Τουρκικά όπλα

Αδράνεια και τα 2 ,κανένα πρόβλημα απολύτως ένα κλικ Ποιο πάνω σε ποιότητα το impala .Πολύ καλύτερο το m3kτης stogear με τα εσω_εξω τσοκ ,καλύτερο ζυγισμα το impala με 66 π κάνη.
Βλητικα? Είστε κάτοχος του συγκεκριμένου όπλου. ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Καλησπέρα θα ήθελα να μου πείτε τις γνώμες σας για δύο όπλα που έχω στο νου μου.Και τα δύο έχουν χώρα κατασκευής την γειτονική Τουρκία. Μιλάω για το impala plus και το stoeger m3000. Αν κάποιος έχει στην κατοχή του κάποιο από αυτά θα ήταν πολύ χρήσιμη η γνώμη αλλά και να μην έχει είναι πάλι καλοδεχούμενη
Έχω, μεταξύ άλλων, το Impala Plus συνθετικό με 66 cm κάνη. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, εφ όλης της ύλης. Ελαφρύ ζυγισμένο, εργονομικό, φινιρισμένο, πολύ καλές κατανομές, αποπνέει "δυτική" ποιότητα. Ούτε λόγος για εμπλοκές κλπ. Όταν το πήρα το δοκίμασα γεμίζοντάς το αρκετές φορές με ανακατεμένα φυσίγγια από σκoπευτικά 28gr μέχρι 36gr. Τα τράβηξε κορδέλα.
Έχοντας εμπειρία >45 ετών με ιταλικά κυρίως όπλα με σιγουριά λέω ότι δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από αυτά, πλην βεβαίως της καταγωγής τους.

Έχω, μεταξύ άλλων, το Impala Plus συνθετικό με 66 cm κάνη. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, εφ όλης της ύλης. Ελαφρύ ζυγισμένο, εργονομικό, φινιρισμένο, πολύ καλές κατανομές, αποπνέει "δυτική" ποιότητα. Ούτε λόγος για εμπλοκές κλπ. Όταν το πήρα το δοκίμασα γεμίζοντάς το αρκετές φορές με ανακατεμένα φυσίγγια από σκoπευτικά 28gr μέχρι 36gr. Τα τράβηξε κορδέλα.
Έχοντας εμπειρία >45 ετών με ιταλικά κυρίως όπλα με σιγουριά λέω ότι δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από αυτά, πλην βεβαίως της καταγωγής τους.
Τι κυνηγάτε ακριβώς και τι φυσίγγια χρησιμοποιείται στο συγκεκριμένο όπλο που έχετε μείνει ικανοποιημένος

Ευχαριστώ για τον χρόνο σου αν βγάζει και καλές τουφεκιές τότε για αυτό θα πάω γιατί δεν μπορούσα να βρω να την δοκιμάζουν στον πίνακα
Πολύ καλές τουφεκιές. Εγώ χρησιμοποιώ στη τσίχλα (κυρίως καρτέρι) 3*. Πολύ καλό με 30-32 gr με συγκεντρωτήρα. Ωστόσο, ακριβώς επειδή είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από το όπλο, παρά τη χαμηλή του αξία, σκοπεύω να πάρω ένα Brain MR που στις μεσαίες αποστάσεις (30-32 m) πιστεύω ότι θα το απογειώσει.

Αν ψάξεις στο skroutz θα βρεις αυτογεμές με 399€.
Για σκοτώματα μην φοβάσαι, όλα σκοτώνουν το ίδιο, τα τούρκικα ίσως λίγο καλύτερα λόγω εμπειρίας :)

Θα σου πρότεινα να βάλεις ελάχιστα χρήματα παραπάνω και να πάρεις ένα πιο "καλό" όπλο έστω και μεταχειρισμένο.

Last edited:
Δεν ειμαι Ελλαδα ειμαι Κυπρο και ετσι δεν μπορω να σου πω προσωπικη εντυπωση για καραμπινα
Αλλα φιλοι μοι που εχουν αυτην πινουν νερο στο ονομα της!
Ενα οπλο που δινει πολλα ξοδευοντας σχετικα λιγα χρηματα σε σχεση με αλλα

Ειναι αδρανειας οχι αεριων

Στο βαζω επειδη κοστιζει λιγα και εχει βγει σκυλι συμφωνα με φιλους και σε αποδοση και σε μηδενικα προβληματα λειτουργειας
( 1 φιλος που το εχει εχει πολυ πιο ακριβα και ανωτερα οπλα-καραμπινες και πραγματικα ειναι τρελαμενος με αυτο)

Δεν σε αποτρεπω να παρεις οτι θες, ειναι δικη σου υποθεση!

Απλα σου δινω αλλη μια πιθανη επιλογη

https://www.specialforces.gr/karampina-beretta-es100-vitoria-wood.html

Δεν ειμαι Ελλαδα ειμαι Κυπρο και ετσι δεν μπορω να σου πω προσωπικη εντυπωση για καραμπινα

Στο βαζω επειδη κοστιζει λιγα και εχει βγει σκυλι συμφωνα με φιλους και σε αποδοση και σε μηδενικα προβληματα λειτουργειας
( 1 φιλος που το εχει εχει πολυ πιο ακριβα και ανωτερα οπλα-καραμπινες και πραγματικα ειναι τρελαμενος με αυτο)

Δεν υπάρχει πλέον αυτό το όπλο σε κυκλοφορία, έχει αντικατασταθεί απ' την Bellmonte που δεν έχει καμία σχέση ποιοτικά με όλα αυτά (σωστά) που περιγράφεις, δυστυχώς.

Δεν υπάρχει πλέον αυτό το όπλο σε κυκλοφορία, έχει αντικατασταθεί απ' την Bellmonte που δεν έχει καμία σχέση ποιοτικά με όλα αυτά (σωστά) που περιγράφεις, δυστυχώς.
Κρίμα, ... όποτε ακούω για αυτό το όπλο μου έρχεται πάντα αυτό το σκηνικό στο μυαλό ...

https://www.hunterslife.gr/forums/t...ο-αυτογεμές-και-γιατί.3116/page-9#post-541085

Ευχαριστω
Ευχαριστω Βασιλη
Οπως ειπα ασχετος απο καραμπινες
Απλα ειδα να ψαχνει νεαρός κυνηγος οπλο και μου ηρθε αμεσως στο νου απο τα καλα που εχω ακουσει
Ισως να παιζουν μεταχειρισμενα αλλα χωρις να ξερω κιολας φανταζομαι δεν θα τα δινουν ευκολα οι κατοχοι τους

Ευχαριστω

Ευχαριστω Βασιλη
Οπως ειπα ασχετος απο καραμπινες
Απλα ειδα να ψαχνει νεαρός κυνηγος οπλο και μου ηρθε αμεσως στο νου απο τα καλα που εχω ακουσει
Ισως να παιζουν μεταχειρισμενα αλλα χωρις να ξερω κιολας φανταζομαι δεν θα τα δινουν ευκολα οι κατοχοι τους
Το μόνο όπλο που είδα από μεταχειρισμένα στα λεφτά που παίζουν τα τουρκικά ήταν Beretta s100 victoria, a301, 302 (δεν έχω ασχοληθεί πολύ με Beretta επομένως δεν ξέρω αν είναι και αξιόλογα αυτά τα όπλα) κάτι breda Altair και μετά από benelli έχει super 90 και 121,123. Γενικά είμαι λίγο επιφυλακτικός στο θέμα μεταχειρισμένο βέβαια αυτά που προανέφερα είναι από το car.gr ο τσιανικας ο οποίος θα είναι αυτός που θα πάω να αγοράσω το όπλο μπορεί να μου προτείνει κάτι άλλο σε αυτά τα λεφτά λίγο πιο γνώριμο. Αρκετοί επίσης αναφέρουν το Baikal mp155 δεν γνωρίζω αρκετά και για αυτό το όπλο αλλά από ότι λένε είναι σκυλί υπάρχουν βέβαια και οι κακές κριτικές αλλά ποτέ δεν θα υπάρξει το "τέλειο όπλο"

Το μόνο όπλο που είδα από μεταχειρισμένα στα λεφτά που παίζουν τα τουρκικά ήταν Beretta s100 victoria, a301, 302 (δεν έχω ασχοληθεί πολύ με Beretta επομένως δεν ξέρω αν είναι και αξιόλογα αυτά τα όπλα) κάτι breda Altair και μετά από benelli έχει super 90 και 121,123. Γενικά είμαι λίγο επιφυλακτικός στο θέμα μεταχειρισμένο βέβαια αυτά που προανέφερα είναι από το car.gr ο τσιανικας ο οποίος θα είναι αυτός που θα πάω να αγοράσω το όπλο μπορεί να μου προτείνει κάτι άλλο σε αυτά τα λεφτά λίγο πιο γνώριμο. Αρκετοί επίσης αναφέρουν το Baikal mp155 δεν γνωρίζω αρκετά και για αυτό το όπλο αλλά από ότι λένε είναι σκυλί υπάρχουν βέβαια και οι κακές κριτικές αλλά ποτέ δεν θα υπάρξει το "τέλειο όπλο"
Βιτόρια θα βρεις στο car 2-3 περιπτώσεις πολύ καλές. Εγώ τώρα έχω αυτή την καραμπίνα. Έχω αλλάξει αρκετές. Τη συγκεκριμένη την αγόρασα δύο φορές. Για Βιτόρια μιλάω.

Βιτόρια θα βρεις στο car 2-3 περιπτώσεις πολύ καλές. Εγώ τώρα έχω αυτή την καραμπίνα. Έχω αλλάξει αρκετές. Τη συγκεκριμένη την αγόρασα δύο φορές. Για Βιτόρια μιλάω
Τι σας εκανε να την αγορασετε δυο φορες; Φανταζομαι οτι θα πρεπει να ειναι ενα πολυ αξιολογο οπλο

Τι σας εκανε να την αγορασετε δυο φορες; Φανταζομαι οτι θα πρεπει να ειναι ενα πολυ αξιολογο οπλο
Είναι το μόνο όπλο που δεν παρουσίασε ποτέ τίποτα. Όλα τα άλλα κάτι χαζά βέβαια άνευ ουσίας κάτι βγάζανε. Αυτό τίποτα. Είναι πολύ γερή κατασκευή (κάννη και τμήμα της βάσης που κινείται το κλειστρο ένα ενιαίο κομμάτι). Μηχανισμός λειτουργίας μπενελι (ο πρώτος) και κάννη Μπερέτα 18.4 αυλός με μομπιλ τσοκ. Είναι τόσο απλό που το καθιστά αφθαρτο

Φίλε πάρε μια m2 comfort καινούργια,αν δεν καταλήξεις στο impala που για πολλούς είναι καλό όπλο και άσε τα μεταχειρισμένα αν δεν είναι από γνωστό και εγγυημένο.Στην Ελλάδα υπάρχει μια τάση να τα σκαλίζουν τα όπλα,και αφού δούνε τη παπαρια έκαναν τα πουλάνε( ξεχνώντας ) να πούνε ότι είναι πειραγμενα .

Back