Τουρκικά όπλα

Καναν κουταμαρα αυτοι με τον κωνο αλλα το ψιλοδιορθωσαν
Αν θες μπραουνιγκ και σφιχτη τουφεκια πας σε αλλα τσοκ
Ανεμοσκορπισματα τα δικα της
Γι αυτο την παιρνουν ολοι αυτοι με παρκινσον
Για την Α5 που την έχω δει στον πίνακα με τα εργοστασιακά τσοκ, ισχύει! Ένα καλό aftermarket δίνει φανταστικές κατανομές!

Τα αγαπημένα μου Β&Ρ, το impala θα τα πηγαίνει καλά? Απ' το Browning είμαι ευχαριστημένος, απλά το σκέφτομαι σοβαρά για 2ο όπλο... Αν και δεν πιστεύω ότι υπάρχουν μεγάλες διαφορές από κάνη σε κάνη... Αλλά εφόσον κάνω έρευνα αγοράς, ας ακούσω και μια γνώμη σε αυτό το θέμα.

Σωστος αλλα τον 0.5 παίζει ρόλο μόνο στην ακατονομαστη με το 18.35 συγκεκριμένα η πλειάδα βρίσκεται στο 18.5 και 18.6 εκτός την πλειοψηφία των Μέρκελ και κάποιες Ρεμί
απλα αναφέρω οτι ειναι 18.55 αυτό αναφέρουν τα βιβλία

Αφού τον 19.7 δεν τον γνωρίζουμε ακόμη πως θα αναφέρω υποθέτω γιατί δεν είδα και ιδιαίτερα ενθουσιώδη τον Κοσκινά .Εάν έρθει και είναι η καλύτερη κανη επειδή έχω ανθρώπους που έχουν μεγάλη τρέλα και θα την πάρουν και 5000 να κάνει και θα την ξεσκίσουν και το πουν γιατί θα κυνηγήσω και παρέα τους να ξέρεις η δική μου τρέλα δε πάει πίσω θα την πάρω και εγώ και ας έχω πει ότι θεωρώ υπερβολή τα τόσα λεφτά για αυτογεμες με καβαλάει ο διάολος όταν βλέπω κάτι δυνατό το θέλω ,αλλά ακόμη δε έχω ολοκληρώσει το πραγματικό κυνηγετικό τεστ της guerini και όπως είχα γράψει άμα δε γουστάρω κάτι θα τη δώσω και θα πάρω v3 που μέχρι στιγμής βλητικως δεν έχει μέτρο σύγκρισης για μένα αν έρθει η νέα μπενελι και τις ξεπερνάει όλες καλώς ήρθε δε κολάω με τίποτε μόνο με το καλύτερο εξάλλου είχα 4 από δαυτες και κυνηγούσα το μόνο ότι πλήρωνα πάντα για να τους φτιάξω τα κοντάκια όπως κάνω πάντα δηλαδή .Εξάλλου αυτό που γράφεις στο τέλος δε σημαίνει ότι όσο αναιβενει ο αυλός ανεβαίνει και η ταχύτητα άλλιως γιατί να έχει και καθόλου κώνο ας ξεκινάει από τη θαλάμη κατευθείαν και ας βρεθεί μηχανισμός μετά να ανταποκριθεί στις μειωμένες πιέσεις για επανάσταση του κλείστρου δεν είναι έτσι .Πολύ μεγάλος αυλός που αποσκοπεί σε μεγάλα φορτία αυτής της άποψης είμαι μακάρι να με βγάλει ψεύτη .Αλλά μπορεί και να είναι έτσι η δυνατότερη κανη χαρά θα είναι για όλους γιατί αδράνειας και πρωτιά βλητικα θα είναι το ιδανικό ντουφέκι για όλους πλέον.
Αν πάρει κανείς ΑΙ πάμε να ρίξουμε στην έναρξη κόντρα με την Α400 στοίχημα άδειες αυτοκινητων
έχουν έρθει απο τον Ιανουάριο και εχουν αγοραστεί οπλα ελάχιστα γιατι ηταν μόνο στο ακριβο μοντέλο και ειχε 4500ευρο

Το δίκανο monte Carlo νορμάλ ουγαρεζικης κατασκευής της 10 ετιας του 60 αν θυμάμαι. 71 εκ κανες δισκανδαλο αυτόματους εξολξεις είχα κάπου διαβάσει ότι είχε πάρει το όνομα του από τους αγώνες περιστεροβολιας στην συγκεκριμένη περιοχή όπου είχε κερδίσει ο σκοπευτής με ένα τέτοιο .Αν ισχύει και λέω αν πληροφοριακά ήταν αχρωμιωτο με 18.5 αυλούς να ξέρεις γιατί έτυχε και είδα ένα από κοντά πρόσφατα Γι'αυτό μη δένεις κόμπο το θεμα στενου αυλού καλή η greystone δε ξέρω γιατί δε περπάτησε όσο έπρεπε όμως καλή η seazer guerini kaliston που έχω ακούω και γιαυτην όπως και για την greystone ότι οποίο τις έχουν δεν τις πουλάνε εγώ την έχω την μια έχω δει ωραία πράγματα αλλά όχι αυτά που πρέπει ακόμη για να πω αυτή είναι καλύτερη από όλες όσες είχα μέχρι στιγμής .Επομένως ωραία η κουβέντα αλλά το τερέν λέει αλήθειες και μόνο τίποτε άλλο εφόσον βέβαια τις παραδέχονται οι κάτοχοι,που προσωπικά ότι δε μου αρέσει το λέω γιατί δε με με πληρώνει κανένας εγώ τα πληρώνω και έχω ιδρώσει αγοράζοντας ένα κάρο από δαυτες .
δεν περπατήσε λογο τιμής ειχε 2200 ευρώ και η Α391 tecnis stone coat optima bore-choke έκανε 1500 ευρώ. κατι όπως εγινε με την Α390 και Α304.

έχουν έρθει απο τον Ιανουάριο και εχουν αγοραστεί οπλα ελάχιστα γιατι ηταν μόνο στο ακριβο μοντέλο και ειχε 4500ευρο
Πολύ υψηλή τιμή για αυτογεμες με λίγο ακόμη βρίσκεις cosmi μεταχειρισμένη που σε 15 χρόνια πάλι το ίδιο θα κοστίζει μπορεί και παραπάνω και είναι επένδυση κιόλας όχι ένα όπλο που βγήκε χθες και δεν ξέρει κανείς το μέλλον του.

Τι ποιο απλό μια μέρα να διοργανωθεί σαν forum μια συνάντηση και να γίνουν δοκιμές με αυτές τις περιβόητες κάννες.
Ένας ιδιογομωτης θα γεμίσει ένα κουτί ποιοτικά φυσίγγια αν θέλει και όλα θα φανούν στο πεδίο δοκιμών.εεε?

απλα αναφέρω οτι ειναι 18.55 αυτό αναφέρουν τα βιβλία
Το 18,5 και το 18,6 δεν εχουν απολυτως καμια βλητικη διαφορα οσοι βλεπουν λενε αρλουμπες
Το γιατι ειναι απλο και τα 2 νουμερα παιζουν μεσα στις κατασκευαστικες ανοχες της ιδιας κανης του ιδιου κατασκευαστη
Το 18.55 ειναι η προδιαγραφη οι κανες που βγαινουν απο την παραγωγη μπορει να παιζουν απο + - 0,1 χιλιοστα
πχ η ΑΙ εχει προδιαγρφη 19.7 αλλα αν την μετρησεις μπορει να παιζει απο 19,6 μεχρι 19,8 οπως ειπε και ο ΜΕΓΙΣΤΟΤΙΤΑΝΙΟΣ κοσκινας :p

Ένας ιδιογομωτης θα γεμίσει ένα κουτί ποιοτικά φυσίγγια αν θέλει και όλα θα φανούν στο πεδίο δοκιμών.εεε?
Γιατι νομιζεις οτι τα ιδιογομωσης ειναι σταθερα ;
Ποιος το ειπε αυτο ; Οι ιδιογομωτες ;
Ξερεις ποσα φυσιγγια πρεπει να ριξετε ;

Εγω θα σου πω το εξης απλο.
Παιρνεις ενα οπλο και ενα τσοκ και ριχνεις 5 φυσιγγια και βρισκεις μεσο ορο.
Κάθεσαι να φας ενα σαντουιτς και ριχνεις αλλα 5 και βγαζεις νεο μεσο ορο
Οι μεσοι οροι θα διαφερουν σιγουρα και ο δευτερος πες οτι ειναι μεγαλυτερος απο τον πρωτο
Συμπερασμα οταν τρως σαντουιτς το οπλο ριχνει καλυτερα :p
Μπορει να βγει και δευτερο συμπερασμα στις 11:30 το οπλο ριχνει καλυτερα απο τις 11:00

Μετα τι νουμερο σκαγιου θα ριξετε, με τι τσοκ, με τι μετρημενη συσφιξη, με τι υλικο σκαγιων, με τι γομωση σε γραμαρια, με τι βυσμα κτλ κτλ
Για να καταληξετε σε ποιο χρησιμο συμπερασμα στο κυνηγι ;
Μπορεις να μου πεις

Ειναι απλα σπαταλη χρονου

Οι μεσοι οροι θα διαφερουν σιγουρα και ο δευτερος πες οτι ειναι μεγαλυτερος απο τον πρωτο
Μπορει να βγει και δευτερο συμπερασμα στις 11:30 το οπλο ριχνει καλυτερα απο τις 11:00

Μετα τι νουμερο σκαγιου θα ριξετε, με τι τσοκ, με τι μετρημενη συσφιξη, με τι υλικο σκαγιων, με τι γομωση σε γραμαρια, με τι βυσμα κτλ κτλ
Μπορεις να μου πεις

Δε γίνεται να φάμε μόνο τα σάντουιτς

Μπορεις να μου πεις

Δεν πειράζει θα γίνει συνάντηση για τα σάντουιτς κυριως

Μπορεις να μου πεις

Και που να φας και προβατίνα! Εκεί να δεις διαφορές.

Back