Τουρκικά όπλα

Βρε GVP9000, Χριστός και Απόστολος, ένα τζάμπα πενταξονικό "μηχανάκι" με τη προίκα του έχει μόνο 100.000 - 140.000 ευρώ! Φτιάξε μόνο σου και 180 προγράμματα στο controller και είσαι έτοιμος (ντάξει μωρέ, θες και κάτι καλύμπρες σπειρωμάτων 11.000 ευρώ και κάτι άλλα ψιλά αλλά και τι έγινε, τζάμπα δεν είπαμε θα τα βρούμε;;;)

"Διοίκηση επιχειρήσεων έπρεπε να σπουδάσω." Άγιο είχες!
Παράδειγμα ήταν Χρίστο για να δείξω ότι αν δεν πουλάς το κόστος μονάδας εκτοξεύεται. (Ότι είπες και εσύ για την Beretta).
Αν πουλάς μειώνεται.

Οι άλλες πληροφορίες ενδιαφέρουσες.

ps
Αν διαβάσεις στα προηγούμενα είπα επίσης ότι για να πετύχεις τέτοιο κόστος όπλου πρέπει να δαπανήσεις ΔΙΣ.
Αυτά χρειάζεται να αποσβεστούν κάποια στιγμή.
Οπότε δεν διαφωνούμε θα έλεγα ...

Παράδειγμα ήταν Χρίστο για να δείξω ότι αν δεν πουλάς το κόστος μονάδας εκτοξεύεται. (Ότι είπες και εσύ για την Beretta).
Αν πουλάς μειώνεται.

Οι άλλες πληροφορίες ενδιαφέρουσες.

ps
Αν διαβάσεις στα προηγούμενα είπα επίσης ότι για να πετύχεις τέτοιο κόστος όπλου πρέπει να δαπανήσεις ΔΙΣ.
Αυτά χρειάζεται να αποσβεστούν κάποια στιγμή.
Οπότε δεν διαφωνούμε θα έλεγα ...
Elementary Watson!! Καλό βράδυ...

Τώρα για τα τσοκ:

Δεν θέλει ...

Σοβαρά; πόσες φορές έχω αναλύσει το κόστος των BRAIN; Λοιπόν, οικονομικοί μου εγκέφαλοι που έχετε το ...περίεργο ύφος σε πρώτη διάταξη
1) Εγώ που λέω πως είμαι πρωτοπόρος... τι να σου πω ρε άνθρωπε, ειλικρινά από όλη την εξέλιξη στον τομέα των τσοκ που έχω κάνει, εσένα σου έμεινε το ότι δεν μπορώ να φτιάξω τσοκ με λιγότερα από 10 ευρώ;; Να χαρώ συλλογισμό.
2) Δεν θέλω εεε;; Λοιπόν, θα έρθεις μαζί μου στην επόμενη αγορά μετάλλου που θα κάνω και θα δεις το κόστος της μπάρας για κάθε τσοκ και μόνο, ούτε κόστος κοπτικών εξωτερικού, ούτε εσωτερικής διαμόρφωσης, ούτε σπειρώματος (αυτά τα τελευταία θα σε βάλω να τα βρεις σε όλο τον κόσμο και αν τα βρεις σε λιγότερο από 6 μήνες, θα σε προσλάβω με ότι μισθό θέλεις!). Λοιπόν, με κόστος μετάλλου για κάθε τσοκ πάνω από τα 18 ευρώ (προ πολέμου!) , ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟ, φτιάξε μου εσύ με λιγότερο από 10 ευρώ, εσύ που θέλεις.
Οπότε η απάντηση είναι ..Δεν μπορώ ... σωστά ?

Έχει δοκιμάσει κάποιος συνάδελφος τα δίκαννα (πλαγιόκαννα ) της Akkar / churchill και αν ναι , ποιά η γνώμη του ?
Ευχαριστω.

Κοίτα τώρα αν κάποιος τα χει δοκιμάσει και πει θετική γνώμη υπάρχει περίπτωση να κατηγορηθεί για εσχάτη προδοσια. Επίσης υπάρχει και η περίπτωση που κάποιος μπορεί να μην τα έχει δει ποτέ ούτε σε φωτο, να βγάλει πόρισμα ότι είναι σκάρτα. Η δική μου άποψη είναι ότι είναι ακριβά για τουρκικά.

Κοίτα τώρα αν κάποιος τα χει δοκιμάσει και πει θετική γνώμη υπάρχει περίπτωση να κατηγορηθεί για εσχάτη προδοσια. Επίσης υπάρχει και η περίπτωση που κάποιος μπορεί να μην τα έχει δει ποτέ ούτε σε φωτο, να βγάλει πόρισμα ότι είναι σκάρτα.
Σκάρτο πράγμα μας πουλάνε οι ανατολίτες δηλαδη.... ;)

Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Όσοι έχουν πάρει από εδώ πρόσφατα λένε ότι είναι οκ. Παλιότερα έχουν πει συνάδελφοι ότι κάποια ήταν πολύ σαβουρα.
Να παραδεχτούμε ότι έχουν κάνει πολύ κάλα βήματα τα τελευταία χρόνια τόσο σε κατασκευή όσο και σε πλασάρισμα στην διεθνή αγορά .

Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Όσοι έχουν πάρει από εδώ πρόσφατα λένε ότι είναι οκ. Παλιότερα έχουν πει συνάδελφοι ότι κάποια ήταν πολύ σαβουρα.
Και μην ξεχνάμε το μεγάλο άνοιγμα στην αγορά με πιστόλια ( girsan canic , κτλ ) , ειδικά στην Βόρειο Αμερική ...

Κοίτα τώρα αν κάποιος τα χει δοκιμάσει και πει θετική γνώμη υπάρχει περίπτωση να κατηγορηθεί για εσχάτη προδοσια. Επίσης υπάρχει και η περίπτωση που κάποιος μπορεί να μην τα έχει δει ποτέ ούτε σε φωτο, να βγάλει πόρισμα ότι είναι σκάρτα. Η δική μου άποψη είναι ότι είναι ακριβά για τουρκικά.
Και τα ιταλικά άπιαστο όνειρο.

Σοβαρά; πόσες φορές έχω αναλύσει το κόστος των BRAIN; Λοιπόν, οικονομικοί μου εγκέφαλοι που έχετε το ...περίεργο ύφος σε πρώτη διάταξη
1) Εγώ που λέω πως είμαι πρωτοπόρος... τι να σου πω ρε άνθρωπε, ειλικρινά από όλη την εξέλιξη στον τομέα των τσοκ που έχω κάνει, εσένα σου έμεινε το ότι δεν μπορώ να φτιάξω τσοκ με λιγότερα από 10 ευρώ;; Να χαρώ συλλογισμό.
Καλημερα!
Σε εμενα το απαντατε αυτο?
Αν ναι ,μαλλον δεν διαβασατε την ολη συζητηση και δεν ¨πιασατε¨το υφος...

Δηλαδη καταφερνει μια οπλοβιομηχανια να παραγει ενα αυτογεμες με κοστος 95 ε???
Συμπεριλαμβανοντας στο 95αρι ΟΛΑ τα εξοδα???
Μιλαμε για ενα θαυμα!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!!!!
Αλλα διπλο ΜΠΡΑΒΟ που οχι μονο το παραγουν με μηδαμινο κοστος αλλα ΤΟ ΧΑΡΙΖΟΥΝ κιολλας δειχνοντας πως πρεπει να λειτουργει μια συγχρονη βιομηχανια...δηλαδη να χαριζει τον ενα απο τους δυο χιτωνες...:)

Ρωτάς να μάθεις για τα πρόσφατα τουρκικά μοντέλα ,που κατασκευάζονται σε σύγχρονα εργοστάσια ,και στα βγάζουν σκαρτα αυτοί που επικαλούνται τα προβληματικά όπλα πριν 30 χρόνια.Σου λένε ότι βγαίνει φτηνό λόγο των άθλιων μισθών και των επιδοτήσεων -χρηματοδοτησεων .Και είναι κακό αυτό να μπορέσει να αποκτήσει κάποιος ένα όπλο ,που δεν μπορεί να διαθέσει περισσότερα; Είναι καταδικασμένος να πάρει μεταχειρισμένο; Ρωτήστε τους οπλουργους να σας πουν για τα τουρκικα λένε. Εγώ θα έλεγα ρωτήστε τους οπλουργους για όλα τα όπλα και γιατί το έχουν γυρίσει οι κατασκευαστές στην αδράνεια.

Back