Τιμή άδειας θήρας για τη κυνηγετική περίοδο 2024–2025

• Thread starter Thread starter Nikosddd
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Οσο θα μειωνονται οι αδειες θα αυξανεται η τιμη τους.. Ξέρουν τι κανουν.. Μια λυση για τη μειωση του λειτουργικου κοστους ισως ειναι η ηλεκτρονικη εκδοση των αδειων.
το λειτουργικό κόστος στο οποιό αναφέρεσε ειναι καποια εξωδα οπως ο υπαληλος που δουλεβει στον εκαστοτε κηνηγετικό σύλογο το νοικη εαν υπαρχει του κτυριου ( οπου επι το πλιστον ειναι χαμιλο λογο τοποθεσιας) ρευμα και νερο .......
οταν βγενει μια αδεια απο ολο το ποσο που πληρονετε στο συλογο πανε κατι ψυχουλα οπου απο αυτα πληρονωντε τα παραπανω....
ολα τα αλλα χρηματα πανε στη ομοσπονδια και το μπουρδελο το κρατος .....

Μειώνονται οι άδειες ανεβάζουν το κόστος :mad:
Είναι λογικό αυτό. Το πρόβλημα μας δεν πρέπει να είναι αυτό. Άλλα τα παράπονα που έχουμε από την ΚΣΕ. Μακάρι να έβαζαν και επιπλέον λεφτά για να έχουμε μια μόνιμη νομική ομάδα να κυνηγάει τον κάθε τυχάρπαστο που λέει ανοησίες για τους κυνηγούς. Να τους ταράξουν στις μηνύσεις μέχρι να σταματήσουν να μας πολεμούν.

Μα το είπε η ΚΣΕ ότι αυξήθηκαν φέτος οι άδειες γιατί μειώθηκαν οι συνάδελφοι που κυνηγούν και δεν μπορούν να πληρώσουν τους θηροφυλακες
Πιστεύω κουτσά στραβά οι περισσότεροι θα ανανεώσουν απ τους παλιούς. Το πρόβλημα της μείωσης είναι το νέο αίμα. Τα παιδιά μόνο των κυνηγών αν θα γίνουν κυνηγοί, κι αυτά σε μικρό ποσοστό πλέον αφού η νεολαία παρασυρόμενη απο τα social και τον πόλεμο κατά του κυνηγιού το βλέπουν αποκρουστικό έτσι όπως το παρουσιάζουν οι αντι

Last edited:
Πιστεύω κουτσά στραβά οι περισσότεροι θα ανανεώσουν απ τους παλιούς. Το πρόβλημα της μείωσης είναι το νέο αίμα. Τα παιδιά μόνο των κυνηγών αν θα γίνουν κυνηγοί, κι αυτό σε μικρό ποσοστό πλέον αφού η νεολαία παρασυρόμενη απο τα social και τον πόλεμο κατά του κυνηγιού το βλέπουν αποκρουστικό έτσι όπως το παρουσιάζουν οι αντι
Εγώ Σπύρο νομίζω ότι οι νέοι κυνηγοί μειώνονται κυρίως λόγω των σοσιαλ και όλων αυτών που τους προσφέρει η «μόδα». Δεν νομίζω ότι οι αντικυνηγοί μπορούν να επηρεάσουν τόσο. Ειδικά όταν μιλάμε για γιούς (και κόρες) κυνηγων.

Εγώ Σπύρο νομίζω ότι οι νέοι κυνηγοί μειώνονται κυρίως λόγω των σοσιαλ και όλων αυτών που τους προσφέρει η «μόδα». Δεν νομίζω ότι οι αντικυνηγοί μπορούν να επηρεάσουν τόσο. Ειδικά όταν μιλάμε για γιούς (και κόρες) κυνηγων.
Σημερα η 16χρονη κόρη μου με ρώτησε πότε μπορεί να βγάλει άδεια κυνηγίου για να έρχεται μαζί μου, οι υπόλοιποι της παρέας έχουν 5 γιους, μόνο ο ένας θα γίνει σίγουρα κυνηγός, οι υπόλοιποι δεν ενδιαφέρονται καν

Οι αντικυνηγοί όπως είπες δεν μπορούν να επηρεάσουν γτ δεν έχουν εμβέλεια όπως ο veganισμος και γενικά οι μόδες που κοντεύουν να καταστρέψουν τα πάντα, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με την φύση και την συλλογή τροφής από αυτή.
Μόνο καταναλωτισμός και τίποτα άλλο.
Λουσα πουτ@νες χρήμα και ναρκωτικά.Αυτα είναι που απασχολούν τώρα συν το πανευκολο χρήμα.
Οι νέοι έχουν λάθος πρότυπα και είμαστε υπεύθυνοι και εμείς σε μεγαλο βαθμο

Ισχύει Βασίλη, η μόδα τα στρέφει αλλού τα παιδιά. Αλλά αν δεν υπάρχει και ένα ερέθισμα, μια παρακίνηση προς το κυνήγι δεν θα το επιλέξει ποτέ κανένα παιδί. Φταίει ξεκάθαρα γι αυτό η πολιτεία, η ομοσπονδία και εμείς οι ίδιοι.....Η πρώτη επιτρέπει να γινόμαστε βορά της κάθε ΜΚΟ και σελίδας, η δεύτερη μια απο τα ίδια συν την αδρανοποίηση της όσο αναφορά την προβολή μας και τελευταίοι εμείς, που τα σοσιαλ γεμίζουν με τρένα φτερωτών ,ματωμένα καπό, ντάνες με τσίχλες και γουρούνια να ξεψυχάνε αιμόφυρτα. Με λίγα λόγια η κατάσταση είναι έτσι, που όπως προβάλετε το κυνήγι , σου λέει τι ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙΣ

Last edited:
Καλησπέρα, μια καλή κίνηση απο το κυνηγετικό σύλλογο του Αργοστολίου της Κεφαλλονιάς
Πολύ καλή κίνηση , εγώ θα την έβγαζα δωρεάν την άδεια πάντως. Και 20% έκπτωση για την επόμενη τετραετία. Για να δώσει ευκαιρία στα παιδιά να κολλήσουν με αυτόν τον τρόπο ζωής. Επίσης μπορούν να δώσουν κάποια μαθήματα σε σκοπευτήριο, αν και αυτό θα έπρεπε κατά την άποψη μου να είναι υποχρεωτικό για την έκδοση άδειας.

Οι αντικυνηγοί όπως είπες δεν μπορούν να επηρεάσουν γτ δεν έχουν εμβέλεια όπως ο veganισμος και γενικά οι μόδες που κοντεύουν να καταστρέψουν τα πάντα, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με την φύση και την συλλογή τροφής από αυτή.
Μόνο καταναλωτισμός και τίποτα άλλο.
Λουσα πουτ@νες χρήμα και ναρκωτικά.Αυτα είναι που απασχολούν τώρα συν το πανευκολο χρήμα.
Οι νέοι έχουν λάθος πρότυπα και είμαστε υπεύθυνοι και εμείς σε μεγαλο βαθμο
Συμφωνω !!!
Σε πρωτο βαθμο ειμαστε λεω εγω υπευθυνοι

Back