Εσυ, υπαρχουν κυνηγοι που τα ριχνουν......Τι να την κανω την μαλινη να πλεξω καμια καλτσα ;
Χαθηκαν τα βυσματα διασπορας;
Ουτε εγω μπορω να τα ριξω με τον αυλο που εχει το οπλο μου, ασχετα αν το θελω για σκοπευτηριο πιο πολυ.
Εσυ, υπαρχουν κυνηγοι που τα ριχνουν......Τι να την κανω την μαλινη να πλεξω καμια καλτσα ;
Χαθηκαν τα βυσματα διασπορας;
Καλός είσαι εσύ μπήκες στα τουρκικά όπλα να ρωτήσεις για benelli .Τραβά στην ενότητα benelli 500 σελίδα.Ο Κοσκινας τι έκανε ρε παιδιά; Απ' ότι κατάλαβα έκανε δοκιμή benelli, σωστά; Βάλτε κάνα link.
Όσο ξέρει κι από ποιότηταΠές το στο φουσκωτό παλληκάρι από το βλακο-Αμέρικα που έβγαλε το βίντεο.
Η σημαία που μας πέταξε στα μούτρα "φάτσα-κάρτα" είναι της Τυνησίας κι όχι της Τουρκίας.
Αλλά τι ξέρει αυτός από γεωγραφία...
Ο Κοσκινας εριξε και μολυβια απλα δεν το εδειξε.Πήγε στην Ιταλία και δοκίμασε μαζί με άλλους καλεσμένους διαφόρων χωρών σε πραγματικό τερέν την νέα μπενελι κανη σε αυτογεμη και σε αλληλεπιθετο ρίχνοντας σε κυνήγι και δισκάκια και είπε ο άνθρωπος πολύ συγκρατημένα την προσωπική του άποψη τίποτε παραπάνω τίποτε λιγότερο αλλά όντως συγκρατημένα γιαυτούς που παρατηρούν τον τρόπο και τον λόγο του άλλου.Και ότι άποψη μπορούσε να διαμορφώσει αφού έριχνε κατά κόρον 40 γρ ατσάλι ,και αυτό προσωπικά με ανησυχεί σαν πληροφορία διότι εκεί έπρεπε να είναι στα φόρτε της και να βλέπει όντως τρομερές διάφορες με βάση το 19.6/19.8 ούτε αυτοί δε ξέρουν ακριβώς πόσο βγαίνει.Και αναρωτιέμαι με 30 γρ μολυβακι τι θα δείξει μήπως πέσει κλάμα βάζοντας δίπλα τα 3000+ χιλιάδες € με το ντουφέκι στο τέλος γιατί εδώ με τη φτώχεια όλα και πιο κάτω πάμε για κάποιους γίναν και τα 32 πολλά γρ .Αλλά έχω τοποθετηθεί για το συγκεκριμένο με την περιορισμένη αντίληψη που έχω σε τι απευθύνεται .Μη τα ξαναγράφω γιατί γίνομαι γραφικός.18.5/18.6 με κώνο από 3/5 εκ αχρωμιωτη κανη και όσο το δυνατόν μεγαλύτερα τσοκ και 10/12 εκ το ένα ιδανική κανη για ευρεία χρήση .
Ετσι αυθαιρετα να πιστεψει και ειδικα ο Γιαννης?????Ο Κοσκινας εριξε και μολυβια απλα δεν το εδειξε.
Να σε ρωτησω κατι
1. γιατι να επιλεξω 18,6 αυλό για 30 γραμαρια και οχι 18,3 18,4 ;
Οι περισοτεροι τις τσιχλες με 28 θα τις ριχνουν παντως φετος.
2. Τι σχεση εχουν τα 40 γρ ατσαλια με τον αυλο ; Τα ατσαλια δεν παραμορφονονται αυτο που κανει αυτη η κανη ειναι να αυξανει ταχυτητες και το κανει το ιδιο καλα σε ατσαλια μολυβια βισμουθια τουγκστενια κτλ
Και στα 28 γραμαρια και στα 50
Ατσαλια ποσα ηθελες να ριξει στα παπια 24 γραμαρια ;
Αν ηξερες γιατι αυξανει ταχυτητα δεν θα εψαχνες δικαιολογια να την κατηγορησεις.
Δεν ξερεις οποτε μεινε με την μειωμενη ταχυτητα σου και πιστεψε οτι σκοτωνει καλυτερα απο την ΑΙ με μολυβια
Ασε το μηκος των τσοκ καλυτερα
Ειναι ψιλα γραματα και δεν χρειαζονται 10 εκατοστα τσοκ στα μολυβια
Τα 30 γρ σε τι νουμερο θα τα εριχνες;Ο Κοσκινας εριξε και μολυβια απλα δεν το εδειξε.
Να σε ρωτησω κατι
2. Τι σχεση εχουν τα 40 γρ ατσαλια με τον αυλο ; Τα ατσαλια δεν παραμορφονονται αυτο που κανει αυτη η κανη ειναι να αυξανει ταχυτητες και το κανει το ιδιο καλα σε ατσαλια μολυβια βισμουθια τουγκστενια κτλ
Αν ηξερες γιατι αυξανει ταχυτητα δεν θα εψαχνες δικαιολογια να την κατηγορησεις.
Δεν ξερεις οποτε μεινε με την μειωμενη ταχυτητα σου και πιστεψε οτι σκοτωνει καλυτερα απο την ΑΙ με μολυβια
Φυσικά ήταν συγκρατημένος.Καλά τα είπε ο Κοσκινάς. Συγκρατημένος ήταν, όπως είπε ο @ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΝΗΓΟΣ
ναι νομίζω ιδια είναιΘέλω μια γνώμη για το impala plus nero. Το έχει κανείς? Τα τσοκακια invector plus ταιριάζουν? Όπως έχω γράψει πριν καιρό σε αντίστοιχα θέματα, έχω τα patternmaster anaconda mid & long καθώς και το code black duck. Τα τσοκ αυτά σε συνδυασμό με τον μεγάλο κώνο συναρμογής, λογικά θα αποδίδουν πολύ σφιχτές κατανομές, που είναι και το ζητούμενο στο καρτέρι τσίχλας, φασσας και υδροβίων.
Μια χαρά τότε!!! Βέβαια, πολύ σωστά, μακάρι να κυνηγούσαμε και εμείς έτσι και να είχαμε τόσα παπιά όπως οι γείτονες!ναι νομίζω ιδια είναι
Πήγε στην Ιταλία και δοκίμασε μαζί με άλλους καλεσμένους διαφόρων χωρών σε πραγματικό τερέν την νέα μπενελι κανη σε αυτογεμη και σε αλληλεπιθετο ρίχνοντας σε κυνήγι και δισκάκια και είπε ο άνθρωπος πολύ συγκρατημένα την προσωπική του άποψη τίποτε παραπάνω τίποτε λιγότερο αλλά όντως συγκρατημένα γιαυτούς που παρατηρούν τον τρόπο και τον λόγο του άλλου.Και ότι άποψη μπορούσε να διαμορφώσει αφού έριχνε κατά κόρον 40 γρ ατσάλι ,και αυτό προσωπικά με ανησυχεί σαν πληροφορία διότι εκεί έπρεπε να είναι στα φόρτε της και να βλέπει όντως τρομερές διάφορες με βάση το 19.6/19.8 ούτε αυτοί δε ξέρουν ακριβώς πόσο βγαίνει.Και αναρωτιέμαι με 30 γρ μολυβακι τι θα δείξει μήπως πέσει κλάμα βάζοντας δίπλα τα 3000+ χιλιάδες € με το ντουφέκι στο τέλος γιατί εδώ με τη φτώχεια όλα και πιο κάτω πάμε για κάποιους γίναν και τα 32 πολλά γρ .Αλλά έχω τοποθετηθεί για το συγκεκριμένο με την περιορισμένη αντίληψη που έχω σε τι απευθύνεται .Μη τα ξαναγράφω γιατί γίνομαι γραφικός.18.5/18.6 με κώνο από 3/5 εκ αχρωμιωτη κανη και όσο το δυνατόν μεγαλύτερα τσοκ και 10/12 εκ το ένα ιδανική κανη για ευρεία χρήση .
Ρε πουλιά εχει αν εχει πουλιά δεν θέλω ούτε ΑΙ ουτε Αϊ μόνο λεφτά για φυσίγγια και χρόνοΟ Κοσκινας εριξε και μολυβια απλα δεν το εδειξε.
Να σε ρωτησω κατι
Ανέβασα ένα βιντεάκι με τον μπεκακο που είναι φίλος κιόλας σε κυνήγι τρυγονιου το 23 ρίχνει με την Α,400 στο συγκεκριμένο κυνήγι και όχι με τη v3 οι ντουφέκιες στις τρυγονες είναι με 28 γρ που βλέπετε.Τα ίδια και χειρότερα κάνει η v3 μακρύτερα σκοτωματα ακαριαία με 28 γρ και τα όπλα είναι 18.6 και τα δύο δεν σου αναφέρω τι αλλά όπλα υπάρχουν τριγύρω και έχουν δοκμαστει σε τέτοια τερέν και όχι μονο σίγουρα και power bore ,δυνατή αλλά δεν φτάνει τις δύο που προανέφερα και μιλάμε για ντουφέκιες με 28 γρ πάντα όταν αναιβουνε τα γρ αυξάνεται η διαφορά στο χοντρά υπάρχουν μικρότερες διαφορες και δε το γράφω μόνο γιατί το λέει ο ένας σκοπευτής η ο άλλος το έχω δει και ο ίδιος.Μην ξεχνάς ότι ιδανικός αυλός 12αριου είναι ο 18.5 βάση μετρήσεων Μικρότερο αυλό τα αυτογεμη άρχισαν να βγάζουν αργά μετά την κατασκευή τους ακόμη και η ρωσική τοζ ελατηριου που στα δίκανα είχαν τότε 18.2 είχε 18.5 την είχε ο πατέρας μου και την έχει και φίλος τώρα που την πουλάει γιατί απλά δεν είναι κυνηγός .Οι Αμερικάνοι δεν είχαν πάντα μαγκνουμ και αυλό 18.3/18.4 δεν βάζουν σε όπλο και έχουμε ακούσει όλοι για είτε μας αρέσει είτε όχι για το μύθο της ρεμινγκτον που για μένα δεν είναι μύθος το ίδιο συμβαίνει και σε πολλά πανάκριβα όπλα παλιά νέα δεν είναι τυχαίο αυλοί τύπου 18.3/18.4 είχαν συχνές εφαρμογές στα πρώτα αυτογεμη της benelli και της bereta και γενικά στα αδράνειας όπλα που από τότε που έφτιαξε η bereta την optima μεταμορφώθηκε βλητικως αποδεδειγμένο και αποδεκτό από την πλειοψηφία όχι από εμένα .Αυτό προσωπικά πιστεύω ότι έχει να κάνει με τα βύσματα πρώτα και έπειτα με τις διαμορφώσεις εσωτερικά .Γι'αυτό και βλέπουμε κάποια φυσίγγια ψαγμενων εταιριών με δικά τους βύσματα και κάνουν τη διαφορά σε οποιαδήποτε κανη κάτι όμως που δεν αναιρεί ότι ο ποιο ταιριαστός αυλός για ευρεία γκάμα φυσιγγίων είναι αυτος που ανέφερα γιατί δεν είναι όλα βύσμα είναι και όγκος γόμωσης.Συνθετο πράγμα.Προσπαθησα να σου εξηγήσω γιατί αυτός ο αυλός και όχι ο στενότεροςγιατι να επιλεξω 18,6 αυλό για 30 γραμαρια και οχι 18,3 18,4 ;
Α Κ Ρ Ι Β Ω Σ!!!!Ρε πουλιά εχει αν εχει πουλιά δεν θέλω ούτε ΑΙ ουτε Αϊ μόνο λεφτά για φυσίγγια και χρόνο
18,55 είναι όχι 18,5Ανέβασα ένα βιντεάκι με τον μπεκακο που είναι φίλος κιόλας σε κυνήγι τρυγονιου το 23 ρίχνει με την Α,400 στο συγκεκριμένο κυνήγι και όχι με τη v3 οι ντουφέκιες στις τρυγονες είναι με 28 γρ που βλέπετε.Τα ίδια και χειρότερα κάνει η v3 μακρύτερα σκοτωματα ακαριαία με 28 γρ και τα όπλα είναι 18.6 και τα δύο δεν σου αναφέρω τι αλλά όπλα υπάρχουν τριγύρω και έχουν δοκμαστει σε τέτοια τερέν και όχι μονο σίγουρα και power bore ,δυνατή αλλά δεν φτάνει τις δύο που προανέφερα και μιλάμε για ντουφέκιες με 28 γρ πάντα όταν αναιβουνε τα γρ αυξάνεται η διαφορά στο χοντρά υπάρχουν μικρότερες διαφορες και δε το γράφω μόνο γιατί το λέει ο ένας σκοπευτής η ο άλλος το έχω δει και ο ίδιος.Μην ξεχνάς ότι ιδανικός αυλός 12αριου είναι ο 18.5 βάση μετρήσεων Μικρότερο αυλό τα αυτογεμη άρχισαν να βγάζουν αργά μετά την κατασκευή τους ακόμη και η ρωσική τοζ ελατηριου που στα δίκανα είχαν τότε 18.2 είχε 18.5 την είχε ο πατέρας μου και την έχει και φίλος τώρα που την πουλάει γιατί απλά δεν είναι κυνηγός .Οι Αμερικάνοι δεν είχαν πάντα μαγκνουμ και αυλό 18.3/18.4 δεν βάζουν σε όπλο και έχουμε ακούσει όλοι για είτε μας αρέσει είτε όχι για το μύθο της ρεμινγκτον που για μένα δεν είναι μύθος το ίδιο συμβαίνει και σε πολλά πανάκριβα όπλα παλιά νέα δεν είναι τυχαίο αυλοί τύπου 18.3/18.4 είχαν συχνές εφαρμογές στα πρώτα αυτογεμη της benelli και της bereta και γενικά στα αδράνειας όπλα που από τότε που έφτιαξε η bereta την optima μεταμορφώθηκε βλητικως αποδεδειγμένο και αποδεκτό από την πλειοψηφία όχι από εμένα .Αυτό προσωπικά πιστεύω ότι έχει να κάνει με τα βύσματα πρώτα και έπειτα με τις διαμορφώσεις εσωτερικά .Γι'αυτό και βλέπουμε κάποια φυσίγγια ψαγμενων εταιριών με δικά τους βύσματα και κάνουν τη διαφορά σε οποιαδήποτε κανη κάτι όμως που δεν αναιρεί ότι ο ποιο ταιριαστός αυλός για ευρεία γκάμα φυσιγγίων είναι αυτος που ανέφερα γιατί δεν είναι όλα βύσμα είναι και όγκος γόμωσης.Συνθετο πράγμα.Προσπαθησα να σου εξηγήσω γιατί αυτός ο αυλός και όχι ο στενότερος
γιατί ρωτάς αν ψαχνεις για γαμπρό δεν παντρευομαι.....Είσαι 22 ετών?
κοντά-μακρυά κράταει καλή κατανομήΜπορείς να το αναλύσεις περισσότερο φίλε μου; Τι εννοείς διπλή κατανομή; Είναι καλό αυτό; Που χρησιμεύει;