λύστε μου 2 απορίες μπρε γκαρντάσια: - γιατί μπρε βαφτίζουν με ελληνικά ονόματα τα χαιβαν ντουφεκ τους; - γιατί μπρε όλοι οι τουρκ αλμπαν τουφεκτση μαστροχαλαστρελι βγάζουν μιλιταριστικά μοντέλα; χαιντ μπρε γκιουζελ ογλανια πείτε μου μπρε τι πιστεύετε;
Άιντε Μάριε θύμα, άιντε Μάριε ψώνιο!... Πόσα ’22 θα χρειαστούν για να ξυπνήσεις μονομιάς;;;
Οι γνώσεις σου πραγματικά κρίνονται πολύτιμες στο φόρουμ αλλά η προκατάληψη κι ο φανατισμός σου επιζήμιος για όλη τη χώρα. Στο παρόν θέμα, σε αντίθεση με τον Βασίλη (
@Vasilis), εγώ προτιμώ τον τρόπο σου από τα λεγόμενά σου.
Επειδή φαντάζομαι ότι θεωρείς τον εαυτό σου άμεσο απόγονο του Πλάτωνα – έχεις ακούσει σε καμιά οικογενειακή σύναξη για το «Σπήλαιό» του; Να το:
Αυτή είναι η πρώτη ελληνική φρεγάτα Belh@rra...
Για άλλη μια φορά λοιπόν, δύσμοιρε Έλληνα, σκεπτόμενος με τον «κοινό νου», θα καταχρεώσεις με «
δάνεια της [ενεργειακής] ελευθερίας» και τα τρισέγγονά σου για να πληρώσεις από την τσέπη σου τον άλυσο και το λουρί σου για να κάνεις το τσοπανόσκυλο των δυτικών συμφερόντων, τη στιγμή που τα «
χαϊβάνια» δίπλα, έχουν ήδη το
δικό τους τέταρτο γεωτρύπανο στο
δικό τους λιμάνι υπό τη
δική τους ενεργειακή εταιρία(κι όχι απλά κατ’ ευφημισμό
Δημόσια Υπηρεσία). Μάντεψε με τι ενέργεια σε λίγα χρόνια θα ποστάρεις πατριωτικά μηνύματα στο HL. Ή θα την ονομάσεις μεσογειακή κι αυτή για να την καταναλώνεις εθελοτυφλώντας με εθνική υπερηφάνεια;
Δεν ξέρω σε ποια ελληνικά ονόματα αναφέρεσαι, αλλά, φαντάζομαι ότι (αν το κάνουν) το κάνουν για τον ίδιο λόγο που και οι ΗΠΑ δίνουν στα όπλα τους ινδιάνικα ονόματα.
Όμως, για να είσαι σε θέση να κρίνεις τα προϊόντα των γειτόνων και τις ικανότητές τους, θα πρέπει να είσαι σε θέση ως κράτος να βγάζεις με τα @@ σου έστω και… ταμπόν για σκρόφες. Αγωνιώ πραγματικά να δω τι ποιηματάκι θα μας μάθει ο «κοινός νους» να λέμε, όταν το ξεροκόμματο θα γίνει και σιροπιαστό, ίσως μετά από καμιά
μεσογειακή συμφιλίωση. [...]
Κι αυτά –να ξέρεις– τα λέω χωρίς καμία ανθελληνική διάθεση υπεράσπισης της Τουρκίας, που κι αυτή αποτελείται από ψώνια, δούλους και αφέντες, αλλά από καθαρή διάθεση [εθνικής] [αυτό]κριτικής. Συμφέρον όλων των χαϊβανιών της Μεσογείου και του κόσμου όλου θα ήταν η επικοινωνία, η αφύπνιση, η αλληλεγγύη και η συνεργασία ενάντια σε οποιασδήποτε εθνικότητας απατεώνα κι εκμεταλλευτή τους. Οι κοκορομαχίες δεν είναι σε καμία περίπτωση συμφέρουσες για τα κοκόρια – ό,τι ράτσα και να είναι.