Τουρκικά όπλα

Η αλήθεια είναι ότι δεν πολυκατάλαβα αν εννοείς αυτά που γράφεις, ή τρολάρεις.
Δεν το κρίνω, δεν με αφορά, αναφαίρετο και σεβαστό δικαίωμα.
Εγώ θα σταθώ μόνο σε ένα σημείο.
Η ενότητα είναι "Τουρκικά όπλα". Θεωρώ ότι σ΄ αυτήν την ενότητα αναφερόμαστε στις γνώμες, γνώσεις και εμπειρίες μας σχετικά με αυτές τις βιομηχανικές κατασκευές, για κάθε μάρκα αυτής της χώρας, όπως ακριβώς κάνουμε και για κάθε άλλη ευρωπαϊκή, ή αμερικάνικη που έχουμε ανοίξει σχετικές ενότητες.
Θεωρώ ότι δεν είναι αυτός ο κατάλληλος χώρος για εθνικιστικές τοποθετήσεις.
Σαφέστατα και είναι σεβαστές και ενδιαφέρουσες, αλλά όχι σε αυτή την ενότητα.
Μπορούμε να ανοίξουμε μια άλλη και να καταθέτουμε τις απόψεις μας για τους γείτονες και κάθε άλλο λαό.

α, μπραβο αυτό λέω κι εγώ.

η Τουρκια είναι ανερχόμενη βιομηχανική δύναμη μαζί με την Κίνα και την Ινδία και κατασκευάζει πλέον τα πάντα όπως είπανε και κάποιοι άλλοι

και σας σιγχερω εσάς που ξεπερνάτε κάποια στερεότυπα και γράφετε τις εμπειρείες σας ακομπλεξάριστα

εγω δεν κατάλαβα γιατι βάλανε γελάκια καποιοι
ετσι υποδεχοντε ;

εγώ είχα πάρει την βουρσαν την καραμπίνα το 2000-01
μετα κονκουεσ δικαννο
μετα στογκερ
τωρα εχω ιμπαλα και ατα σουπερμποζέ ιδιο με μπερετα
τα σκοτωματά τους καλύτερα από όσα άλλα εριξα
η βουρσαν η στογερ και η ημπαλα καλύτερη απόδοση από τις μπενέλλι που δοκιμάσαμε στο κυνηγι, παρότι λένε ότι είναι αντιγραφες της
πως το εξηγητε εσεις που γελάτε;

ίσως μόνο την κάννη ρεμιγτον δεν την φτανουν, στην πραξη ιδιες με την μπραουνικ την παλια τις μπρεντα με το Ρ καιτις μπερετα κι ανωτερες από τις άλλες αυτά όλα δοκιμασμενα στο κυνήγι σε παγωνιες όχι θεωρίες.

εγω δεν κατάλαβα γιατι βάλανε γελάκια καποιοι
ετσι υποδεχοντε ;

εγώ είχα πάρει την βουρσαν την καραμπίνα το 2000-01
μετα κονκουεσ δικαννο
μετα στογκερ
τωρα εχω ιμπαλα και ατα σουπερμποζέ ιδιο με μπερετα
τα σκοτωματά τους καλύτερα από όσα άλλα εριξα
η βουρσαν η στογερ και η ημπαλα καλύτερη απόδοση από τις μπενέλλι που δοκιμάσαμε στο κυνηγι, παρότι λένε ότι είναι αντιγραφες της
πως το εξηγητε εσεις που γελάτε;

ίσως μόνο την κάννη ρεμιγτον δεν την φτανουν, στην πραξη ιδιες με την μπραουνικ την παλια τις μπρεντα με το Ρ καιτις μπερετα κι ανωτερες από τις άλλες αυτά όλα δοκιμασμενα στο κυνήγι σε παγωνιες όχι θεωρίες.
Αν μπορεις, εξηγησε μας τι εννοεις καλυτερα σκοτωματα, δλδ πως βγαινει αυτο το συμπερασμα?

Αν μπορεις, εξηγησε μας τι εννοεις καλυτερα σκοτωματα, δλδ πως βγαινει αυτο το συμπερασμα?
μπαμ και κάτω όχι μπαμ και τρεχα να το πιασεις πριν κρυφτεί, χωρια χωρίς αιματα χωρις διαμπερή κοντα μακρια

Στις σωστές ενότητες έχω γράψει κατά καιρούς πολλές φορές τη γνώμη και εμπειρία μου, ως ένας από τους παλαιότερους κυνηγούς (50 χρόνια) , έχοντας χρησιμοποιήσει σ αυτό το διάστημα συνολικά 17 διαφορετικά όπλα, εκ των οποίων 4-5 βρίσκονταν κατά καιρούς συγχρόνως στον οπλοβαστό μου.
Πρόσφατα είχα μαζί ένα Baikal 27 EM, ένα Franchi Affinity και ένα Impala Plus.
Άρα είχα κάθε λόγο να μπορώ να τα συγκρίνω, τουλάχιστον στα θηράματα που πήγαινα, αλλά και στο σκοπευτήριο.
Και δεν δυσκολεύτηκα να πω ότι ένα από τα καλύτερα (με την έννοια του βολικού, ευχάριστου, απροβλημάτιστου και αποτελεσματικού), αν όχι το καλύτερο ήταν το Impala.
Επιφυλάχτηκα και επιφυλάσσομαι και την αντοχή του στο χρόνο καθώς το έχω 2 χρόνια. Μέχρι ώρας δουλεύει ρολόϊ.
Ωστόσο λειτουργικά προβλήματα μου είχαν βγάλει με την ίδια χρήση επώνυμα και και δημοφιλή και Ιταλικά και Αμερικάνικα όπλα.
Δεν συστήνω ποτέ προϊόντα και υπηρεσίες διότι διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο τα ενδιαφέροντα και οι προτεραιότητες. Οι γνώμες όμως των χρηστών μπορεί να είναι ωφέλιμες στους ενδιαφερόμενους.

Αυτα είναι χαρακτηριστικά όπλου η φυσιγγίου;
Του οπλου ειναι συνονοματε.
Αυτα τα οπλα και χαλικι 3Α να τους βαλεις βγαζουν τουφεκια.
Ειναι ετσι φτιαγμενα τα κραμματα μεταλλου και οι γεωμετρια της κανης!

Κυνηγάω από το 98 με Benelli S.B.Eagle 1 & Supersport από το 2008, τριχωτό κυρίως.....Ένα ελατήριο έχω αλλάξει μόνο. Αυτό με το ότι δεν σκοτώνουν άντε να το πάρω ως αστείο από τους χρήστες της ακατανόμαστης.... Αλλά να βγαίνουν κάποιοι που έχουν γυρίσει όλες τις Τούρκικες μάρκες μπας και βρουν όπλο, να λένε για την Benelli, ότι δεν σκοτώνει....Απλά είναι επικίνδυνα ΑΣΧΕΤΟΙ. Κι αν θέλουν στο πεδίο βολής στο Καντήλι, ας έρθουν να σταθούν μπροστά στα 50μ. Να δουν αν σκοτώνουν.....Κι επειδή και πολύ σχετικός με οπλισμό είμαι κι επειδή πολύ φίλος μου είναι οπλουργός που βλέπω τι όπλα διαλυμένα έρχονται, είτε λόγω ποιότητας κατασκευής είτε λόγω φυσιγγίων, θα συμφωνήσω σε ένα πράγμα.....Τα Τούρκικα σκοτώνουν......αμφίδρομα.

Του οπλου ειναι συνονοματε.
Αυτα τα οπλα και χαλικι 3Α να τους βαλεις βγαζουν τουφεκια.
Ειναι ετσι φτιαγμενα τα κραμματα μεταλλου και οι γεωμετρια της κανης!
σωστος εκτος απο ξυλα καυκασου εχουν και ατσαλια καυκασου

Αν μπορεις, εξηγησε μας τι εννοεις καλυτερα σκοτωματα, δλδ πως βγαινει αυτο το συμπερασμα

Πολυπλοκα πραγματα
Κοιτας τα πουλια και το θερμομετρο και βαζεις μια αποσταση στην τυχη

Οπως ο Κοσκινας στο ουρμπινο

Μετα κανεις μια τσιγαρια μασας και λιγα φυλλα δαφνης και βγαζεις το συμπερασμα

Πολυπλοκα πραγματα
Κοιτας τα πουλια και το θερμομετρο και βαζεις μια αποσταση στην τυχη

Οπως ο Κοσκινας στο ουρμπινο

Μετα κανεις μια τσιγαρια μασας και λιγα φυλλα δαφνης και βγαζεις το συμπερασμα
Από τους Δελφούς είσαι ??? Ούτε η Πυθία τέτοια απάντηση.....;)😁

Back