Τουρκικά όπλα

η αρχη του κωνου εκανε νυχι σε σχεση με την απεναντι πλευρα
Μάλλον οι Τούρκοι τρυπάνε την μπάρα από την μια μεριά για την θαλάμη και μετά από την άλλη για τον αυλό αλλά δεν βγαίνουν αλφαδιά αχαχαχα
High tech μέθοδος, όχι ψυχρή σφυρηλάτηση και μ@λακίες :)

Ωραία, αν είσαι ευχαριστημένος εσύ όλα καλά.

Μάλλον οι Τούρκοι τρυπάνε την μπάρα από την μια μεριά για την θαλάμη και μετά από την άλλη για τον αυλό αλλά δεν βγαίνουν αλφαδιά αχαχαχα
High tech μέθοδος, όχι ψυχρή σφυρηλάτηση και μ@λακίες :)

Ωραία, αν είσαι ευχαριστημένος εσύ όλα καλά.
θα δειξει ο χρονος αν θα μεινει η αν θα γινει πασαλος χαχαχαχαχα

Καλες γιορτες σε ολους και με το καλο ο νεος χρονος!
Ενα ενδιαφερον θεμα που ισως βοηθησει καποιους στην επιλογη σκοπευτικου όπλου μεσης κατηγοριας!
Ποιο θεωρειται best value οπλο μεσης κατηγοριας και για ποιο λογο!
Σε αυτην την καρηγορια τουλαχιστον εγω,θα εβαζα τα παρακατω οπλα:
Beretta 694
Beretta 692
Browning b725
Browning b725 pro sport
Guerini summit
Guerini summit ascent
Guerini invictus
Zoli kronos
Blaser f16
Θα ηταν ωραιο και χρήσιμο να ακουστουν αποψεις!!
Καλες γιορτες και παλι!
Το ξέρω η ερώτηση μου είναι εκτός θέματος,ας την τοποθέτηση κάποιος στο σοστω φόρουμ, με έλκη η armasan rs s1 ,και σκέφτομαι να την αγοράσω για σκοποβολή, ψάχνω να βρω κάποιον που να την έχει ,για να ακούσω τυχόν αρνητικά, καθότι δεν εμπιστεύομαι την Τουρκία σαν έθνος, αλλά επειδή υπάρχει μια φήμη ότι είναι για να σπάσει το εμπάργκο σε σαιγκα και μολοτ και είναι οι Ρώσοι στο παιχνίδι κάπως ψηνομαι τι λέτε εσείς

Το ξέρω η ερώτηση μου είναι εκτός θέματος,ας την τοποθέτηση κάποιος στο σοστω φόρουμ, με έλκη η armasan rs s1 ,και σκέφτομαι να την αγοράσω για σκοποβολή, ψάχνω να βρω κάποιον που να την έχει ,για να ακούσω τυχόν αρνητικά, καθότι δεν εμπιστεύομαι την Τουρκία σαν έθνος, αλλά επειδή υπάρχει μια φήμη ότι είναι για να σπάσει το εμπάργκο σε σαιγκα και μολοτ και είναι οι Ρώσοι στο παιχνίδι κάπως ψηνομαι τι λέτε εσείς
Ρωσο ενωειτε

Γιατί δεν αγοράζετε ένα μεταχειρισμένο οποιασδήποτε άλλης χώρας από το να δίνετε λεφτά σε αυτούς που θέλουν να τα κάνουν όπλα για να κλέψουν τα νησιά μας? Και που έχουν μάθημα στα σχολεία τους που μαθαίνει τα παιδιά να μισούν τους χριστιανους εγώ προσωπικά καλύτερα να κυνηγούσα με ένα Ρωσικό μόνοκανό από το να δώσω έστω και ένα σεντ στους Τούρκους

Ρίξε μια ματιά στο special forces στον Πειραιά, είχε Saiga 12 με 1000 ευρώ του κουτιού, δεν ξέρω αν έχει ακόμη. Ελπίζω να βοήθησα

Αυτά τα όπλα με τους γεμιστήρες είναι αξιόπιστα ,δουλεύουν καλά η ,η εμπλοκή πάει σύννεφο;Εδώ εμπλοκές κάνουν καραμπίνες από μεγάλες εταιρείες με δύο φυσίγγια στην αποθήκη .
Κι'αυτη μεγαλη εταιρεια ειναι(saiga και molot) και σαν οπλα ειναι αρκετα βαρια για κυνηγι εκτος ισως απο καρτερι αλλα μαλλον μονο για σκοπευτηριο αν αξιζουν....

Κι'αυτη μεγαλη εταιρεια ειναι(saiga και molot) και σαν οπλα ειναι αρκετα βαρια για κυνηγι εκτος ισως απο καρτερι αλλα μαλλον μονο για σκοπευτηριο αν αξιζουν....
Καρτερι για γουρουνι μια χαρα ειναι.

Back