Τουρκικά όπλα

Πές το στο φουσκωτό παλληκάρι από το βλακο-Αμέρικα που έβγαλε το βίντεο.
Η σημαία που μας πέταξε στα μούτρα "φάτσα-κάρτα" είναι της Τυνησίας κι όχι της Τουρκίας.
Αλλά τι ξέρει αυτός από γεωγραφία...
νταξ όμως το φουσκωτό παλληκάρι από το βλακο-Αμέρικα που έβγαλε το βίντεο τι συμπερασμα εβγαλε; ρωταω γιατι δεν κατάλαβα

γιατί ρωτάς αν ψαχνεις για γαμπρό δεν παντρευομαι.....
Μίλα καλυτερα.Να ψάχνω για γαμπρό?μπορεί να ψάχνω για νύφη αν ενδιαφέρεσαι.Τελος πάντως από την απάντηση σου κατάλαβα.
Πάμε παρακατω

Θέλω μια γνώμη για το impala plus nero. Το έχει κανείς? Τα τσοκακια invector plus ταιριάζουν? Όπως έχω γράψει πριν καιρό σε αντίστοιχα θέματα, έχω τα patternmaster anaconda mid & long καθώς και το code black duck. Τα τσοκ αυτά σε συνδυασμό με τον μεγάλο κώνο συναρμογής, λογικά θα αποδίδουν πολύ σφιχτές κατανομές, που είναι και το ζητούμενο στο καρτέρι τσίχλας, φασσας και υδροβίων.
τα τσοκ αυτά είναιδιπλή κατανομης όπως και λίγες καννες, κονταμακρια κρατανε κατανομή μπαμ και κατω φαρμακι σκέτα.hunter.

Ανέβασα ένα βιντεάκι με τον μπεκακο που είναι φίλος κιόλας σε κυνήγι τρυγονιου το 23 ρίχνει με την Α,400 στο συγκεκριμένο κυνήγι και όχι με τη v3 οι ντουφέκιες στις τρυγονες είναι με 28 γρ που βλέπετε.Τα ίδια και χειρότερα κάνει η v3 μακρύτερα σκοτωματα ακαριαία με 28 γρ και τα όπλα είναι 18.6 και τα δύο δεν σου αναφέρω τι αλλά όπλα υπάρχουν τριγύρω και έχουν δοκμαστει σε τέτοια τερέν και όχι μονο σίγουρα και power bore ,δυνατή αλλά δεν φτάνει τις δύο που προανέφερα και μιλάμε για ντουφέκιες με 28 γρ πάντα όταν αναιβουνε τα γρ αυξάνεται η διαφορά στο χοντρά υπάρχουν μικρότερες διαφορες και δε το γράφω μόνο γιατί το λέει ο ένας σκοπευτής η ο άλλος το έχω δει και ο ίδιος.Μην ξεχνάς ότι ιδανικός αυλός 12αριου είναι ο 18.5 βάση μετρήσεων Μικρότερο αυλό τα αυτογεμη άρχισαν να βγάζουν αργά μετά την κατασκευή τους ακόμη και η ρωσική τοζ ελατηριου που στα δίκανα είχαν τότε 18.2 είχε 18.5 την είχε ο πατέρας μου και την έχει και φίλος τώρα που την πουλάει γιατί απλά δεν είναι κυνηγός .Οι Αμερικάνοι δεν είχαν πάντα μαγκνουμ και αυλό 18.3/18.4 δεν βάζουν σε όπλο και έχουμε ακούσει όλοι για είτε μας αρέσει είτε όχι για το μύθο της ρεμινγκτον που για μένα δεν είναι μύθος το ίδιο συμβαίνει και σε πολλά πανάκριβα όπλα παλιά νέα δεν είναι τυχαίο αυλοί τύπου 18.3/18.4 είχαν συχνές εφαρμογές στα πρώτα αυτογεμη της benelli και της bereta και γενικά στα αδράνειας όπλα που από τότε που έφτιαξε η bereta την optima μεταμορφώθηκε βλητικως αποδεδειγμένο και αποδεκτό από την πλειοψηφία όχι από εμένα .Αυτό προσωπικά πιστεύω ότι έχει να κάνει με τα βύσματα πρώτα και έπειτα με τις διαμορφώσεις εσωτερικά .Γι'αυτό και βλέπουμε κάποια φυσίγγια ψαγμενων εταιριών με δικά τους βύσματα και κάνουν τη διαφορά σε οποιαδήποτε κανη κάτι όμως που δεν αναιρεί ότι ο ποιο ταιριαστός αυλός για ευρεία γκάμα φυσιγγίων είναι αυτος που ανέφερα γιατί δεν είναι όλα βύσμα είναι και όγκος γόμωσης.Συνθετο πράγμα.Προσπαθησα να σου εξηγήσω γιατί αυτός ο αυλός και όχι ο στενότερος
ωρεος σωστός κομπλε καλα τα λες αλλά πιοςνα σεκταλαβει!.shake hands.

Ανέβασα ένα βιντεάκι με τον μπεκακο που είναι φίλος κιόλας σε κυνήγι τρυγονιου το 23 ρίχνει με την Α,400 στο συγκεκριμένο κυνήγι και όχι με τη v3 οι ντουφέκιες στις τρυγονες είναι με 28 γρ που βλέπετε.Τα ίδια και χειρότερα κάνει η v3 μακρύτερα σκοτωματα ακαριαία με 28 γρ και τα όπλα είναι 18.6 και τα δύο δεν σου αναφέρω τι αλλά όπλα υπάρχουν τριγύρω και έχουν δοκμαστει σε τέτοια τερέν και όχι μονο σίγουρα και power bore ,δυνατή αλλά δεν φτάνει τις δύο που προανέφερα και μιλάμε για ντουφέκιες με 28 γρ πάντα όταν αναιβουνε τα γρ αυξάνεται η διαφορά στο χοντρά υπάρχουν μικρότερες διαφορες και δε το γράφω μόνο γιατί το λέει ο ένας σκοπευτής η ο άλλος το έχω δει και ο ίδιος.Μην ξεχνάς ότι ιδανικός αυλός 12αριου είναι ο 18.5 βάση μετρήσεων Μικρότερο αυλό τα αυτογεμη άρχισαν να βγάζουν αργά μετά την κατασκευή τους ακόμη και η ρωσική τοζ ελατηριου που στα δίκανα είχαν τότε 18.2 είχε 18.5 την είχε ο πατέρας μου και την έχει και φίλος τώρα που την πουλάει γιατί απλά δεν είναι κυνηγός .Οι Αμερικάνοι δεν είχαν πάντα μαγκνουμ και αυλό 18.3/18.4 δεν βάζουν σε όπλο και έχουμε ακούσει όλοι για είτε μας αρέσει είτε όχι για το μύθο της ρεμινγκτον που για μένα δεν είναι μύθος το ίδιο συμβαίνει και σε πολλά πανάκριβα όπλα παλιά νέα δεν είναι τυχαίο αυλοί τύπου 18.3/18.4 είχαν συχνές εφαρμογές στα πρώτα αυτογεμη της benelli και της bereta και γενικά στα αδράνειας όπλα που από τότε που έφτιαξε η bereta την optima μεταμορφώθηκε βλητικως αποδεδειγμένο και αποδεκτό από την πλειοψηφία όχι από εμένα .Αυτό προσωπικά πιστεύω ότι έχει να κάνει με τα βύσματα πρώτα και έπειτα με τις διαμορφώσεις εσωτερικά .Γι'αυτό και βλέπουμε κάποια φυσίγγια ψαγμενων εταιριών με δικά τους βύσματα και κάνουν τη διαφορά σε οποιαδήποτε κανη κάτι όμως που δεν αναιρεί ότι ο ποιο ταιριαστός αυλός για ευρεία γκάμα φυσιγγίων είναι αυτος που ανέφερα γιατί δεν είναι όλα βύσμα είναι και όγκος γόμωσης.Συνθετο πράγμα.Προσπαθησα να σου εξηγήσω γιατί αυτός ο αυλός και όχι ο στενότερος
Μηλαμε τώρα για δύσκολο κυνήγι τρυγονιων!! Καλοκαίρι με 35 βαθμούς!! Ρε πάρτε μια χούφτα χαλίκι και πετάξτε την ίδια δουλειά κάνετε με τα σκάγια !! Να μας τρελάνετε θέλετε ;

τα τσοκ αυτά είναιδιπλή κατανομης όπως και λίγες καννες, κονταμακρια κρατανε κατανομή μπαμ και κατω φαρμακι σκέτα.hunter.
Έτσι εξηγείται τότε γιατί στα πολύ κοντά 15-20 μέτρα παίρνω πουλιά χωρίς να χαλάνε, ενώ στα 50-60μ δίνουν την αίσθηση ότι ρίχνεις με xfull... Μάλιστα!!!

Μίλα καλυτερα.Να ψάχνω για γαμπρό?μπορεί να ψάχνω για νύφη αν ενδιαφέρεσαι.Τελος πάντως από την απάντηση σου κατάλαβα.
Πάμε παρακατω
τι παρεξιγιεσε ρεφίλος και τι καταλαβες εσυ κανεις ερωτησεις πρωσοπικές εγώ σε ρωτησα κάτι; ανψαχνεις νηφη μπορει να ενδιαφερομαι που ξες μπορεί να έχω εγγονη δισεγγονη της παντριας

Μηλαμε τώρα για δύσκολο κυνήγι τρυγονιων!! Καλοκαίρι με 35 βαθμούς!! Ρε πάρτε μια χούφτα χαλίκι και πετάξτε την ίδια δουλειά κάνετε με τα σκάγια !! Να μας τρελάνετε θέλετε ;
παμε μαζι ρεφιλος εγώ με το ατα η την ημπαλα κι εσυ με χαλίκι ότι φουσεκι θελεις δωσμου ναδουμε την ιδια δουλιά κουβεντα κανουμε χωρις παραξηγηση

τι παρεξιγιεσε ρεφίλος και τι καταλαβες εσυ κανεις ερωτησεις πρωσοπικές εγώ σε ρωτησα κάτι; ανψαχνεις νηφη μπορει να ενδιαφερομαι που ξες μπορεί να έχω εγγονη δισεγγονη της παντριας
Αν πατήσεις πάνω στο όνομα σου αναφέρει ότι είσαι 22 χρόνων.Γι αυτό σε ρώτησα όμορφα και ωραία.Και δίνεις απάντηση τέτοια.
Τέλος πάντων.
Εδώ μέσα να ξέρετε ότι δεν γνωρίζετε προσωπικά κανέναν κάποιοι.Οποτε να μιλάτε όμορφα και όπως σας μιλάνε.Δεν είναι ταβέρνα

Ο Κοσκινας εριξε και μολυβια απλα δεν το εδειξε.
Να σε ρωτησω κατι
1. γιατι να επιλεξω 18,6 αυλό για 30 γραμαρια και οχι 18,3 18,4 ;
Οι περισοτεροι τις τσιχλες με 28 θα τις ριχνουν παντως φετος.

2. Τι σχεση εχουν τα 40 γρ ατσαλια με τον αυλο ; Τα ατσαλια δεν παραμορφονονται αυτο που κανει αυτη η κανη ειναι να αυξανει ταχυτητες και το κανει το ιδιο καλα σε ατσαλια μολυβια βισμουθια τουγκστενια κτλ
Και στα 28 γραμαρια και στα 50
Ατσαλια ποσα ηθελες να ριξει στα παπια 24 γραμαρια ;
Αν ηξερες γιατι αυξανει ταχυτητα δεν θα εψαχνες δικαιολογια να την κατηγορησεις.
Δεν ξερεις οποτε μεινε με την μειωμενη ταχυτητα σου και πιστεψε οτι σκοτωνει καλυτερα απο την ΑΙ με μολυβια
Ασε το μηκος των τσοκ καλυτερα
Ειναι ψιλα γραματα και δεν χρειαζονται 10 εκατοστα τσοκ στα μολυβια
Την αποψη σου την σεβομαι
Ο καθε ενας εχει τις δικες του
Το ασχημο ειναι οτι ο τροπος που γραφεις ειναι διατακτικος και απολυτος
Εαν σου αρεσουν οι μεγαλοι αυλοι δεν ειναι προβλημα
Δικαιωμα σου
Αμβισβητεις οτι καποιου αλλου ειναι δικαιωμα να μην του αρεσουν;
Εσυ λες αυξανει ταχυτητες εγω λεω οτι το κανει αλλα χανει και πιεσεις εαν ριχνεις κανονικα φυσιγγια
Θα μου απαγορευσεις να το πιστευω;
Εσυ λες κανει η καννη αυτη για ολα εγω λεω οτι θα μου απαγορευσει την χρηση κοινων φυσιγγιων με κανονικα σκαγια στις ταξεις των 24-32
Δεν ειναι δικαιωμα μου;
Να πιστευετε οτι θελετε και να αγοραζετε οτι θελετε
Μην επιβαλλετε στους αλλους τα πιστευω σας ομως
Και δεν κανω τον δικηγορο του Γιαννη γιατι ειδικα με την τελευταια του παραγραφο προσωπικα διαφωνω
Απλα στεκομαι στην απολυτη και διατακτικη σου σταση
Να στο πω αλλιως
Και δικαιο να εχεις το χανεις ετσι οπως τοποθετησε

Η αποψη μου εμενα ειναι οτι η νεα αυτη καννη θα τα παει εξαιρετικα με τα ατσαλινα και γιαυτο εχει ερθει
Με τα κοινα φυσιγγια πιστευω θα τα κανει μανταρα
Θα ηθελα πολυ να δω και με αυτα τι κανει
Εαν τα παει καλα τοτε θα την παραδεκτω

Και προσωπικα δεν συμμεριζομαι την καταναγκαστικη χρηση ατσαλινων

Δεν ειναι μονο το κυνηγι υδροβιων πιυ υπαρχει
Υπερχουξ και αλλα κυνηγια που ριχνεις χαμηλα οπως ο λαγος και η περδικα και το ορτυκι
Θα σκοτωθει κοσμος απο εξοστρακισμους

Επειδη ετσι καυλωσε ταχα και καλα πρασινη αναπτυξη μερικων πρεπει να κινδυνευουν ζωες και να πρεπει να παροπληστουν οπλα και να πληρωνω να ριχνω 34-35 γρ στο ορτυκι γιατι κανει κακο το μολυβδινο σκαγι;
Η μηπως βρηκαμε το νεο φρουτο να βγαλουμε λεφτα στην πλατη του κοσμου παλι και να κανουμε το κυνηγι μονο για πλουσιους;

Αν πατήσεις πάνω στο όνομα σου αναφέρει ότι είσαι 22 χρόνων.Γι αυτό σε ρώτησα όμορφα και ωραία.Και δίνεις απάντηση τέτοια.
Τέλος πάντων.
Εδώ μέσα να ξέρετε ότι δεν γνωρίζετε προσωπικά κανέναν κάποιοι.Οποτε να μιλάτε όμορφα και όπως σας μιλάνε.Δεν είναι ταβέρνα
α οκ γραψε λαθος

Μπορείς να κυνηγάς και με χαλίκια αλλά μην προτρέπεις τους άλλους γιατί μετά θα σε κυνηγάνε όταν θα καταφέρεις ντουφέκιες 35/40 μέτρα σε τρυγονες με 28 γρ μετά πας στα χαλίκια μη βιάζεσαι γιατί θα απογοητευτείς γρήγορα..

Εγω απορω γιατι σφαζεστε για τις καννες?Δωστε σε ενα καλο σκοπευτη ενα μετριο οπλο παλι καλυτερος θα ειναι απο ολους εμας τους κυνηγους με τις υπερκαννες.Οι εταιρειες βγαζουν συνεχως προιοντα που πρεπει να πουλησουν, για να γινει αυτο πρεπει να κεντρισουν το ενδιαφερον του υποψηφιου κοινου-αγοραστη.Ποιος ειναι αυτος ο αγοραστης; Αυτος που συνηθως ειναι μετριος κυνηγος και ευελπιστει στο θαυμα που ισως ερθει αλλα οχι για την σπουδαια καννη αλλα γιατι ισως τα μετρα του κοντακιου ειναι πιο κοντα στα απαιτουμενα μετρα του χρηστη.Αφηστε τις καννες και καντε καμια ξηρη επωμιση😝😇.

Προσπαθησα να σου εξηγήσω γιατί αυτός ο αυλός και όχι ο στενότερος
Δεν μου εξηγησες ομως γιατι οχι ο 19,7 και οχι ο στενοτερος
Ποιος θα βγαζει μεγαλυτερες ταχυτητες;
Ο ψοφιος ο 18,6 η ο 19,6 ;
Αρα η ΑΙ θα βαραει τρυγονια στα ουρανια σε σχεση με τον 18,6.
Απλο τι δεν μπορεις να καταλαβεις
Αν αγορασει ο φιλος σου θα καταλαβει την διαφορα
Ειναι τεραστια

Εγω απορω γιατι σφαζεστε για τις καννες?Δωστε σε ενα καλο σκοπευτη ενα μετριο οπλο παλι καλυτερος θα ειναι απο ολους εμας τους κυνηγους με τις υπερκαννες.Οι εταιρειες βγαζουν συνεχως προιοντα που πρεπει να πουλησουν, για να γινει αυτο πρεπει να κεντρισουν το ενδιαφερον του υποψηφιου κοινου-αγοραστη.Ποιος ειναι αυτος ο αγοραστης; Αυτος που συνηθως ειναι μετριος κυνηγος και ευελπιστει στο θαυμα που ισως ερθει αλλα οχι για την σπουδαια καννη αλλα γιατι ισως τα μετρα του κοντακιου ειναι πιο κοντα στα απαιτουμενα μετρα του χρηστη.Αφηστε τις καννες και καντε καμια ξηρη επωμιση😝😇.
Συμφωνω απλα εδω οι καννες ενει σαν αυτο ξερεις που εχουμε αναμεσα στα ποδια μας, ολοι την εχουν φαρμακερη και καποιοι την εχουν οικολογικη

Θέλω μια γνώμη για το impala plus nero. Το έχει κανείς? Τα τσοκακια invector plus ταιριάζουν? Όπως έχω γράψει πριν καιρό σε αντίστοιχα θέματα, έχω τα patternmaster anaconda mid & long καθώς και το code black duck. Τα τσοκ αυτά σε συνδυασμό με τον μεγάλο κώνο συναρμογής, λογικά θα αποδίδουν πολύ σφιχτές κατανομές, που είναι και το ζητούμενο στο καρτέρι τσίχλας, φασσας και υδροβίων.
Βρες καμια πυκνη ρεματια να το πεταξεις για να μην μπορεις να το βρεις αν το μετανοιωσεις.
Και παρε ενα οπλο της προκοπης.
Αν θες την πυκνοτερη κατανομη παρε ΑΙ θες δυναμη μακρια παρε ΑΙ
Οτι φυσιγγι μα της βαλεις εχεις για πλακα 20 μετρα μακρυτερη τουφεκια απο ολα τα συμβατικα χρεπια
Μην σου πω 30

Back