Τουρκικά όπλα

τουρκικα ειναι όχι τυνησιακά
η τουρκια έχει προηγμένη οπλοβιομηχανια
Πές το στο φουσκωτό παλληκάρι από το βλακο-Αμέρικα που έβγαλε το βίντεο.
Η σημαία που μας πέταξε στα μούτρα "φάτσα-κάρτα" είναι της Τυνησίας κι όχι της Τουρκίας.
Αλλά τι ξέρει αυτός από γεωγραφία...

Γιατι αυτοι που ριχνουν χρονια εχουν χτυπησει νομιζεις περισοτερα πρασινια απο τον κοσκινα εκεινο το πρωι και με ατσαλινα;:D
Δεν ακυρωνω κανεναν αν σε καποιον αρεσει η κανη την κραταει αυτο ομως δεν σημαινει οτι εχει την καλυτερη
Μπροστα στην ΑΙ ολοι μαπα κανη εχουμε αλλα δεν εφτασε κανενος η γλωσα να πει οτι αυτη η κανη ειναι πρωτοπορος η εχει χειροτερη απο αυτη

Ενω αλλοι θα εβγαιναν να το διαλαλησουν οτι πηραν οπλο με μαπα κανη :p
Εχω βαρεθει να διαβαζω τετοια σχολια εδω :p
Μετα πως θα το πουλησουν το οπλο;
Αυτο το γραφεις και το ξαναγραφεις, απο που προκυπτει αυτο?????
Σιγα μην ριχνει και πυρηνικα....

Γιατι αυτοι που ριχνουν χρονια εχουν χτυπησει νομιζεις περισοτερα πρασινια απο τον κοσκινα εκεινο το πρωι και με ατσαλινα;:D
Δεν ακυρωνω κανεναν αν σε καποιον αρεσει η κανη την κραταει αυτο ομως δεν σημαινει οτι εχει την καλυτερη
Μπροστα στην ΑΙ ολοι μαπα κανη εχουμε αλλα δεν εφτασε κανενος η γλωσα να πει οτι αυτη η κανη ειναι πρωτοπορος η εχει χειροτερη απο αυτη

Ενω αλλοι θα εβγαιναν να το διαλαλησουν οτι πηραν οπλο με μαπα κανη :p
Εχω βαρεθει να διαβαζω τετοια σχολια εδω :p
Μετα πως θα το πουλησουν το οπλο;
Για το πρώτο δεν σχολιάζω γιατί δεν ξέρεις το κυνηγετικό παρελθόν κανενός εδώ μέσα.ΛΟΓΙΚΑ.
Πότε πρόλαβε να γίνει η καλύτερη κάννη η ΑΙ?Η ότι διαβάζουμε από εδώ και από εκεί?
Ο Κοσκινας και κάθε κοσκινας ότι όπλο παρουσιάζουν λένε τα καλύτερα οπότε τι ψάχνεις?
Τελικά όλες οι κάννες σκάγια δεν φτύνουν?

Αυτο το γραφεις και το ξαναγραφεις, απο που προκυπτει αυτο?????
Σιγα μην ριχνει και πυρηνικα....
Γιατι απο που προκυπτει οτι οι αλλες ειναι καλυτερες εχεις δει να κυκλοφορουν πολλες με 19,8 αυλο
Την εβγαλαν λες για να ριχνει καλυτερα πιο κοντα :D
Μεγαλος αυλος μεγαλυτερες ταχυτητες αρα βαλε 20-30 μετρα στο ωφελιμο βεληνεκες σε σχεση με ολες τις αλλες
Αν ριχνεις στα 20 μετρα παρε οτι οπλο θες αν θες να ασχολεισαι με οπλοδιορθωσεις παρε ρεμικτον εγγυηση
Εσυ τι συμβατικη κανη εχεις ;

Τελικά όλες οι κάννες σκάγια δεν φτύνουν?
Το θεμα δεν ειναι τι φτυνουν το θεμα ειναι πως φτυνουν και πιος θα ριξει την ροχαλα πιο μακρια
Δεν θυμασαι το παιχνιδι που παιζαμε μικροι ; :D
Κερδιζε αυτος που την εριχνε μακρυτερα οχι κοντυτερα

Εγώ στο βίντεο που είδα μου φάνηκε συγκρατημένος σε αυτά που έλεγε.
Του το ειπαν απο την μπενελι να ειναι συγκρατημενος για να μην πηξουν στις παραγγελιες απο ελλαδα
Θα ειχε bottleneck το τμημα κανων
24 ωρες το 24 ωρω δουλευουν και βγαζουν οπλα που δεν σκοτωνουν ουτε τσιχλες φαντασου ο κοσκινας να ελεγε οτι αυτες οι κανες τις σκοτωνουν τελικα τις τσιχλες

Γιατι απο που προκυπτει οτι οι αλλες ειναι καλυτερες εχεις δει να κυκλοφορουν πολλες με 19,8 αυλο
Την εβγαλαν λες για να ριχνει καλυτερα πιο κοντα :D
Μεγαλος αυλος μεγαλυτερες ταχυτητες αρα βαλε 20-30 μετρα στο ωφελιμο βεληνεκες σε σχεση με ολες τις αλλες
Αν ριχνεις στα 20 μετρα παρε οτι οπλο θες αν θες να ασχολεισαι με οπλοδιορθωσεις παρε ρεμικτον εγγυηση
Εσυ τι συμβατικη κανη εχεις ;
Υπαρχει ηδη κανη απο Αμερικη με τετοιο αυλο, αλλα, δεν εχει την εσωτερικη διαμορφωση που εχει η κανη της benelli, τωρα τα νουμερα που λες δεν εχουν σχεση με την πραγματικοτητα, αυτη η κανη (το εχει γραψει αλλος πιο πριν) εχει φτιαχτει για φορτωμενα φυσιγγια με ατσαλινα σκαγια, αλλα ''ακομα δεν τo ειδαμε Γιαννη τον βαφτησαμε''.Ριξε 30 γρ. με μαλλινη ταπα και πες μας τι ειδες.(γιατι σιγουρα θα δεις)....
Το τι κανη εχω εγω δεν εχει καμια σχεση με το θεμα μας.....

Last edited:
Ριξε 30 γρ. με μαλλινη ταπα και πες μας τι ειδες.(γιατι σιγουρα θα δεις)....
Το τι κανη εχω εγω δεν εχει καμια σχεση με το θεμα μας.....
Τι να την κανω την μαλινη να πλεξω καμια καλτσα ;
Χαθηκαν τα βυσματα διασπορας;

Τι να την κανω την μαλινη να πλεξω καμια καλτσα ;
Χαθηκαν τα βυσματα διασπορας;
Εσυ, υπαρχουν κυνηγοι που τα ριχνουν......
Ουτε εγω μπορω να τα ριξω με τον αυλο που εχει το οπλο μου, ασχετα αν το θελω για σκοπευτηριο πιο πολυ.

Πήγε στην Ιταλία και δοκίμασε μαζί με άλλους καλεσμένους διαφόρων χωρών σε πραγματικό τερέν την νέα μπενελι κανη σε αυτογεμη και σε αλληλεπιθετο ρίχνοντας σε κυνήγι και δισκάκια και είπε ο άνθρωπος πολύ συγκρατημένα την προσωπική του άποψη τίποτε παραπάνω τίποτε λιγότερο αλλά όντως συγκρατημένα γιαυτούς που παρατηρούν τον τρόπο και τον λόγο του άλλου.Και ότι άποψη μπορούσε να διαμορφώσει αφού έριχνε κατά κόρον 40 γρ ατσάλι ,και αυτό προσωπικά με ανησυχεί σαν πληροφορία διότι εκεί έπρεπε να είναι στα φόρτε της και να βλέπει όντως τρομερές διάφορες με βάση το 19.6/19.8 ούτε αυτοί δε ξέρουν ακριβώς πόσο βγαίνει.Και αναρωτιέμαι με 30 γρ μολυβακι τι θα δείξει μήπως πέσει κλάμα βάζοντας δίπλα τα 3000+ χιλιάδες € με το ντουφέκι στο τέλος γιατί εδώ με τη φτώχεια όλα και πιο κάτω πάμε για κάποιους γίναν και τα 32 πολλά γρ .Αλλά έχω τοποθετηθεί για το συγκεκριμένο με την περιορισμένη αντίληψη που έχω σε τι απευθύνεται .Μη τα ξαναγράφω γιατί γίνομαι γραφικός.18.5/18.6 με κώνο από 3/5 εκ αχρωμιωτη κανη και όσο το δυνατόν μεγαλύτερα τσοκ και 10/12 εκ το ένα ιδανική κανη για ευρεία χρήση .

Πές το στο φουσκωτό παλληκάρι από το βλακο-Αμέρικα που έβγαλε το βίντεο.
Η σημαία που μας πέταξε στα μούτρα "φάτσα-κάρτα" είναι της Τυνησίας κι όχι της Τουρκίας.
Αλλά τι ξέρει αυτός από γεωγραφία...
Όσο ξέρει κι από ποιότητα .sarcastic.

Πήγε στην Ιταλία και δοκίμασε μαζί με άλλους καλεσμένους διαφόρων χωρών σε πραγματικό τερέν την νέα μπενελι κανη σε αυτογεμη και σε αλληλεπιθετο ρίχνοντας σε κυνήγι και δισκάκια και είπε ο άνθρωπος πολύ συγκρατημένα την προσωπική του άποψη τίποτε παραπάνω τίποτε λιγότερο αλλά όντως συγκρατημένα γιαυτούς που παρατηρούν τον τρόπο και τον λόγο του άλλου.Και ότι άποψη μπορούσε να διαμορφώσει αφού έριχνε κατά κόρον 40 γρ ατσάλι ,και αυτό προσωπικά με ανησυχεί σαν πληροφορία διότι εκεί έπρεπε να είναι στα φόρτε της και να βλέπει όντως τρομερές διάφορες με βάση το 19.6/19.8 ούτε αυτοί δε ξέρουν ακριβώς πόσο βγαίνει.Και αναρωτιέμαι με 30 γρ μολυβακι τι θα δείξει μήπως πέσει κλάμα βάζοντας δίπλα τα 3000+ χιλιάδες € με το ντουφέκι στο τέλος γιατί εδώ με τη φτώχεια όλα και πιο κάτω πάμε για κάποιους γίναν και τα 32 πολλά γρ .Αλλά έχω τοποθετηθεί για το συγκεκριμένο με την περιορισμένη αντίληψη που έχω σε τι απευθύνεται .Μη τα ξαναγράφω γιατί γίνομαι γραφικός.18.5/18.6 με κώνο από 3/5 εκ αχρωμιωτη κανη και όσο το δυνατόν μεγαλύτερα τσοκ και 10/12 εκ το ένα ιδανική κανη για ευρεία χρήση .
Ο Κοσκινας εριξε και μολυβια απλα δεν το εδειξε.
Να σε ρωτησω κατι
1. γιατι να επιλεξω 18,6 αυλό για 30 γραμαρια και οχι 18,3 18,4 ;
Οι περισοτεροι τις τσιχλες με 28 θα τις ριχνουν παντως φετος.

2. Τι σχεση εχουν τα 40 γρ ατσαλια με τον αυλο ; Τα ατσαλια δεν παραμορφονονται αυτο που κανει αυτη η κανη ειναι να αυξανει ταχυτητες και το κανει το ιδιο καλα σε ατσαλια μολυβια βισμουθια τουγκστενια κτλ
Και στα 28 γραμαρια και στα 50
Ατσαλια ποσα ηθελες να ριξει στα παπια 24 γραμαρια ;
Αν ηξερες γιατι αυξανει ταχυτητα δεν θα εψαχνες δικαιολογια να την κατηγορησεις.
Δεν ξερεις οποτε μεινε με την μειωμενη ταχυτητα σου και πιστεψε οτι σκοτωνει καλυτερα απο την ΑΙ με μολυβια
Ασε το μηκος των τσοκ καλυτερα
Ειναι ψιλα γραματα και δεν χρειαζονται 10 εκατοστα τσοκ στα μολυβια

Να σε ρωτησω κατι

2. Τι σχεση εχουν τα 40 γρ ατσαλια με τον αυλο ; Τα ατσαλια δεν παραμορφονονται αυτο που κανει αυτη η κανη ειναι να αυξανει ταχυτητες και το κανει το ιδιο καλα σε ατσαλια μολυβια βισμουθια τουγκστενια κτλ
Αν ηξερες γιατι αυξανει ταχυτητα δεν θα εψαχνες δικαιολογια να την κατηγορησεις.
Δεν ξερεις οποτε μεινε με την μειωμενη ταχυτητα σου και πιστεψε οτι σκοτωνει καλυτερα απο την ΑΙ με μολυβια
Ετσι αυθαιρετα να πιστεψει και ειδικα ο Γιαννης?????
Αποφασιζουμε και διαταζουμε????
Στοιχεια εχεις ή φημες, οτι ακουγεται τριγυρω?????
Τον Κοσκινα πρεπει να τον προσκυνουμε λες και ειναι κανενας γκουρου?????

Να σε ρωτησω κατι

Τα 30 γρ σε τι νουμερο θα τα εριχνες;

Καλά τα είπε ο Κοσκινάς. Συγκρατημένος ήταν, όπως είπε ο @ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΝΗΓΟΣ
Φυσικά ήταν συγκρατημένος.
Η ανάγκη τον έκανε.
Λείπουν τα κομμάτια του βίντεο που τα πέρασε μέσα στην τουαλέττα όταν χέστηκε από την χαρά του.

Last edited:
Θέλω μια γνώμη για το impala plus nero. Το έχει κανείς? Τα τσοκακια invector plus ταιριάζουν? Όπως έχω γράψει πριν καιρό σε αντίστοιχα θέματα, έχω τα patternmaster anaconda mid & long καθώς και το code black duck. Τα τσοκ αυτά σε συνδυασμό με τον μεγάλο κώνο συναρμογής, λογικά θα αποδίδουν πολύ σφιχτές κατανομές, που είναι και το ζητούμενο στο καρτέρι τσίχλας, φασσας και υδροβίων.

Back