Ο Κοσκινας εριξε και μολυβια απλα δεν το εδειξε.
Να σε ρωτησω κατι
1. γιατι να επιλεξω 18,6 αυλό για 30 γραμαρια και οχι 18,3 18,4 ;
Οι περισοτεροι τις τσιχλες με 28 θα τις ριχνουν παντως φετος.
2. Τι σχεση εχουν τα 40 γρ ατσαλια με τον αυλο ; Τα ατσαλια δεν παραμορφονονται αυτο που κανει αυτη η κανη ειναι να αυξανει ταχυτητες και το κανει το ιδιο καλα σε ατσαλια μολυβια βισμουθια τουγκστενια κτλ
Και στα 28 γραμαρια και στα 50
Ατσαλια ποσα ηθελες να ριξει στα παπια 24 γραμαρια ;
Αν ηξερες γιατι αυξανει ταχυτητα δεν θα εψαχνες δικαιολογια να την κατηγορησεις.
Δεν ξερεις οποτε μεινε με την μειωμενη ταχυτητα σου και πιστεψε οτι σκοτωνει καλυτερα απο την ΑΙ με μολυβια
Ασε το μηκος των τσοκ καλυτερα
Ειναι ψιλα γραματα και δεν χρειαζονται 10 εκατοστα τσοκ στα μολυβια
Την αποψη σου την σεβομαι
Ο καθε ενας εχει τις δικες του
Το ασχημο ειναι οτι ο τροπος που γραφεις ειναι διατακτικος και απολυτος
Εαν σου αρεσουν οι μεγαλοι αυλοι δεν ειναι προβλημα
Δικαιωμα σου
Αμβισβητεις οτι καποιου αλλου ειναι δικαιωμα να μην του αρεσουν;
Εσυ λες αυξανει ταχυτητες εγω λεω οτι το κανει αλλα χανει και πιεσεις εαν ριχνεις κανονικα φυσιγγια
Θα μου απαγορευσεις να το πιστευω;
Εσυ λες κανει η καννη αυτη για ολα εγω λεω οτι θα μου απαγορευσει την χρηση κοινων φυσιγγιων με κανονικα σκαγια στις ταξεις των 24-32
Δεν ειναι δικαιωμα μου;
Να πιστευετε οτι θελετε και να αγοραζετε οτι θελετε
Μην επιβαλλετε στους αλλους τα πιστευω σας ομως
Και δεν κανω τον δικηγορο του Γιαννη γιατι ειδικα με την τελευταια του παραγραφο προσωπικα διαφωνω
Απλα στεκομαι στην απολυτη και διατακτικη σου σταση
Να στο πω αλλιως
Και δικαιο να εχεις το χανεις ετσι οπως τοποθετησε
Η αποψη μου εμενα ειναι οτι η νεα αυτη καννη θα τα παει εξαιρετικα με τα ατσαλινα και γιαυτο εχει ερθει
Με τα κοινα φυσιγγια πιστευω θα τα κανει μανταρα
Θα ηθελα πολυ να δω και με αυτα τι κανει
Εαν τα παει καλα τοτε θα την παραδεκτω
Και προσωπικα δεν συμμεριζομαι την καταναγκαστικη χρηση ατσαλινων
Δεν ειναι μονο το κυνηγι υδροβιων πιυ υπαρχει
Υπερχουξ και αλλα κυνηγια που ριχνεις χαμηλα οπως ο λαγος και η περδικα και το ορτυκι
Θα σκοτωθει κοσμος απο εξοστρακισμους
Επειδη ετσι καυλωσε ταχα και καλα πρασινη αναπτυξη μερικων πρεπει να κινδυνευουν ζωες και να πρεπει να παροπληστουν οπλα και να πληρωνω να ριχνω 34-35 γρ στο ορτυκι γιατι κανει κακο το μολυβδινο σκαγι;
Η μηπως βρηκαμε το νεο φρουτο να βγαλουμε λεφτα στην πλατη του κοσμου παλι και να κανουμε το κυνηγι μονο για πλουσιους;