Τεχνολογία φυσιγγίων, καινούργια προϊόντα.

.shake hands.
Ξερεις αν εχουν κωνικο το εσωτερικο τους η παραλληλο...??
Δεν είμαι 100% σίγουρος δεν τους έχω δει ,από τα γραφόμενα τους μάλλον παράλληλο αφού απευθυνονται σε μη τοξικά σκάγια οπότε θέλουν χώρο. Η εταιρεία λέει ότι το πλαστικό τους είναι ψιλό και προτείνει και την χρήση wrap για περισσότερη προστασία στα ατσάλινα για την καννη .

Τη να φτιαξω...εδω βρηκαμε τον αντικαταστατη του lb6 ετοιμο και με αμορτησερ....αν ειναι ετσι οπως τα λεει ο κωσταντινος πρεπει να βρουμε τροπο να φερουμε μερικους ..μου αρεσει το αμορτισερακι που εχει απο κατω.....μικρο μικρο.....οτι πρεπει για την μελαχρηνη ντιβα....

Τη να φτιαξω...εδω βρηκαμε τον αντικαταστατη του lb6 ετοιμο και με αμορτησερ....αν ειναι ετσι οπως τα λεει ο κωσταντινος πρεπει να βρουμε τροπο να φερουμε μερικους ..μου αρεσει το αμορτισερακι που εχει απο κατω.....μικρο μικρο.....οτι πρεπει για την μελαχρηνη ντιβα....
Μάκη οι ιταλοί βγάζουν καλύτερα υλικά δυστηχως δεν εισάγονται Ελλάδα.

Τα πήρα φέτος. 2 κουτιά των 10 φυσιγγίων νο 4. Είναι 3 ιντσών 49 gr με buffer. Δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να τα δοκιμάσω. Φέτος η χρονιά εδώ ήταν χάλια. Μιλάω για περιοχή Λούρου Αιτωλοακαρνανίας. Άλλες χρονιές σε κάθε κυνήγι χόρταινε το μάτι παπιά, άσχετα αν χτυπούσαμε. Φέτος ηταν μέρες που σε 10ωρα κυνήγια δεν τραβούσαμε σκανδάλη. Θα δούμε του χρόνου.

Attachments

• 20200209_205519.jpg
    20200209_205519.jpg
    354,8 KB · Προβολές: 40
  • 20200209_205439.jpg
    20200209_205439.jpg
    300,4 KB · Προβολές: 41
  • 20200209_205341.jpg
    20200209_205341.jpg
    196,5 KB · Προβολές: 36
Τα πήρα φέτος. 2 κουτιά των 10 φυσιγγίων νο 4. Είναι 3 ιντσών 49 gr με buffer. Δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να τα δοκιμάσω. Φέτος η χρονιά εδώ ήταν χάλια. Μιλάω για περιοχή Λούρου Αιτωλοακαρνανίας. Άλλες χρονιές σε κάθε κυνήγι χόρταινε το μάτι παπιά, άσχετα αν χτυπούσαμε. Φέτος ηταν μέρες που σε 10ωρα κυνήγια δεν τραβούσαμε σκανδάλη. Θα δούμε του χρόνου.
Καλοριχτα να ναι!! Αυτη η Federal βγαζει κατι φυσιγγαρες μπιμπελα... για χαζεμα!!! Δεν ηξερα οτι τα εφερναν αυτα στην Ελλαδα!

Back