Μην το λεςΟκ,το χαρτακι προσωπικα δεν μου λεει κατι και δεν προσφερει τιποτα βλητικα.Μια σκληρη ζελατινα ομως πανω
στον κετσε-μαλλινο-φελλο δινει.Οταν τα σκαγια ειναι επιμεταλλωμενα ακομα καλυτερα ειναι το overpowder 2mm.
Μην το λεςΟκ,το χαρτακι προσωπικα δεν μου λεει κατι και δεν προσφερει τιποτα βλητικα.Μια σκληρη ζελατινα ομως πανω
στον κετσε-μαλλινο-φελλο δινει.Οταν τα σκαγια ειναι επιμεταλλωμενα ακομα καλυτερα ειναι το overpowder 2mm.
Δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο βλητικα οσο αφορα τα υλικα που ανεφερα.Μην το λες
Η στηλη σκαγιων που πατανε πανο στην ταπα,πανε περηπατο στην κατανομη.και ο λόγος οτη καρφονοντε πανοτης με αποτελεσμα καταστροφηκο.με το χαρτακη αυτο εξανεμηζετεΔεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο βλητικα οσο αφορα τα υλικα που ανεφερα.
Υπαρχει καπου στην Αθηνα καποιο καταστημα που να τα φερνει?Έχει αρχίσει κ ανεβαίνει κι άλλο η ποιότητά του (απ'ότι μαθαίνω) και ακούγεται περισσότερο και το όνομά του.....Αφού φέτος θα δόσει κ σε καταστήματα μάλλον....
Ακόμη δν νομίζω να έχει αρχίσει να στέλνει σε καταστήματα Αλέξη.....Λογικά από τν άλλο μήνα......Υπαρχει καπου στην Αθηνα καποιο καταστημα που να τα φερνει?
Ευχαριστω!Ακόμη δν νομίζω να έχει αρχίσει να στέλνει σε καταστήματα Αλέξη.....Λογικά από τν άλλο μήνα......
Λογικά από τν άλλ
o αλλος μηνας ειναι για εμας μηνας της εναρξης , ενω για αλλους ειναι μηνας διακοπων , και ειναι τα παντα κλειστα , οποτε απο τωρα πρεπει να προμηθευει.Λογικά από τν άλλο μήνα....
Καλο ειναι να μην μενουμε σε οτι μας προσφερει το εμποριο.Παρτε μια ζγρομπια cal 12 και κοψτε απο ακτινογραφιαΗ στηλη σκαγιων που πατανε πανο στην ταπα,πανε περηπατο στην κατανομη.και ο λόγος οτη καρφονοντε πανοτης με αποτελεσμα καταστροφηκο.με το χαρτακη αυτο εξανεμηζετε
Σωστά, έτσι είναι φίλε, αλλά μιας και σε όλα μου τα φυσίγγια στο βύσμα βάζω κάτω χαρτάκι από cal20 όταν βρω το βύσμα είναι άθικτο από τα σκάγια,είναι κάτι καλό για τα σκάγια,και για την κατανομή τους ιδιαίτεραΚαλο ειναι να μην μενουμε σε οτι μας προσφερει το εμποριο.Παρτε μια ζγρομπια cal 12 και κοψτε απο ακτινογραφια
κομματια και βαλτε επανω στα συνθετικα-μαλλινα βυσματα και καντε τις δοκιμες σας.Την ακτινογραφια δεν την
περναει σκαγι ουτε παραμορφωνει την κατω στιβαδα σκαγιων ακομα και στα πιο μαλακα εμφραγματα
Σωστο,μιλησα για ενα καλυτερο αποτελεσμα-κατανομη περα της εμπορικης λυσης.Αυτο αλλωστε ειπα και στην αρχηΣωστά, έτσι είναι φίλε, αλλά μιας και σε όλα μου τα φυσίγγια στο βύσμα βάζω κάτω χαρτάκι από cal20 όταν βρω το βύσμα είναι άθικτο από τα σκάγια,είναι κάτι καλό για τα σκάγια,και για την κατανομή τους ιδιαίτερα
Ή βαζεις μια overpowder που ειναι και σκληρη πανω απο τη μαλλινη και αλευρι σε ολα τα σκαγια να πανε μπαλαΓια εμας τους ιδιογομωτες το καλητερο ειναι μισο γρ αλευρη στης κατω στοιβαδες....
Ιδικα αν γεμηζουμε δυο νουμερα .........και τα κατω που ειναι τα ποιο ψιλα ...το θελουν το αλευρακι τους...
Τεραστια διαφορα οταν προστατεψεις της πρωτες 5-8 στοιβαδες.....
Μην το λες χαρτηνη κουπα και το προβλημα παειιι απο αυγοθηκες την κοβης οτη υψος θεςΔυστυχως ρε συ καπου χανεις και καπου κερδιζεις σ αυτο..η μονη λυση ειναι σκαγια 5% αντιμονιο να μην σε πολυαπασχολει αυτο αλλιως η παραμορφωση ειτε στην τελευταια στοιβαδα ειτε κατα την εξοδο απο το στομιο ειναι δεδομενη
Δεν βαζω αυγα σε χαρτινα κουτια..τα περνω απ ευθειας απ το κοτετσι με σακουλεςΜην το λες χαρτηνη κουπα και το προβλημα παειιι απο αυγοθηκες την κοβης οτη υψος θες