Αυτό Σαν ιδέα μου αρέσει, για κάτσε να πάρω ένα τηλέφωνο.32γρ με νούμερα αποκλειστικά 8+9, μισά χάλκινα μισά κανονικά.
Αυτό Σαν ιδέα μου αρέσει, για κάτσε να πάρω ένα τηλέφωνο.32γρ με νούμερα αποκλειστικά 8+9, μισά χάλκινα μισά κανονικά.
Ρε έχεις κάνει τέτοιο φόρτωμα που δεν έχουν τα μαγαζιά πλέον να δώσουν..α σε ρωτάμε σε λίγο τιμουλα;;Αυτό Σαν ιδέα μου αρέσει, για κάτσε να πάρω ένα τηλέφωνο.
Έκλεισε.α σε ρωτάμε σε λίγο τιμουλα
Φτου ρε γαμ@το δε προλαβαχαχαχαΈκλεισε
Είδατε πουθενά τιμή ρε παιδιά;
Δεν βρίσκω κάπου να λέει πόσο..
Να πάρεις ένα για λαγό! θα την βγάλεις την χρόνια φέτος!Την επόμενη βδομάδα θα μάθουμε. Αλλά κουτάκι των 5 τεμαχίων βλέπω οπότε καταλαβαίνεις..... θα είναι τσουχτερή
Να πάρεις ένα για λαγό! θα την βγάλεις την χρόνια φέτος!
Από περιέργεια και μόνο ρε Σταμάτη θα έπαιρνα ένα κουτί ... Αν και δε περιμένω θαύματα...Την επόμενη βδομάδα θα μάθουμε. Αλλά κουτάκι των 5 τεμαχίων βλέπω οπότε καταλαβαίνεις..... θα είναι τσουχτερή
Από περιέργεια και μόνο ρε Σταμάτη θα έπαιρνα ένα κουτί ... Αν και δε περιμένω θαύματα...
Είμαι πολύ περίεργος για τον χαλκό...Μπορεί τα tss να είναι καλά
Για 10 τα κόβω Σταμάτη όπως τα μηδενικά που έβγαλε κάποτε.Την επόμενη βδομάδα θα μάθουμε. Αλλά κουτάκι των 5 τεμαχίων βλέπω οπότε καταλαβαίνεις..... θα είναι τσουχτερή
Είμαι πολύ περίεργος για τον χαλκό...