Ε ρε γλεντιαααα
Φωτιά στα παρασκευοβραδα
αυτές τις παρασκευές θέλουμε.....

Ε ρε γλεντιαααα
Φωτιά στα παρασκευοβραδα
Του οπλου ειναι συνονοματε.
Αυτα είναι χαρακτηριστικά όπλου η φυσιγγίου;
Εχει ειδικο συστημα καθε 2-3 φυσιγγια το γυριζει στο χειροκινητο μονο του αναλογα με τις κα,,,,,,,ες που εχει.Δεν ήξερα ότι η Τυνησία έχει τόσο προηγμένη τεχνολογία στα λειόκαννα.![]()
σωστος εκτος απο ξυλα καυκασου εχουν και ατσαλια καυκασουΤου οπλου ειναι συνονοματε.
Αυτα τα οπλα και χαλικι 3Α να τους βαλεις βγαζουν τουφεκια.
Ειναι ετσι φτιαγμενα τα κραμματα μεταλλου και οι γεωμετρια της κανης!
Αν μπορεις, εξηγησε μας τι εννοεις καλυτερα σκοτωματα, δλδ πως βγαινει αυτο το συμπερασμα
Από τους Δελφούς είσαι ??? Ούτε η Πυθία τέτοια απάντηση.....Πολυπλοκα πραγματα
Κοιτας τα πουλια και το θερμομετρο και βαζεις μια αποσταση στην τυχη
Οπως ο Κοσκινας στο ουρμπινο
Μετα κανεις μια τσιγαρια μασας και λιγα φυλλα δαφνης και βγαζεις το συμπερασμα
Καλωσορισες.Αυτα είναι χαρακτηριστικά όπλου η φυσιγγίο
Μόνο λαμπρο βαζης??Κυνηγάω από το 98 με Benelli S.B.Eagle 1 & Supersport από το 2008, τριχωτό κυρίως.....Ένα ελατήριο έχω αλλάξει μόνο. Αυτό με το ότι δεν σκοτώνουν άντε να το πάρω ως αστείο από τους χρήστες της ακατανόμαστης.... Αλλά να βγαίνουν κάποιοι που έχουν γυρίσει όλες τις Τούρκικες μάρκες μπας και βρουν όπλο, να λένε για την Benelli, ότι δεν σκοτώνει....Απλά είναι επικίνδυνα ΑΣΧΕΤΟΙ. Κι αν θέλουν στο πεδίο βολής στο Καντήλι, ας έρθουν να σταθούν μπροστά στα 50μ. Να δουν αν σκοτώνουν.....Κι επειδή και πολύ σχετικός με οπλισμό είμαι κι επειδή πολύ φίλος μου είναι οπλουργός που βλέπω τι όπλα διαλυμένα έρχονται, είτε λόγω ποιότητας κατασκευής είτε λόγω φυσιγγίων, θα συμφωνήσω σε ένα πράγμα.....Τα Τούρκικα σκοτώνουν......αμφίδρομα.
το συμπέρασμα ποιο είναι;
τουρκικα ειναι όχι τυνησιακάΔεν ήξερα ότι η Τυνησία έχει τόσο προηγμένη τεχνολογία στα λειόκαννα.![]()
α μπραβο έτσι ειναιΤου οπλου ειναι συνονοματε.
Αυτα τα οπλα και χαλικι 3Α να τους βαλεις βγαζουν τουφεκια.
Ειναι ετσι φτιαγμενα τα κραμματα μεταλλου και οι γεωμετρια της κανης!
νταξη φίλε μου δεν ειπαμε και καμπουρα την μπενέλλιΚυνηγάω από το 98 με Benelli S.B.Eagle 1 & Supersport από το 2008, τριχωτό κυρίως.....Ένα ελατήριο έχω αλλάξει μόνο. Αυτό με το ότι δεν σκοτώνουν άντε να το πάρω ως αστείο από τους χρήστες της ακατανόμαστης.... Αλλά να βγαίνουν κάποιοι που έχουν γυρίσει όλες τις Τούρκικες μάρκες μπας και βρουν όπλο, να λένε για την Benelli, ότι δεν σκοτώνει....Απλά είναι επικίνδυνα ΑΣΧΕΤΟΙ. Κι αν θέλουν στο πεδίο βολής στο Καντήλι, ας έρθουν να σταθούν μπροστά στα 50μ. Να δουν αν σκοτώνουν.....Κι επειδή και πολύ σχετικός με οπλισμό είμαι κι επειδή πολύ φίλος μου είναι οπλουργός που βλέπω τι όπλα διαλυμένα έρχονται, είτε λόγω ποιότητας κατασκευής είτε λόγω φυσιγγίων, θα συμφωνήσω σε ένα πράγμα.....Τα Τούρκικα σκοτώνουν......αμφίδρομα.
βεβαια ατσάλια όχι καυκάσου αλλά χάλυβες ποντιακών άλπεωνσωστος εκτος απο ξυλα καυκασου εχουν και ατσαλια καυκασου
Είσαι 22 ετών?νταξη φίλε μου δεν ειπαμε και καμπουρα την μπενέλλι
σκοτωνει κι αυτή αλλά όχι τόσο καλά όσο τα τουρκικα η βερεττα κι η ρεμινγτον να μην πω την μπραουνικ την παλιά ή τις μπρεντες
Θεωρεις τον κοσκινα ασχετο δηλαδή;Από τους Δελφούς είσαι ??? Ούτε η Πυθία τέτοια απάντηση.....![]()
Εδώ φίλε Πάνο σου λένε για κάννες άτομα που έριχναν με ένα όπλο χρόνια και τους ακυρώνεις, αλλά ο κοσκινας που έριξε ένα πρωί έβγαλε το πόρισμα.Θεωρεις τον κοσκινα ασχετο δηλαδή;
Πως καταλαβε οτι οι κανες ειναι οι καλυτερες;
Η εχουν ριξει αλλοι με περισοτερες κανες απο τον κοσκινα σε κρυο;
Ολο το πρωι εριχνε πνευμονια επαθε
Μπορείς να το αναλύσεις περισσότερο φίλε μου; Τι εννοείς διπλή κατανομή; Είναι καλό αυτό; Που χρησιμεύει;μόνο τα ανακοντα βγαζουν τετοιες τουφεκιες με διπλή κατανωμη
Εσύ ήρεμα!!!!!!!! Θα βγει ο μπαρης και θα ν γίνουμε ρδελομπουΜπορείς να το αναλύσεις περισσότερο φίλε μου; Τι εννοείς διπλή κατανομή; Είναι καλό αυτό; Που χρησιμεύει;
Γιατι αυτοι που ριχνουν χρονια εχουν χτυπησει νομιζεις περισοτερα πρασινια απο τον κοσκινα εκεινο το πρωι και με ατσαλινα;Εδώ φίλε Πάνο σου λένε για κάννες άτομα που έριχναν με ένα όπλο χρόνια και τους ακυρώνεις, αλλά ο κοσκινας που έριξε ένα πρωί έβγαλε το πόρισμα.
Ενω αλλοι θα εβγαιναν να το διαλαλησουν οτι πηραν οπλο με μαπα κανηΣτο κάτω κάτω και καμιά απολύτως διαφορά να μην είδε δεν θα το έλεγε.