Τα πάντα για τα τσοκ

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Για μονοβολα τα 5* δεν είναι καλύτερα από τα 4*;
Δεν έχω εμπειρία, δε γνωρίζω.
Αλλά γιατί να μην πάνε καλά και με 4*;
Δεν έχει κανένας γνωστός μομπιλ 4* και 5* να δοκιμάσεις να δεις ποιο γκρουπαρει καλύτερα τις βολές;;

Το ιδανικό είναι το 5*. Έχω ρίξει αρκετές φορές και με 4* χωρίς προβλήματα όμως..
Πρόβλημα δε θα έχει και μς 4*, αλλά ίσως κάποιοι που έκαναν δοκιμές και με 5* σε διάφορες αποστάσεις θα μπορούν να μας απαντήσουν. Σίγουρα παίζει ρόλο και ο αυλος και το είδος του μονοβολου.

εχω παρει ενα τσοκ της μπερετα μεσα εξω optima hp 18,6 4 astra.το μετραω στο παχυμετρο και ειναι 18,2.μου βγαζει δηλαδη 0,4.εχω ενα αλλο τσοκ 4 αστρα της briley black edition παλι μεσα εξω και μου βγαζει 18,3.δηλαδη 0,3 που θελω για τεσσαρι.τι γινεται?το τσοκ της μπερετα ειναι τριαρι?

εχω παρει ενα τσοκ της μπερετα μεσα εξω optima hp 18,6 4 astra.το μετραω στο παχυμετρο και ειναι 18,2.μου βγαζει δηλαδη 0,4.εχω ενα αλλο τσοκ 4 αστρα της briley black edition παλι μεσα εξω και μου βγαζει 18,3.δηλαδη 0,3 που θελω για τεσσαρι.τι γινεται?το τσοκ της μπερετα ειναι τριαρι?
Εγώ το beretta black edition μέσα έξω το 4αρι IC το μετράω 18,3. Το μαμά 3αρι M το μετράω 18,0 .

δηλαδη δεν εχουν στανταρ μετρησεις να βγαινουν τα σωστα mm?
Δεν γνωρίζω....Απλά από περιέργεια έκατσα και μέτρησα τα 3 μαμά που είχε το όπλο μου a400lite και τα βγάζω 18,6 το 5αρι 18,0 το 3αρι και 17.70 τον άσο. Αγόρασα και το 4αρι το black edition και το βγάζω 18,30 όπως σου είπα...

Είναι πιο κοντά στο 0,38 δηλαδή LM ή 3,5*.

Back