Τουρκικά όπλα

Μ
View attachment 50462

Στην ράχη μάλλον κάποια μαλακία έκανα εγώ.
Πολύ ευκρινή όρια έχει η φθορά.
View attachment 50463
Μια χαρα ειναι
Οπλο ειναι θα γδαρτει
Δεν το χουμε για να μας βλεπει απ υην βιτρινα
Απλα οχι παραποδα
Και δεν αγριευω .love.
Για ρωτα και τον Κωστη πως την επαθε με το σκυλι στο παραποδα
Η καννη στο παραποδα ειναι ανεξελεκτη σε χαμηλες βολες οπου και αν πεσει…

Δεν φορας κάλυμμα;
Όχι, ποτέ σε κανένα όπλο :)
Αν χαλάσουν θα πάρουμε καινούργια.
Δεν πά' να .sex hard.

.big smile.
Μην φοβάσαι 60€ σε 10-50 χρόνια θα βρούμε.
Μαλακό υλικό χωρίς φθορά δεν υπάρχει.
Μην κοιτάς τους λόρδους και τις λόρδες :)

Το να μην σου αρέσει οπτικά ή με την αφή ένα πλαστικό το δέχομαι.
Δεν βγάζεις όμως έτσι συμπέρασμα για την "ποιότητα" του πλαστικού.

Στα πλαστικά πχ που μένουν στον ήλιο ανάλογα πόση προστατευτική ουσία αντι UV ρίχνεις μέσα στο μίγμα αντέχει από μέρες μέχρι δεκαετίες.
Αυτό όμως δεν ανιχνεύεται με τις αισθήσεις μας.
Για αυτό είπα Προσωπικά για εμένα

Έτσι είναι και η δική μου ,την έχω από το 2010.Τα κόκκινα σημάδια τι είναι;
Ίνες από το πορτοκαλί fleece :)

Μια χαρα ειναι
Οπλο ειναι θα γδαρτει
Δεν το χουμε για να μας βλεπει απ υην βιτρινα
Απλα οχι παραποδα
Και δεν αγριευω .love.
Για ρωτα και τον Κωστη πως την επαθε με το σκυλι στο παραποδα
Η καννη στο παραποδα ειναι ανεξελεκτη σε χαμηλες βολες οπου και αν πεσει…
Έχεις πολύ δίκιο.
Πλάκα έκανα, αλλά δεν πρέπει να κάνουμε πλάκες όταν υπάρχουν ζητήματα ασφαλείας.
Σωστός.
Ποτέ δεν έχω κρατήσει γεμάτο ή άδειο όπλο παραπόδα.

Όταν είχα σκοπό να αγοράσω το όπλο είχα ρωτήσει έναν φίλο με 2 vinci αν φθείρονται τα πέλματα.
Μου είπε ελάχιστα.
Όταν του είπα ότι στον τάδε έχουν φθαρεί πολύ τότε μου απάντησε "πες του να μην έχει το όπλο παραπόδα" :)
Έτσι μου ήρθε ... .big smile.

Έτσι είναι τώρα που τα μέτρησα έχω πιάσει 54 για αυτό όποτε μπορεί να είναι από 53 και πάνω!!!! Καλή η πλάκα αλλά η πολύ ειρωνία βλάπτει….
Δεν ήταν ειρωνικό το σχόλιο μας ρε φιλαράκι‼️ούτε καν αφορούσε εσένα,ασχέτως αν μου έδωσες το έναυσμα ‼️

Περιμένω την εμπλοκή ... μην βιάζεσαι ...
θα περιμενεις πολυ....προσεχε μην το παθεις σαν την αλεπου με τον τραγο....εβλεπε η αλεπου τα παπαρια του τραγου και περιμενε να πεσουν να τα φαει και στο τελος ψοφησε η αλεπου......

Καλησπέρα θα ήθελα να μου πείτε τις γνώμες σας για δύο όπλα που έχω στο νου μου.Και τα δύο έχουν χώρα κατασκευής την γειτονική Τουρκία. Μιλάω για το impala plus και το stoeger m3000. Αν κάποιος έχει στην κατοχή του κάποιο από αυτά θα ήταν πολύ χρήσιμη η γνώμη αλλά και να μην έχει είναι πάλι καλοδεχούμενη

Καλησπέρα θα ήθελα να μου πείτε τις γνώμες σας για δύο όπλα που έχω στο νου μου.Και τα δύο έχουν χώρα κατασκευής την γειτονική Τουρκία. Μιλάω για το impala plus και το stoeger m3000. Αν κάποιος έχει στην κατοχή του κάποιο από αυτά θα ήταν πολύ χρήσιμη η γνώμη αλλά και να μην έχει είναι πάλι καλοδεχούμενη
Θα βρεις πληροφορίες στο νήμα τουρκικά όπλα. Τα συγκεκριμένα όσοι τα χουν λένε ότι είναι πολύ καλα

Αδράνεια και τα 2 ,κανένα πρόβλημα απολύτως ένα κλικ Ποιο πάνω σε ποιότητα το impala .Πολύ καλύτερο το m3kτης stogear με τα εσω_εξω τσοκ ,καλύτερο ζυγισμα το impala με 66 π κάνη.

Back