Τουρκικά όπλα

Υπάρχει στο YouTube βίντεο από έναν Άγγλο που κάνει σύγκριση ένα 686 με το ΑΤΑ και ανοίγει και τον μηχανισμό δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο αλλά έχει και κατώτερη ποιότητα και επεξεργασία εσωτερικά το ATA.
θα συμφωνήσω επειδή και εγώ ενδιαφέρθηκα για τα ATA νομίζω οτι δεν αποτελούν τον κύριο παράγοντα εσόδων τους.

Σωστά πάντως το Dacia έχει προδιαγραφές καλές, τώρα για το Impala ή το ATA ποιός ξέρει ; Υποθέτω οτι έχουν την ίδια πρώτη ύλη με τα Winchester και Stoeger από εκει και πέρα το αν έχουν κάνει περικοπές η αν χρησιμοποιούν φτηνότερες μεθόδους παραγωγής δε δύναται να το ξέρουμε. Πάντως απο προσωπική έρευνα για τα Impala δεν ειδα να παρουσιάζουν ιδιαίτερα προβλήματα 1-2 πράγματα είδα να χαλάνε με κάποια συχνότητα αλλά ειναι άσχετα με την απόδοση και την ασφάλεια του όπλου.
Όσον αφορά τα Winchester SXP ή συγκεκριμένη εταιρεία είχε βγάλει και ελλατωματική παρτίδα και ας έχει πάνω το όνομα winchester και αναφέρομαι στο βίντεο που παρέθεσα σε προηγούμενο ποστ.
Τέλος αν το ATA έχει ποιότητα μπερέττα, δύσκολο να αποδειχθεί αν δεν έχει κάποιος και τα 2 στα χέρια του.

Ευχαριστώ φίλε μου να το χαίρεσαι.
Το 2019 το πήρα και πραγματικά το έχω χαρεί όσο τίποτα.

Από όταν το πρώτο κυνήγησα ήταν ξεκάθαρο πως δεν θα κυνηγήσω ξανά με καραμπίνα.

Επίσης λόγω τιμής δεν με έκανε να το λυπάμαι αν βρέξει κτλ ...

Πανευκολο στη χρήση και στον καθαρισμό.

Έχω μόνο ένα κακό κυνήγι μαζί του και το θυμάμαι ακόμα.
Είχα τραυματίσει πέρδικες και δεν μπορούσα να τις βρω.
Στο τέλος κατάφερα μια νομίζω.
Εκείνη τη μέρα μου είχε πέσει και απ' τα χέρια και απέκτησε τα πρώτα του σημάδια.

Δεν έφταιγε το όπλο αλλά τα φελτρο τα μαλινοταπα όπου στις αποστάσεις που τουφεκισα δεν ήταν τα κατάλληλα.

1 κακό κυνήγι όλο και όλο και αυτό χωρίς να φταίει το όπλο αλλά η κακη επιλογή μου στα φυσίγγια.

Άντε και αφού είχα αυτά δεν θα έπρεπε να ρίχνω σε τέτοιες αποστάσεις όπου έριξα.

Το έχει το ιμπάλα δύο χρόνια ο Γιάννης γράφει εδώ leon 50 αν θυμάμαι το όνομα που έχει βάλει πολύ καλό μέχρι στιγμής έχει αναφέρει.
Και εγώ το έχω 3 χρόνια.Μια χαρά είναι το όπλο πολύ καλές βολές! Φαίνεται να αντέχει στον χρόνο...θα δείξει.

Ρε παιδιά... Δε ξέρω από τούρκικα,αλλά γουστάρω αφάνταστα το γεγονός ότι εξακολουθούν και βγάζουν (αντίθετα από όλους τους άλλους) απλά σχέδια-επιλογες στα δίκανα!
Δίκανο, δισκάνδαλο, ατσάλινο,,με τσοκάκια συνήθως και γιατί όχι και κοκοράτο!!!

Ρε παιδιά... Δε ξέρω από τούρκικα,αλλά γουστάρω αφάνταστα το γεγονός ότι εξακολουθούν και βγάζουν (αντίθετα από όλους τους άλλους) απλά σχέδια-επιλογες στα δίκανα!
Δίκανο, δισκάνδαλο, ατσάλινο,,με τσοκάκια συνήθως και γιατί όχι και κοκοράτο!!!
Δεν τους γουστάρω ος ράτσα αλά εξελίσσονται.εμεις εδώ έχουμε μεγάλα μυαλά αλααα κράτος μπουρδέλο αννν μας άφηναν θα κάναμε παπάδες

Δεν τους γουστάρω ος ράτσα αλά εξελίσσονται.εμεις εδώ έχουμε μεγάλα μυαλά αλααα κράτος μπουρδέλο αννν μας άφηναν θα κάναμε παπάδες
Μήπως το μπουρδέλο κράτος Γιάννη προκύπτει από αυτά τα μεγάλα μυαλά?

Τον έχω μακρυά μου γι αυτό......... εσύ πρόσεχε είσαι κοντά .sarcastic.
Να του πεις ότι θα πάω από κει με τον σουλτανογλου που έχω και θα κάνει 10 μετάνοιες και θ αλλαξοπιστήσει με τις μπερετογλου γι αυτά που λέει ο ασεβής
🤨🤨

Εσύ μη παίρνεις πολύ αέρα με το πυροσωλήνα τη φιλτροχωανα τη μιξους
:cool:

Έχω κάτι εδάφους αέρος που μου έστειλε ο θείος ο Νίκος. Λες άμα τους εκτοξευσω με την φιλτροχοανα να φτάσουν Κρήτη ? .yelling.

Back