Τουρκικά όπλα

τώρα φταίω εγώ να γράψω: απο τα κατεχόμενα φτηνή χαιβαν μπενζίν!
.very funny. .very funny. .very funny. .very funny. .very funny.

τώρα τι σχέση έχει η βενζίνη με τα χαιβαν ντουφεκ δεν ξέρω

αλλά ότι μόνο χαϊβάνια δεν είναι οι φίλοι και γείτονες κι οτι χαϊβάνια είμαστε εμείς... θα συμφωνήσωωωωωωωω :(:(:(
Βενζινη και πετρελαιο βαζω καθε μερα σχεδον και τη πληρωνω οσο τη πληρωνω.
Χαιβαν τουφεκ δεν εχω παρει ποτε μου, και ουτε θα παρω, εξου και ο λογος που τα εχω γραμμενα στα αρχιδια μου, και δε με απασχολει αν τα βαφτιζουν με ελληνικα ονοματα.
Οχι μονο χαιβανια, και με περικεφαλαια μαλιστα, κολιγα..

Μαστορα μου, η κυπρος αγοραζει βενζινη απο την ελλαδα και πουλαει στους καταναλωτες της 1,60 το λιτρο (ποσο εβαλες προσφατα?) και εχει κερδος. Την ιδια βενζινη η ελλαδα μας τη χρεωνει 2,50!!!!!
Αν κόψουν τους φόρους θα ωφεληθούν οι κατέχοντες . Έτσι είπε ο υπουργός. Τι θες τώρα. Όλο αντίδραση είσαι. Δεν φτάνει που μπορείς να πάρεις ψωμί, θες και καύσιμα.

Αν κόψουν τους φόρους θα ωφεληθούν οι κατέχοντες . Έτσι είπε ο υπουργός. Τι θες τώρα. Όλο αντίδραση είσαι. Δεν φτάνει που μπορείς να πάρεις ψωμί, θες και καύσιμα.
Ναι αλλά χωρίς φόρους την έχουμε φθηνότερα αλλά μετά είπαν και μετά εμείς τους είπαμε και... Καταλαβαίνεις

Προοδευει η Τουρκια??
Να χαρω προοδο!!!
Σε οποιον αρεσει αυτη η προοδος μπορει να παει να ζησει ,να εργαστει να κανει και να μεγαλωσει οικογενεια εκει!!
Αυτο ομως ειναι αλλο θεμα και αλλο τα Τουρκικα οπλα.
Και η γνωμη μου για αυτα ειναι οτι θα περιμενω καμμια 80αρια χρονια να δοκιμαστουν και μετα ΙΣΩΣ παρω...
Πολυ απλα γιατι βρωμαει ο τοπος απο οπλα για καθε βαλαντιο!

Κατά καιρούς έχουν σκαρφιστει τις πιο απίθανες δικαιολογίες για τους φόρους στα καύσιμα ,το σίγουρο είναι σταθερά έσοδα για τον προϋπολογισμό, γι'αυτό δεν θα μειωθούν ποτέ οι συντελεστές.

Μια πρόταση σε αυτόν που ξεκίνησε την ενότητα (τουρκικά όπλα) να την μετονομάσει .Εδώ βρίζετε ελεύθερα ,τουρκια , τουρκικά όπλα , προϊόντα , κατόχους τουρκικών όπλων και όσους ρωτάνε οι θέλουν να αποκτήσουν τούρκικο όπλο.

λύστε μου 2 απορίες μπρε γκαρντάσια: - γιατί μπρε βαφτίζουν με ελληνικά ονόματα τα χαιβαν ντουφεκ τους; - γιατί μπρε όλοι οι τουρκ αλμπαν τουφεκτση μαστροχαλαστρελι βγάζουν μιλιταριστικά μοντέλα; χαιντ μπρε γκιουζελ ογλανια πείτε μου μπρε τι πιστεύετε;
Άιντε Μάριε θύμα, άιντε Μάριε ψώνιο!... Πόσα ’22 θα χρειαστούν για να ξυπνήσεις μονομιάς;;;
Οι γνώσεις σου πραγματικά κρίνονται πολύτιμες στο φόρουμ αλλά η προκατάληψη κι ο φανατισμός σου επιζήμιος για όλη τη χώρα. Στο παρόν θέμα, σε αντίθεση με τον Βασίλη (@Vasilis), εγώ προτιμώ τον τρόπο σου από τα λεγόμενά σου.

Επειδή φαντάζομαι ότι θεωρείς τον εαυτό σου άμεσο απόγονο του Πλάτωνα – έχεις ακούσει σε καμιά οικογενειακή σύναξη για το «Σπήλαιό» του; Να το:

17475464-bbcf-4017-b73e-a2a1b0ab01c8.jpg

Αυτή είναι η πρώτη ελληνική φρεγάτα Belh@rra... .very funny.

Για άλλη μια φορά λοιπόν, δύσμοιρε Έλληνα, σκεπτόμενος με τον «κοινό νου», θα καταχρεώσεις με «δάνεια της [ενεργειακής] ελευθερίας» και τα τρισέγγονά σου για να πληρώσεις από την τσέπη σου τον άλυσο και το λουρί σου για να κάνεις το τσοπανόσκυλο των δυτικών συμφερόντων, τη στιγμή που τα «χαϊβάνια» δίπλα, έχουν ήδη το δικό τους τέταρτο γεωτρύπανο στο δικό τους λιμάνι υπό τη δική τους ενεργειακή εταιρία(κι όχι απλά κατ’ ευφημισμό Δημόσια Υπηρεσία). Μάντεψε με τι ενέργεια σε λίγα χρόνια θα ποστάρεις πατριωτικά μηνύματα στο HL. Ή θα την ονομάσεις μεσογειακή κι αυτή για να την καταναλώνεις εθελοτυφλώντας με εθνική υπερηφάνεια;

Δεν ξέρω σε ποια ελληνικά ονόματα αναφέρεσαι, αλλά, φαντάζομαι ότι (αν το κάνουν) το κάνουν για τον ίδιο λόγο που και οι ΗΠΑ δίνουν στα όπλα τους ινδιάνικα ονόματα. :rolleyes:

Όμως, για να είσαι σε θέση να κρίνεις τα προϊόντα των γειτόνων και τις ικανότητές τους, θα πρέπει να είσαι σε θέση ως κράτος να βγάζεις με τα @@ σου έστω και… ταμπόν για σκρόφες. Αγωνιώ πραγματικά να δω τι ποιηματάκι θα μας μάθει ο «κοινός νους» να λέμε, όταν το ξεροκόμματο θα γίνει και σιροπιαστό, ίσως μετά από καμιά μεσογειακή συμφιλίωση. [...]

Κι αυτά –να ξέρεις– τα λέω χωρίς καμία ανθελληνική διάθεση υπεράσπισης της Τουρκίας, που κι αυτή αποτελείται από ψώνια, δούλους και αφέντες, αλλά από καθαρή διάθεση [εθνικής] [αυτό]κριτικής. Συμφέρον όλων των χαϊβανιών της Μεσογείου και του κόσμου όλου θα ήταν η επικοινωνία, η αφύπνιση, η αλληλεγγύη και η συνεργασία ενάντια σε οποιασδήποτε εθνικότητας απατεώνα κι εκμεταλλευτή τους. Οι κοκορομαχίες δεν είναι σε καμία περίπτωση συμφέρουσες για τα κοκόρια – ό,τι ράτσα και να είναι.

Απαγορεύονται ρητά ή απλά δεν περιλαμβάνεται ο όρος τρίκαννο στον υπάρχοντα νόμο;
Λειόκαννο είναι που φέρει μέχρι τρία φυσίγγια.
συμφωνα με το νομο δεν ανηκει στα κυνηγετικά οπλα.

Attachments

• Screenshot 2022-06-20 at 19-02-54 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ - Ν 21689-93.pdf.png
    Screenshot 2022-06-20 at 19-02-54 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ - Ν 21689-93.pdf.png
    62,8 KB · Προβολές: 19
"ι. «όπλο για θήρα»: τα επωμιζόμενα μονόκαννα, δίκαννα, επαναληπτικά, ημιαυτόματα όπλα και όπλα μικρού διαμετρήματος τύπου FLOBERT, που έχουν το εσωτερικό της κάννης τους λείο και όχι ραβδωτό, μήκος κάννης τουλάχιστον πενήντα (50) εκατοστά του μέτρου και συνολικό μήκος τουλάχιστον ένα (1) μέτρο, σταθερό, μη πτυσσόμενο κοντάκι, λειτουργούν με δύναμη που παρά-

γεται από την καύση πυρίτιδας, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για την άσκηση θήρας και κατ’ εξαίρεση μπορούν να χρησιμοποιούνται για τον εκφοβισμό και την απομάκρυνση πτηνών από χώρους των αεροδρομίων, φέρουν συνολικά μέχρι τρία (3) φυσίγγια και δεν μπορούν να δεχθούν περισσότερα από τρία (3) φυσίγγια."

Σωσ
"ι. «όπλο για θήρα»: τα επωμιζόμενα μονόκαννα, δίκαννα, επαναληπτικά, ημιαυτόματα όπλα και όπλα μικρού διαμετρήματος τύπου FLOBERT, που έχουν το εσωτερικό της κάννης τους λείο και όχι ραβδωτό, μήκος κάννης τουλάχιστον πενήντα (50) εκατοστά του μέτρου και συνολικό μήκος τουλάχιστον ένα (1) μέτρο, σταθερό, μη πτυσσόμενο κοντάκι, λειτουργούν με δύναμη που παρά-

γεται από την καύση πυρίτιδας, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για την άσκηση θήρας και κατ’ εξαίρεση μπορούν να χρησιμοποιούνται για τον εκφοβισμό και την απομάκρυνση πτηνών από χώρους των αεροδρομίων, φέρουν συνολικά μέχρι τρία (3) φυσίγγια και δεν μπορούν να δεχθούν περισσότερα από τρία (3) φυσίγγια."
Σωστότατος! Συμφωνα με την τελευταια τροποποιηση καταργηθηκαν οι κατηγοριες Α και Β

Είναι φορ δε μπουτς. Την έχω δει κι εγώ από κοντά και λυμενη.
Γιου κιπ σε'ι'ν γιουβ γκατ σαμθιν 4 μι ,
σαμθιν γιου Κολ λοβ μπατ κονφές
Γιουβ μπιν αμεσιν Γουέαρ γιου σιουλντν'τ β μπιν αμεσιν
Εντ ναού σαμουαν ελς ιζ Γκέτινγκ
Ολ γιορ Μπεστ
Διζ Μπουτς Αρ με'ι'ντ 4 γουοκιν‼️

Άιντε Μάριε θύμα, άιντε Μάριε ψώνιο!... Πόσα ’22 θα χρειαστούν για να ξυπνήσεις μονομιάς;;;
Οι γνώσεις σου πραγματικά κρίνονται πολύτιμες στο φόρουμ αλλά η προκατάληψη κι ο φανατισμός σου επιζήμιος για όλη τη χώρα. Στο παρόν θέμα, σε αντίθεση με τον Βασίλη (@Vasilis), εγώ προτιμώ τον τρόπο σου από τα λεγόμενά σου.

Επειδή φαντάζομαι ότι θεωρείς τον εαυτό σου άμεσο απόγονο του Πλάτωνα – έχεις ακούσει σε καμιά οικογενειακή σύναξη για το «Σπήλαιό» του; Να το:

17475464-bbcf-4017-b73e-a2a1b0ab01c8.jpg

Δεν ξέρω σε ποια ελληνικά ονόματα αναφέρεσαι, αλλά, φαντάζομαι ότι (αν το κάνουν) το κάνουν για τον ίδιο λόγο που και οι ΗΠΑ δίνουν στα όπλα τους ινδιάνικα ονόματα. :rolleyes:
Φίλε Γιάννη
ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ ΕΙΣΑΙ
ΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ!!!!
.drunk.
διάβασε τα μηνύματά μου ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ και δες αν γράφω τίποτα για απογόνους του Πλάτωνα ή εθνικιστικό κ.λ.π.!!!!
κρίμα πολύ κρίμα......

https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Σκέφτομαι-να-αγοράσω.103/post-682639

https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Το-μεγαλειο-τους-Ελληνισμου.3534/post-687673

https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Το-μεγαλειο-τους-Ελληνισμου.3534/post-687676

προκατάληψη;
φανατισμός;
ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ!!! .drunk.

προσπερνάς τα αυτονόητα;;;;;
τα αυτονόητα, αυτά που κάποιοι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να εννοήσουν, είναι ότι "φασίστας" ΔΕΝ είναι αυτός που προτρέπει σε εμπάργκο της ΠΙΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ χώρας της περιοχής μας.....
αυτής που ετοιμάζεται να μας επιτεθεί, όπως το έχει κάνει στο παρελθόν όπως συνεχίζει να το κάνει ενάντια στους ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ γειτονικών χωρών και της ίδιας της χώρας Τουρκίας!

και για τα ελληνικά ονόματα για δες:

https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Τουρκικά-όπλα.605/post-730426

ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ Ή ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ "ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ" ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ

φίλε Μονήρη διάβασε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ και που ξέρεις ίσως να αρχίσεις να "προτιμάς τα λεγόμενά μου"....

Last edited:
-να κάνουμε εμπάργκο στην Φασιστική τουρκία: ΟΥ είσαι "φασίστας"
-να μην ενισχύουμε την οπλοβιομηχανία της ακραίας ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΣ τουρκίας: ΟΥ είσαι "εθνικιστής"
-να συμπαρασταθούμε στους Κούρδους της Ροζάβα και του Βορείου Κουρδιστάν, στους Αλεβίτες και Τούρκους Δημοκράτες που σαπίζουν στις φυλακές: ΟΥ είσαι "ακραίος"
.hair..hair..hair..hair..hair.

η "λογική" των μη-μαιμού πατριωτών και "δημοκρατών"
τώρα αν πω για νεοταξίτικα ασπόνδυλα αφασικά μαλάκια θα γίνω πάλι κακός.....

λύστε μου 2 απορίες μπρε γκαρντάσια:
- γιατί μπρε βαφτίζουν με ελληνικά ονόματα τα χαιβαν ντουφεκ τους;
- γιατί μπρε όλοι οι τουρκ αλμπαν τουφεκτση μαστροχαλαστρελι βγάζουν μιλιταριστικά μοντέλα;
χαιντ μπρε γκιουζελ ογλανια
πείτε μου μπρε τι πιστεύετε;
χωρίς εντάσεις (αν μπορούμε να κάνουμε συζήτηση) πείτε μου τι πιστεύετε.... γιατί;

Back