Μην το λες. Πόσοι κυνηγοί θα βγουν; Από ένα τρυγόνι να πάρουν μαζεύονται αρκετά. Σαν σενάριο νομίζω δεν είναι τόσο μακρυά από την πραγματικότητα.Σιγά μην πιαστεί τόσο γρήγορα, για τρυγόνια μιλάμε, πόσα θα κτυπηθουν την πρώτη μέρα? Δεν είναι τσίχλα το τρυγόνι να γελάσει σε όλους το χειλακι τούς.
Ξεχνάς ότι όλοι δεν κυνηγάνε τρυγόνια και ξεκινάει και το γουρούνι.Μην το λες. Πόσοι κυνηγοί θα βγουν; Από ένα τρυγόνι να πάρουν μαζεύονται αρκετά. Σαν σενάριο νομίζω δεν είναι τόσο μακρυά από την πραγματικότητα.
Λες να κάνουν τίποτα υπερωρίες????Πολύ θα ήθελα να δω τι θα κάνουν οι θηροφύλακες στα νησιά και τα μέρη που κυνηγάνε περάσματα 1-15 Σεπτέμβρη.
Πέρυσι είχε pos.Ετσι πλήρωσαΈλα ρε συ τώρα. Η συλλογάρα μας; Βάλανε pos; Κάτι έπαιζε θυμάμαι.
Ωραία γιατί θα πληρώσω με πιστωτική. Η ΚΣΕ που έστειλα μειλ δεν έχει απαντήσει ακόμα... και ούτε πρόκειται. Έχουμε μείνει στη 10ετία του 80. Τι δεινόσαυροι είναι αυτοί; Κάτι που δεν εξελίσσεται συνήθως πεθαίνει.Πέρυσι είχε pos.Ετσι πλήρωσα
Με έξτρα χρέωση!!!Ωραία γιατί θα πληρώσω με πιστωτική
Γιατί έξτρα?Με έξτρα χρέωση!!!
Τράτζικ!
Αν πληρώσεις με κάρτα επιπλέον 1,5€ (τουλάχιστον στο δικό μας σύλλογο)Γιατί έξτρα?
Περίμενε, βιάζεσαι...Παιδιά δεν έχω παρακολουθήσει...
Βγήκε η ρυθμιστική;
Εκδίδονται άδειες;
Όχι σε εμένα δεν χρέωσαν κάτι παραπανωΑν πληρώσεις με κάρτα επιπλέον 1,5€ (τουλάχιστον στο δικό μας σύλλογο)
Πλήρωσες κιόλας????????????!!!!!!!!!!!Όχι σε εμένα δεν χρέωσαν κάτι παραπανω
Για πέρυσι μιλαμεΠλήρωσες κιόλας????????????!!!!!!!!!!!
Οσο θα μειωνονται οι αδειες θα αυξανεται η τιμη τους.. Ξέρουν τι κανουν.. Μια λυση για τη μειωση του λειτουργικου κοστους ισως ειναι η ηλεκτρονικη εκδοση των αδειων.Καλα τον πανε αλλα σε λιγο μην παραπονιουνται γιατι μειωθηκαν οι αδειες
διακοσαευρα για να περπατας σε καψαλισμενα βουνα
με μονη επαφη τα λυκομορφα αλεπες και κουρουνες θεωρουνται υπερβολικα πολλα
Το πραγμα το οδηγουν σε αδιεξοδο και τιτλους τελους
σε μια πενταετια θα ειναι μια καλη αναμνηση