Υπάρχει κανένα 20αρι δίκαννο τουρκικό;;
Παυλο εχουν αρχισει και βαζουν τετοιες καννες ή απλα το εφερες σαν παραδειγμα. Το αλλο κακο με τα τουρκικα ειναι οτι τα μαμα τσοκακια ειναι για τον φουτσο και οτι δεν ειναι συμβατα με π.χ. Beretta - benelliΚαι που να δεις τι αλλο εχει. Καννες πχ απο την Carlson για οτι οπλο θελεις. Τσοκ θα ακολουθησουν οπου να ειναι. Η Τουρκια εκμεταλλευεται την απουσια της Κινασ σε αυτο τον τομεα, οι κινεζοι φοβουνται να φτειαξουν οπλα μην πανε στα χερια του κοσμου και επαναστατησουν
Παυλο εχουν αρχισει και βαζουν τετοιες καννες ή απλα το εφερες σαν παραδειγμα. Το αλλο κακο με τα τουρκικα ειναι οτι τα μαμα τσοκακια ειναι για τον φουτσο και οτι δεν ειναι συμβατα με π.χ. Beretta - benelli
Έχω διαβάσει ότι πεθαίνει στις εμπλοκές ακόμα και με συχνό καθαρισμό μετά από κάποια φυσίγγια, βρώμικο σύστημα λειτουργίαςRecta Kithaironas.....
Την εχει δοκιμασει καποιος?
Ατσαλινη βαση,αχρωμιωτη κανη με πιστοποιηση και σφραγιδες δοκιμης,αντιγραφη της 1100
ΑΛΛΑ ... Τουρκικο...
Στα πολυ θετικα τα 99 ευρω τιμη.
Άμα είναι να γίνει το όπλο μονόκαννο στην πράξη και βαρύ όπως είναι, βάζεις άλλα τόσα και παίρνεις ένα κανονικό μονόκαννο BaikalΜε 99 ευρω δεν περιμενα να παρω κατι διαφορετικο
Θα την δω στην πραξη και θα ενημερωσω...
http://w2.isolservers.org/article.asp?AID=4414Recta Kithaironas.....
Την εχει δοκιμασει καποιος?
Ατσαλινη βαση,αχρωμιωτη κανη με πιστοποιηση και σφραγιδες δοκιμης,αντιγραφη της 1100
ΑΛΛΑ ... Τουρκικο...
Στα πολυ θετικα τα 99 ευρω τιμη.
Ευχαριστω πολυ Βασιλη...http://w2.isolservers.org/article.asp?AID=4414
εδώ μια κριτική...
Καλορίζικη να είναι και τυχερή. Βάλε μας καμιά φώτο να πάρουμε μάτι. Δίνει εγγύηση ο αντιπρόσωπος;Χθες παρελαβα την recta kithaironas.. 99 ευρω, 3 τσοκ με κλειδί, πλαστικη βαλίτσα, ακριβές αντιγραφο της remington 1100.
Σε δοκιμή έριξε σερι περίπου πενήντα φυσιγγια διαφόρων γραμμαρίων χωρίς εμπλοκη...
Ξύλα πολύ χαμηλής ποιότητας, ατσάλινη με ματ βαφη που γρατζουνιζεται για πλάκα, ελαφρώς μπροστοβαρη , μηδενικο κλωτσήμα
Σαν να ρίχνεις με αεροβολο.
Θα ακολουθησει δοκιμη σε χαρτονι
Μου είπε πως σταματάει πλέον τις αγοραπωλησιες οπλων και πυρομαχικών γιαυτό και η τοσο χαμηλη τιμή.Καλορίζικη να είναι και τυχερή. Βάλε μας καμιά φώτο να πάρουμε μάτι. Δίνει εγγύηση ο αντιπρόσωπος;
καλοτουφεκο-καλoριζικο Κωστα!! 99 ευρω ε? αυτη ειναι τιμη! τι γαμ......κα πληρωνουμε στα οπλα δεν λεγεται..εδω ακουσα οτι το 692 βγαινει απο το εργοστασιο και στοιχιζει 300 ευρω στη beretta..βλεπω μεγαλη ανοδο στα τουρκικα οπλα και εχω διαβασει απο πολλους οτι εχουν κανες φαρμακι.Χθες παρελαβα την recta kithaironas.. 99 ευρω, 3 τσοκ με κλειδί, πλαστικη βαλίτσα, ακριβές αντιγραφο της remington 1100.
Σε δοκιμή έριξε σερι περίπου πενήντα φυσιγγια διαφόρων γραμμαρίων χωρίς εμπλοκη...
Ξύλα πολύ χαμηλής ποιότητας, ατσάλινη με ματ βαφη που γρατζουνιζεται για πλάκα, ελαφρώς μπροστοβαρη , μηδενικο κλωτσήμα
Με 99 ευρω ούτε αεροβολο δεν παιρνεις...καλοτουφεκο-καλoριζικο Κωστα!! 99 ευρω ε? αυτη ειναι τιμη! τι γαμ......κα πληρωνουμε στα οπλα δεν λεγεται..εδω ακουσα οτι το 692 βγαινει απο το εργοστασιο και στοιχιζει 300 ευρω στη beretta..βλεπω μεγαλη ανοδο στα τουρκικα οπλα και εχω διαβασει απο πολλους οτι εχουν κανες φαρμακι.
Εχω το ιδιο οπλο εγω το πηρα 199 ευρω και πηρα και μια κανη εχτρα μπωρω να σου πω με βεβαιωτητα οτι οτι η τουφεκια πεζει να ειναι και καλητερη απο τη 1100 που εχω εμενα μου κανει και καποιες εμπλοκες και της αλαξα το ελατηριο επαναταξης και στάματησε τη δευρερη κανη μαλων θα μπει σε μπενελη, το εχουν κανει ακομα δυο ατομα και ειναι υπερ εχαρηστημενει τα τσοκ ομως ειναι τα invector και δεν τεριαζουν με τα ρεμιΧθες παρελαβα την recta kithaironas.. 99 ευρω, 3 τσοκ με κλειδί, πλαστικη βαλίτσα, ακριβές αντιγραφο της remington 1100.