Το όπλο είναι ένα λειοκαννο, ούτε κυνηγετικό ούτε σκοπευτικό, ούτε πολεμικό ή αστυνομικό. Εγώ με αυτό πάω στο σκοπευτήριο αλλά ο νόμος μου επιτρέπει να χρησιμοποιήσω το ίδιο όπλο με τον επιτρεπόμενο αριθμό φυσιγγίων και στο κυνήγι. Γιατί ψάχνει προέκταση αποθήκης κάποιος; Για το σκοπευτήριο. Ούτε για άμυνα, ούτε για ζόμπι, ούτε για γάμους. Άρα η προέκταση αποθήκης δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο από το ότι, το όπλο χρησιμοποιείται και στο σκοπευτήριο. Το να υποθέσω μόνος μου ότι αφού διαθέτει προέκταση άρα και ο άνθρωπος είναι παράνομος είναι σα να βλέπω μηχανή μεγάλου κυβισμού και να λέω ότι αυτές είναι για ληστείες και δολοφονίες και άρα δεν βρίσκω το λόγο που κυκλοφορούν.Βρε συ, άλλο να αγοράσεις έτσι το όπλο (άμυνα,ζόμπι δεν ξέρω τι)κ άλλο να ψάχνεις αποθήκη για προέκταση κλπ σε ένα κυνηγετικό όπλο που ο νόμος μας τα έκανε 3θα μου πεις σχεδόν όλα είναι με 4-5 φυσίγγια κ μειωτηρα ΝΑΙ αυτό δεν το αποφεύγειςκ είναι στην αρμοδιότητα του καθενός αν στο βουνό βγαλει την τάπα η δεν την βγάλει....ποσως εμένα με ενδιαφέρει αυτό,δεν με αφορά η παρανομία η η νομιμότητα του άλλου .Απλά έγραψα ότι δεν καταλαβαίνω την χρησιμότητα της αποθήκης 9 φυσιγγίων στη χρήση κυνηγετικού όπλου