Σιγουρα?εγω ξερω οτι βρισκεται για να μην υπαρχει απώλεια αεριων ενα ειδος εμφραξεις δηλαδη... Η δουλειά του είναι να μην χτυπάει το πιστόνι πάνω στον μαστό της κανης .
Last edited:
Σιγουρα?εγω ξερω οτι βρισκεται για να μην υπαρχει απώλεια αεριων ενα ειδος εμφραξεις δηλαδη... Η δουλειά του είναι να μην χτυπάει το πιστόνι πάνω στον μαστό της κανης .
Ίσως κι σε αυτό να βοηθάει Τάσο , αλλά κάθε σεζόν λείπουν κομματάκια από το λαστιχάκι , από το χτύπημα στο μαστό . Θέλει κάθε σεζόν αλλαγή ( κι ένα καβάτζα !!) . Αλωστε το έχουν καταργήσει όλα τα αερίων πλέον . Πάντως η σειρά πως μπαίνει είναι έτσι όπως είπα . Πριν την κάνη . Στα Remington ειδικάΣιγουρα?εγω ξερω οτι βρισκεται για να μην υπαρχει απώλεια αεριων ενα ειδος εμφραξεις δηλαδη..
Πολύ καλό ,με φοβερές τουφεκιές.Αξιόπιστο χωρίς κανένα πρόβλημα. Το έχω αρκετά χρόνια και έχω προσωπική άποψη.Cz woodckok γνωμες κανεις;
Δεν έχει αυλακι στην αποθήκη... Και εγώ αυτό εψαχνα φιλε μουΤο λαστιχάκι μπαίνει μετα το
Ναι ρε Κώστα , το βλέπω . Αλλά το λαστιχάκι σε όλα τα όπλα αερίων (αυτά που έχουν remi, franchi)μπαίνει γύρο από την αποθήκη ΠΡΙΝ μπει η κάνη . Η δουλειά του είναι να μην χτυπάει το πιστόνι πάνω στον μαστό της κανης . Δεν έχει ουσία να μπει μέτα την κάνη ; Η remi όπως φαντάζομαι κι αυτή που είναι αντίγραφο , έχει στην αποθήκη ένα αυλάκι που κάθεται το λαστιχάκι .Πιστονακι , λαστιχάκι , κάνη , προστατευτικό μεταλλικό , πάπια , βίδα πάπιας .
Α τότε έχει διάφορες . Νόμισα είναι ακριβώς όπως η remi. Κοιτά μην την έχει κανένας εδώ μέσα να σου πει ακριβώς . Sorry αν σε κούρασαΔεν έχει αυλακι στην αποθήκη... Και εγώ αυτό εψαχνα φιλε μου
Δεν με κουρασες αδερφεΑ τότε έχει διάφορες . Νόμισα είναι ακριβώς όπως η remi. Κοιτά μην την έχει κανένας εδώ μέσα να σου πει ακριβώς . Sorry αν σε κούρασα
Καλή Σαρακοστή ΚώσταΔεν με κουρασες αδερφε
Αλιμονο... Ίσα ισα που εχεις διάθεση να με βοηθήσεις
Καλη σαρακοστή!
Τι ενδυασμο να εχουνε? Οι τούρκοι εξάγουν καθε χρονο πάνω απο 100000 οπλα μονο στην αμερικη.ο καθενας ψαχνει το φτηνο.άλλωστε πολλα σε εισαγωγικά ευρωπαικα οπλα παράγουν διαφορα κομμάτια στην τουρκια και απλα συναρμολογούνται στη χώρα κατασκευης.οποτε ίσως και χωρις να το ξέρουμε να εχουμε αγοράσει κατα ενα μέρος τουρκικο οπλοΕλπίζω να μην παρεξηγηθώ πάλι σαν Τουρκοφιλος .
Βλέποντας το μυνημα του Ευρίπου σε άλλο θέμα για την ποιότητα των όπλων σήμερα απο μεγάλες εταιρείες της δύσης και από την άλλη οι ανατολίτες που από τις almar έχουν φτάσει να αντιγράφουν αρκετά ακριβότερα όπλα σε τιμή κόστους.
Εγώ και εσείς ίσως δεν θα βάλουμε πότε το χέρι στην τσέπη για την αγορά ενός τέτοιου, όμως οι ξένοι δεν έχουν κανένα ενδυασμο.
Α γεια σου Ευριπο αυτό θέλω να πω η τρίαινα έχει αγοράσει αρκετές γνωστές από αυτές ίσως και αλλές άγνωστες σε εμάς.Τι ενδυασμο να εχουνε? Οι τούρκοι εξάγουν καθε χρονο πάνω απο 100000 οπλα μονο στην αμερικη.ο καθενας ψαχνει το φτηνο.άλλωστε πολλα σε εισαγωγικά ευρωπαικα οπλα παράγουν διαφορα κομμάτια στην τουρκια και απλα συναρμολογούνται στη χώρα κατασκευης.οποτε ίσως και χωρις να το ξέρουμε να εχουμε αγοράσει κατα ενα μέρος τουρκικο οπλο
Σωστά Γιάννη και το χουν πάρει ήδη αν υποθέσουμε ότι η αμερικανική αγορά είναι η μεγαλύτερη και τα δύο ποιο δημοφιλή τους θηράματα είναι τα υδρόβια και ο αγριογαλλος και οι περισσότεροι έχουν stoeger.Τα τουρκικα οπλα θα παρουν κομματι απο την πιτα της αγορας.
Μεγαλο κομματι!!
Μας αρεσει,δε μας αρεσει!
Θα ξεπερασουν τις" παιδικες ασθενειες"...
Θα κανουν αυτο που πρεπει να κανουν.
Δείχνουν να το αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα
Ακομη,αποκτουν τεχνογνωσια...
Εχουν φτηνα χερια και κατι βασικο....
Ξυλο!!
Για τους περισσοτερους,το καλυτερο ξυλο στον κοσμο!
Είναι στο χερι τους!
Ναι Κωνσταντινε....Σωστά Γιάννη και το χουν πάρει ήδη αν υποθέσουμε ότι η αμερικανική αγορά είναι η μεγαλύτερη και τα δύο ποιο δημοφιλή τους θηράματα είναι τα υδρόβια και ο αγριογαλλος και οι περισσότεροι έχουν stoeger.
Στα μικρά διαμετρηματα η τιμή τους είναι μεγάλο δέλεαρ τα αντίστοιχα ιταλικά δεν πλησιαζονται.Έψαξα λίγο στο διαδίκτυο σχετικά με τα YILDIZ σε cal 20. Άνετα θα το επερνα εχει πολυ ωραία χαρακτηρίστηκα εικοσαριου . Απο πλευράς ποιότητας τα είχα δει και τα είχα ποιαση σε μια επίσκεψη μου στην Τουρκία το 2014. Πλαγιά είχα δει και δεν σας κρύβω ότι ζήλεψα και καθώς το κρατούσα σκεφτόμουν γιατί να μην παράγουμε και εμείς.