τους βαζεις δακτυλακι???Εγώ από το βάρος κ την υφή μόνο κάποτες διαλέγω
τους βαζεις δακτυλακι???Εγώ από το βάρος κ την υφή μόνο κάποτες διαλέγω
το δάχτυλο βάζεις εσύ μεσαΑυτό με ξεπερνάει πραγματικάτους βαζεις δακτυλακι???
Γουατ μινς κάποτες;.. Καποιος, κάπου, κάποτες;Εγώ από το βάρος κ την υφή μόνο κάποτες διαλέγω
Απο το 51ο και μετα καταλαβαίνεις... Ξαναπήγαινε μια βολτα bro50 έχω πιάσει και δεν έχω καταλάβει.
Τες πα
Πολύ σωστά.Η ποιότητα του πολυμερούς που έχει το κάθε όπλο είναι ανάλογη με το πόσο γρήγορα θέλει ο κατασκευαστής του να χαλάσει για να σου τα πάρει ή να σε κάνει να πας στο επόμενο μοντέλο όπλου που θα είναι λίγο καλύτερα .Αν θέλουν φτιάχνουν πολυμερές κοντάκι πάπια που δε αλοιωσεται ούτε σε 100 χρόνια ,αλλά μαλακες είναι.
Έχει φθαρεί το πέλμα γιατί την έχω παραπόδαεμενα 10 χρονια το μ2, τα πλαστικα του ηταν σαν καινουρια..καμια αλλοιωση ....εσενα βασιλη εχουν παθει κατι;...γενικα ηταν πεντακάθαρη
View attachment 50460View attachment 50461
50 έχω πιάσει και δεν έχω καταλάβει.
Τες πα
Είναι προσωπική άποψη εμένα που τα επιασα όλα μου έδωσε αυτή την εντύπωση και δεν μου άρεσε καθόλου η ποιότητα συναρμογής της.50 έχω πιάσει και δεν έχω καταλάβει.
Τες πα
Έτσι είναι τώρα που τα μέτρησα έχω πιάσει 54 για αυτό όποτε μπορεί να είναι από 53 και πάνω!!!! Καλή η πλάκα αλλά η πολύ ειρωνία βλάπτει….Απο το 51ο και μετα καταλαβαίνεις... Ξαναπήγαινε μια βολτα bro
Αν δεν το κακοποιεις εσκεμμένα και σε δέκα χρόνια παρόμοια εικόνα θα έχει.Συνηθως οι φθορές είναι στα σημεία που έρχεται σε επαφή κατά τη χρήση.Έχει φθαρεί το πέλμα γιατί την έχω παραπόδα
Όχι σε σημείο αλλαγής όμως ... Ελάχιστα στο πάνω μέρος.
Δεν σου απαντώ καθόλου γιατί δεν πέφτω στο επίπεδο σου…. Θα μπορούσα να σου απαντήσω πολλά για αυτά που αναφέρεσαι.Εγώ από το βάρος κ την υφή μόνο κάποτες διαλέγω
Θα τσακωθουμε τωρα αδερφι…….Έχει φθαρεί το πέλμα γιατί την έχω παραπόδα
Όχι σε σημείο αλλαγής όμως ... Ελάχιστα στο πάνω μέρος.
Παναγιώτη αυτό που λέω είναι πως δεν μπορείς να βγάλεις συμπερασμα από την υφή.Είναι προσωπική άποψη εμένα που τα επίμονα όλα μου έδωσε αυτή την εντύπωση και δεν μου άρεσε καθόλου η ποιότητα συναρμογής της.
Γιατι γελας ρε τραχαναΘα τσακωθ
Θα τσακωθουμε τωρα αδερφι…….
Αυτο το παραποδα δεν μου αρεσε καθολου και δεν εννοω οτι θα παθει κατι το οπλο!
Πλάκα έκανα, μην αγριεύεις.Γιατι γελας ρε τραχανα
Δεν ειναι αστειο!
Πλάκα ηταν Παναγιώτη...Έτσι είναι τώρα που τα μέτρησα έχω πιάσει 54 για αυτό όποτε μπορεί να είναι από 53 και πάνω!!!! Καλή η πλάκα αλλά η πολύ ειρωνία βλάπτει….