέντευξη του που έλεγε ότι όλα τα όπλα έχουν ακριβώς την ίδια απόδοση βλητικά και κόντεψα να πέσω από την καρέκλα!
Άλλη φορά να κάθεσαι σε πολυθρόνα μην σπας και κάνα παϊδ

Πολύ καλό το κείμενο και κατατοπιστικό για όλους.... Απλά να αναφέρω το εξής που παρατήρησα σε μια εταιρεία (δεν ξέρω εάν το εφαρμόζει άλλη) Στην στήλη ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ με τα άστρα δηλαδή, μέχρι τώρα στα όπλα που είχαν πέσει στα χέρια μου το Full ή * , είχε συνήθως και μια <<χαρακιά>> (ας μου επιτραπεί ο όρος) στην άκρη του, το ΙΜ ή ** , είχε συνήθως 2 χαρακιές.....έτσι τουλάχιστον είχα μάθει...σε Benelli, Beretta, Bettinsoli, Franchi κλπ κλπ....ψάχνω το Blaser μιας και με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο και βλέπω ...τα αντίθετα όσον αφορά τις....χαρακιές.....ήθελαν να διαφέρουν οι Γερμανοί μάλλον :confused:

View attachment 12017
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους.Ψαχνω τσοκ συγκεντρωτικό ,μεταξύ carlson,gemini ,patternmaster,kicks από 30 έως 40 μέτρα,για παπί ,φάσσα.το όπλο είναι benelli modefeltro.Τι προτεινετε.ευχαριστω εκ των προτέρων

Πιστεύει κανείς ότι ένα τσοκ μόνο του μπορεί να κάνει ένα όπλο να έχει μεγάλη διαφορά,γιατί πολλοί το πιστεύουν αυτό.Αν είναι έτσι γιατί υπάρχουν 15 εταιρίες με τσοκ και ακόμη όλοι ψάχνουν κάτι διαφορετικό ?Μάλλον δεν έχει βρει κανείς ένα τσοκ που να ταιριάζει σε όλες τις κάνες όπως πρέπει έτσι παίζουν μεγάλο ρόλο και οι κανες .Γι'αυτό το τσοκ άποψη μου για ένα όπλο προτείνεται όταν έχεις των ιδίων προδιαγραφών όπλο και ρίχνεις και τα ίδια φυσίγγια .

Πιστεύει κανείς ότι ένα τσοκ μόνο του μπορεί να κάνει ένα όπλο να έχει μεγάλη διαφορά,γιατί πολλοί το πιστεύουν αυτό.Αν είναι έτσι γιατί υπάρχουν 15 εταιρίες με τσοκ και ακόμη όλοι ψάχνουν κάτι διαφορετικό ?Μάλλον δεν έχει βρει κανείς ένα τσοκ που να ταιριάζει σε όλες τις κάνες όπως πρέπει έτσι παίζουν μεγάλο ρόλο και οι κανες .Γι'αυτό το τσοκ άποψη μου για ένα όπλο προτείνεται όταν έχεις των ιδίων προδιαγραφών όπλο και ρίχνεις και τα ίδια φυσίγγια .
Η αλήθεια είναι πως ένας από τους λόγους που έχω σταματήσει να ψιλοπροτεινω πράγματα είναι γιατί στην πορεία κ όσο το δείγμα των δοκιμών μεγαλώνει, είδα ότι τελικά είναι κ λίγο άβυσσος η ψυχή της κάνης... Μπορεί να έχεις δύο ίδιες, με ίδια θεωρητικά χαρακτηριστικά με άλλη συμπεριφορά ως προς τη συγκέντρωση... Έχω τύχει σε δοκιμές πού μια κανη, ότι Τσοκ κ να της βάλεις να μην έχει αξιοσημείωτη διαφορά στην απόδοση κ άλλες που να έχουν... Όποτε δυστυχώς αποτέλεσμα εκ των προτέρων δεν γίνεται... Ακούμε, διαβάζουμε, αξιολογουμε, αγοράζουμε κ βλέπουμε στην πράξη...

Last edited:
Η αλήθεια είναι πως ένας από τους λόγους που έχω σταματήσει να ψιλοπροτεινω πράγματα είναι γιατί στην πορεία κ όσο το δείγμα των δοκιμών μεγαλώνει, είδα ότι τελικά είναι κ λίγο άβυσσος η ψυχή της κάνης... Μπορεί να έχεις δύο ίδιες, με ίδια θεωρητικά χαρακτηριστικά με άλλη συμπεριφορά ως προς τη συγκέντρωση... Έχω τύχει σε δοκιμές πού μια κανη, ότι Τσοκ κ να της βάλεις να μην έχει αξιοσημείωτη διαφορά στην απόδοση κ άλλες που να έχουν... Όποτε δυστυχώς αποτέλεσμα εκ των προτέρων δεν γίνεται... Ακούμε, διαβάζουμε, αξιολογουμε, αγοράζουμε κ βλέπουμε στην πράξη...

.shake hands. .shake hands.

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους.Ψαχνω τσοκ συγκεντρωτικό ,μεταξύ carlson,gemini ,patternmaster,kicks από 30 έως 40 μέτρα,για παπί ,φάσσα.το όπλο είναι benelli modefeltro.Τι προτεινετε.ευχαριστω εκ των προτέρων
Για 30-40 πραγματικά μέτρα κυνηγάς άνετα με το 3* μαμά τσοκ, γιατί έχω το ίδιο όπλο.
Αν θες κάτι πολύ σφιχτό, το οποίο όμως είναι για μετά τα 40μ. και πιστεύεις ότι σκοπευτικά μπορείς να το υποστηρίξεις, εγώ έχω το Gemini LF χωρίς τρύπες.

Γιατί και τη Μόνικα Μπελουτσι να είχες γυναίκα πάλι θα κοιταζες δεξιά αριστερά .

Γιατί και τη Μόνικα Μπελουτσι να είχες γυναίκα πάλι θα κοιταζες δεξιά αριστερά .
Αφού την είχες χορτάσει όμως πρώτα ,γιατί κάποιοι ψάχνουν τσοκ χωρίς ακόμη να έχουν δεί στη πράξη τι κάνουν τα δικά τούς.

Back