Τουρκικά όπλα

Καλωσορισες.Αυτα είναι χαρακτηριστικά όπλου η φυσιγγίο

Κυνηγάω από το 98 με Benelli S.B.Eagle 1 & Supersport από το 2008, τριχωτό κυρίως.....Ένα ελατήριο έχω αλλάξει μόνο. Αυτό με το ότι δεν σκοτώνουν άντε να το πάρω ως αστείο από τους χρήστες της ακατανόμαστης.... Αλλά να βγαίνουν κάποιοι που έχουν γυρίσει όλες τις Τούρκικες μάρκες μπας και βρουν όπλο, να λένε για την Benelli, ότι δεν σκοτώνει....Απλά είναι επικίνδυνα ΑΣΧΕΤΟΙ. Κι αν θέλουν στο πεδίο βολής στο Καντήλι, ας έρθουν να σταθούν μπροστά στα 50μ. Να δουν αν σκοτώνουν.....Κι επειδή και πολύ σχετικός με οπλισμό είμαι κι επειδή πολύ φίλος μου είναι οπλουργός που βλέπω τι όπλα διαλυμένα έρχονται, είτε λόγω ποιότητας κατασκευής είτε λόγω φυσιγγίων, θα συμφωνήσω σε ένα πράγμα.....Τα Τούρκικα σκοτώνουν......αμφίδρομα.
Μόνο λαμπρο βαζης?? .big smile.

Του οπλου ειναι συνονοματε.
Αυτα τα οπλα και χαλικι 3Α να τους βαλεις βγαζουν τουφεκια.
Ειναι ετσι φτιαγμενα τα κραμματα μεταλλου και οι γεωμετρια της κανης!
α μπραβο έτσι ειναι
μόνο τα ανακοντα βγαζουν τετοιες τουφεκιες με διπλή κατανωμη

Κυνηγάω από το 98 με Benelli S.B.Eagle 1 & Supersport από το 2008, τριχωτό κυρίως.....Ένα ελατήριο έχω αλλάξει μόνο. Αυτό με το ότι δεν σκοτώνουν άντε να το πάρω ως αστείο από τους χρήστες της ακατανόμαστης.... Αλλά να βγαίνουν κάποιοι που έχουν γυρίσει όλες τις Τούρκικες μάρκες μπας και βρουν όπλο, να λένε για την Benelli, ότι δεν σκοτώνει....Απλά είναι επικίνδυνα ΑΣΧΕΤΟΙ. Κι αν θέλουν στο πεδίο βολής στο Καντήλι, ας έρθουν να σταθούν μπροστά στα 50μ. Να δουν αν σκοτώνουν.....Κι επειδή και πολύ σχετικός με οπλισμό είμαι κι επειδή πολύ φίλος μου είναι οπλουργός που βλέπω τι όπλα διαλυμένα έρχονται, είτε λόγω ποιότητας κατασκευής είτε λόγω φυσιγγίων, θα συμφωνήσω σε ένα πράγμα.....Τα Τούρκικα σκοτώνουν......αμφίδρομα.
νταξη φίλε μου δεν ειπαμε και καμπουρα την μπενέλλι
σκοτωνει κι αυτή αλλά όχι τόσο καλά όσο τα τουρκικα η βερεττα κι η ρεμινγτον να μην πω την μπραουνικ την παλιά ή τις μπρεντες

Από τους Δελφούς είσαι ??? Ούτε η Πυθία τέτοια απάντηση.....;)😁
Θεωρεις τον κοσκινα ασχετο δηλαδή;
Πως καταλαβε οτι οι κανες ειναι οι καλυτερες;
Η εχουν ριξει αλλοι με περισοτερες κανες απο τον κοσκινα σε κρυο;
Ολο το πρωι εριχνε πνευμονια επαθε

Last edited:
Θεωρεις τον κοσκινα ασχετο δηλαδή;
Πως καταλαβε οτι οι κανες ειναι οι καλυτερες;
Η εχουν ριξει αλλοι με περισοτερες κανες απο τον κοσκινα σε κρυο;
Ολο το πρωι εριχνε πνευμονια επαθε
Εδώ φίλε Πάνο σου λένε για κάννες άτομα που έριχναν με ένα όπλο χρόνια και τους ακυρώνεις, αλλά ο κοσκινας που έριξε ένα πρωί έβγαλε το πόρισμα.
Εγώ στο βίντεο που είδα μου φάνηκε συγκρατημένος σε αυτά που έλεγε.
Στο κάτω κάτω και καμιά απολύτως διαφορά να μην είδε δεν θα το έλεγε.
Είναι σαν να με φωνάζεις στο σπίτι σου να φάω και να σου λέω το φαγητό είναι για πέταμα.
Στο κάτω κάτω όλες οι κάννες απλώς φτύνουν σκάγια!!Ε?

Εδώ φίλε Πάνο σου λένε για κάννες άτομα που έριχναν με ένα όπλο χρόνια και τους ακυρώνεις, αλλά ο κοσκινας που έριξε ένα πρωί έβγαλε το πόρισμα.
Γιατι αυτοι που ριχνουν χρονια εχουν χτυπησει νομιζεις περισοτερα πρασινια απο τον κοσκινα εκεινο το πρωι και με ατσαλινα;:D
Δεν ακυρωνω κανεναν αν σε καποιον αρεσει η κανη την κραταει αυτο ομως δεν σημαινει οτι εχει την καλυτερη
Μπροστα στην ΑΙ ολοι μαπα κανη εχουμε αλλα δεν εφτασε κανενος η γλωσα να πει οτι αυτη η κανη ειναι πρωτοπορος η εχει χειροτερη απο αυτη
Στο κάτω κάτω και καμιά απολύτως διαφορά να μην είδε δεν θα το έλεγε.
Ενω αλλοι θα εβγαιναν να το διαλαλησουν οτι πηραν οπλο με μαπα κανη :p
Εχω βαρεθει να διαβαζω τετοια σχολια εδω :p
Μετα πως θα το πουλησουν το οπλο;

τουρκικα ειναι όχι τυνησιακά
η τουρκια έχει προηγμένη οπλοβιομηχανια
Πές το στο φουσκωτό παλληκάρι από το βλακο-Αμέρικα που έβγαλε το βίντεο.
Η σημαία που μας πέταξε στα μούτρα "φάτσα-κάρτα" είναι της Τυνησίας κι όχι της Τουρκίας.
Αλλά τι ξέρει αυτός από γεωγραφία...

Γιατι αυτοι που ριχνουν χρονια εχουν χτυπησει νομιζεις περισοτερα πρασινια απο τον κοσκινα εκεινο το πρωι και με ατσαλινα;:D
Δεν ακυρωνω κανεναν αν σε καποιον αρεσει η κανη την κραταει αυτο ομως δεν σημαινει οτι εχει την καλυτερη
Μπροστα στην ΑΙ ολοι μαπα κανη εχουμε αλλα δεν εφτασε κανενος η γλωσα να πει οτι αυτη η κανη ειναι πρωτοπορος η εχει χειροτερη απο αυτη

Αυτο το γραφεις και το ξαναγραφεις, απο που προκυπτει αυτο?????
Σιγα μην ριχνει και πυρηνικα....

Για το πρώτο δεν σχολιάζω γιατί δεν ξέρεις το κυνηγετικό παρελθόν κανενός εδώ μέσα.ΛΟΓΙΚΑ.
Πότε πρόλαβε να γίνει η καλύτερη κάννη η ΑΙ?Η ότι διαβάζουμε από εδώ και από εκεί?
Ο Κοσκινας και κάθε κοσκινας ότι όπλο παρουσιάζουν λένε τα καλύτερα οπότε τι ψάχνεις?
Τελικά όλες οι κάννες σκάγια δεν φτύνουν?

Αυτο το γραφεις και το ξαναγραφεις, απο που προκυπτει αυτο?????
Σιγα μην ριχνει και πυρηνικα....
Γιατι απο που προκυπτει οτι οι αλλες ειναι καλυτερες εχεις δει να κυκλοφορουν πολλες με 19,8 αυλο
Την εβγαλαν λες για να ριχνει καλυτερα πιο κοντα :D
Μεγαλος αυλος μεγαλυτερες ταχυτητες αρα βαλε 20-30 μετρα στο ωφελιμο βεληνεκες σε σχεση με ολες τις αλλες
Αν ριχνεις στα 20 μετρα παρε οτι οπλο θες αν θες να ασχολεισαι με οπλοδιορθωσεις παρε ρεμικτον εγγυηση
Εσυ τι συμβατικη κανη εχεις ;

Τελικά όλες οι κάννες σκάγια δεν φτύνουν?
Το θεμα δεν ειναι τι φτυνουν το θεμα ειναι πως φτυνουν και πιος θα ριξει την ροχαλα πιο μακρια
Δεν θυμασαι το παιχνιδι που παιζαμε μικροι ; :D
Κερδιζε αυτος που την εριχνε μακρυτερα οχι κοντυτερα

Εγώ στο βίντεο που είδα μου φάνηκε συγκρατημένος σε αυτά που έλεγε.
Του το ειπαν απο την μπενελι να ειναι συγκρατημενος για να μην πηξουν στις παραγγελιες απο ελλαδα
Θα ειχε bottleneck το τμημα κανων
24 ωρες το 24 ωρω δουλευουν και βγαζουν οπλα που δεν σκοτωνουν ουτε τσιχλες φαντασου ο κοσκινας να ελεγε οτι αυτες οι κανες τις σκοτωνουν τελικα τις τσιχλες

Γιατι απο που προκυπτει οτι οι αλλες ειναι καλυτερες εχεις δει να κυκλοφορουν πολλες με 19,8 αυλο
Την εβγαλαν λες για να ριχνει καλυτερα πιο κοντα :D
Μεγαλος αυλος μεγαλυτερες ταχυτητες αρα βαλε 20-30 μετρα στο ωφελιμο βεληνεκες σε σχεση με ολες τις αλλες
Αν ριχνεις στα 20 μετρα παρε οτι οπλο θες αν θες να ασχολεισαι με οπλοδιορθωσεις παρε ρεμικτον εγγυηση
Εσυ τι συμβατικη κανη εχεις ;
Υπαρχει ηδη κανη απο Αμερικη με τετοιο αυλο, αλλα, δεν εχει την εσωτερικη διαμορφωση που εχει η κανη της benelli, τωρα τα νουμερα που λες δεν εχουν σχεση με την πραγματικοτητα, αυτη η κανη (το εχει γραψει αλλος πιο πριν) εχει φτιαχτει για φορτωμενα φυσιγγια με ατσαλινα σκαγια, αλλα ''ακομα δεν τo ειδαμε Γιαννη τον βαφτησαμε''.Ριξε 30 γρ. με μαλλινη ταπα και πες μας τι ειδες.(γιατι σιγουρα θα δεις)....
Το τι κανη εχω εγω δεν εχει καμια σχεση με το θεμα μας.....

Last edited:
Ριξε 30 γρ. με μαλλινη ταπα και πες μας τι ειδες.(γιατι σιγουρα θα δεις)....
Το τι κανη εχω εγω δεν εχει καμια σχεση με το θεμα μας.....
Τι να την κανω την μαλινη να πλεξω καμια καλτσα ;
Χαθηκαν τα βυσματα διασπορας;

Back