Eδω ενα αρθρο χθεσινο του Phil Bourjailly γιαυτο το οπλο
https://www.fieldandstream.com/retay-masai-mara-shotgun-review
https://www.fieldandstream.com/retay-masai-mara-shotgun-review
Μου έκανε μεγάλη εντύπωση Γιώργο....Η πατέντα με το Μόντε Κάρλο.....εντυπωσιακή!
Κοίτα μαγκιές οι κατσίβελοι. Respect!
Η καλύτερη παρουσίαση όπλου που έχω δει. Όχι να πέφτουν κατεψυγμένα παπιά σε μπανιέρες. Δείχνουν να ξέρουν ΠΟΛΎ ΚΑΛΆ που "πονάει" ο χρήστης και φροντίζουν να το αναδείξουν πολύ εύστοχα. Η πατέντα με το Μόντε Κάρλο.....εντυπωσιακή!
Αυτό ακριβώς που βλέπω εγώ σε αυτό το video είναι η πληγή του outsourcing που ανοίγουν στην σάρκα τους όσοι το ακολούθησαν. Ξερίζωσαν την ειδίκευση από το σώμα τους για κάποια κέρδη παραπάνω. Τώρα γυρνάει μπούμερανγκ. Καλά να πάθουν.
Την αναγνωρισιμοτητα ίσως την κερδίσουν με τον χρόνο. Στο κοματι όμως των αντιπροσωπειων πως τα πανε? Τουλαχιστων εδω στην Ελλάδα? servise ανταλακτικα? Εχει καποιος πείρα με τουρκικά οπλα?Ειναι στο σταδιο που λεγαμε Γιωργο. Εχουν δει τι ακριβως προσφερουν οι εταιρειες και τι ζηταει ο πελατης και δεν του δινουν οι εταιρειες με το σκεφτικο ακριβο αυτο, ακριβο εκεινο, κοψε εδω, κοψε εκει. Αυτο που θα ακολουθησει απο δω και στο μελλον θα μοιαζει με ξεβρακωμα της παγκοσμιας οπλοβιομηχανιας. Οπως ακριβως εκαναν και οι Κινεζοι σε αλλους τομεις. Το στοιχημα που πρεπει να κερδισουν τωρα αν θελουν να μεγαλουργησουν ειναι η αξιοπιστια
Τα ξέρω Παύλο τα έχω βιώσει στο πετσί μου. Ένας σύμμαχος του outsourcing είναι και οι λεγόμενες κοινοπραξιες (consolidations), παύει ο ανταγωνισμός, ξηλώνουν την εξιδίκευση. Δεν υπάρχει λόγος να βελτιώσουμε κάτι αφού δεν υπάρχει ανταγωνισμός και αν υπάρχουν κάποια brand names είναι καθαρά για εμπορικούς λόγους.Απο προσωπικη εμπειρεια στο outsourcing μπορω να σου πω οτι οταν γυρισει η κατασταση, ειναι μη ανατρεψιμη. Ας κανεις οτι θελεις, το practical know how το εχεις χασει. Μονο ο σχεδιασμος και το μαρκετινγκ τους εχει μεινει
Πιστεύω ότι αυτό θα είναι το πιο εύκολο κομμάτι. Όποιος έχει αντιπροσωπία θα έχει και τα πάντα. Ένα τσιγάρο δρόμος είμαστε, άσε που ο Τούρκος πλέον παρουσιάζετε και άνετος με τον παρά. Πάρτο και θα τα βρούμε......όχι βάλε μου πρώτα όλο το ποσό για να σου στείλω εμπόρευμα. Γιάυτο το 90% που υπάρχει σε ρουχαδικα είναι πλέον Τουρκικο.Την αναγνωρισιμοτητα ίσως την κερδίσουν με τον χρόνο. Στο κοματι όμως των αντιπροσωπειων πως τα πανε? Τουλαχιστων εδω στην Ελλάδα? servise ανταλακτικα? Εχει καποιος πείρα με τουρκικά οπλα?
Νομίζω το έγραψα και παραπάνω. Σε μία CZ712 που έτυχε να έχω και που βγήκε πρόβλημα, μέσα στην εγγύηση, ο Καλκατζάκος ήταν υποδειγματικός. Οχι μόνο με με έστειλε άμεσα σε καλό οπλουργό αλλά και ένα ελατήριο που χρειάστηκε, βρέθηκε σε χρόνο μηδέν. Τώρα για τους άλλους δεν ξέρω...Την αναγνωρισιμοτητα ίσως την κερδίσουν με τον χρόνο. Στο κοματι όμως των αντιπροσωπειων πως τα πανε? Τουλαχιστων εδω στην Ελλάδα? servise ανταλακτικα? Εχει καποιος πείρα με τουρκικά οπλα?