Τουρκικά όπλα

Αυτό στη δυσκολία το δέχομαι.ομως με τόσα τουρκικά προϊόντα που μπαίνουν σπίτι μας χωρίς μερικές φορές να το ξέρουμε τι γίνεται?τα σούπερ μάρκετ είναι γεμάτα τέτοια ή όταν ψωνίζουμε απ' τα lidl.τωρα από αξιοπιστία θα δείξει.ενα όπλο με 18,8 αυλό τσοκ invector plus φλάντζες αλλαγής κλίσεως σύστημα έστω και νεογέννητο comfort μ επιμηκυμενο κώνο προσαρμογής στα 500 ευρώ ναι θα το εμπιστευομουν
πως διαολο βγαζουνε οπλο στα 500 ευρω με ατσαλι boehler antinit

πως διαολο βγαζουνε οπλο στα 500 ευρω με ατσαλι boehler antinit
Δε νομίζω ότι το impala έχει τέτοιο ατσάλι.αυτο που βγάλανε οι παυλοι το έχει και νομίζω ότι πάει στο 1000αρικο.αλλα και πάλι ξεφτίλα τιμή είναι.ενα αντίστοιχο ιταλικό θα πήγαινε στα 3000 τουλαχιστον

Από Ιταλικά μόνο η cosmi νομίζω βάζει τέτοιο ατσάλι
Αυτό.και πόσο κάνει?15-2000.αυτα θα χτυπήσουνε οι Τούρκοι.ας πρόσεχε και η Μπερέτα και η μπενελι πρώτον να μην τους έδινε τεχνογνωσία και δεύτερον ας ρίχνανε και λίγο τις τιμές τους

Οι Αμερικανοι το ειχαν πει εδω και αρκετα χρονια. Αυτογεμες πανω απο 1000 δολλαρια ειναι μεγαλη κοροιδια. Γιαυτο και πιεσανε πολυ τις εταιρειεσ για τις τιμες. Η V3, η SX4, η Α350 για να ειναι ανταγωνιστικες πουλιουνται ολα πολυ κατω του χιλιαρικου. Αν πας σε οπλοπωλειο αμερικανικο περισσοτερα απο τα μισα οπλα ειναι στα 500 δολλαρια. Το ποιο ακριβο μερος του οπλου ειναι το ξυλινο κοντακι. Το κοστος κατασκευης δεν ξεπερναει τα 250 δολλαρια, τα ποιο φθηνα σαν κοστος κατασκευης ειναι τα αδρανειας.

Η Τουρκια ειναι δυνατη χωρα σε ορυκτο πλουτο. Κατα τον Β παγκόσμιο τροφοδοτούσε και την γερμάνια. Ασχετο σε συζητηση με φιλο που δουλευε σε μεγαλο τυπογραφιο. Φιλε μου λεει ήρθαν κατι μουστακαλιδες Τουρκοι με φορτηγά με το χρημα μαζι και σε μια μερα πήραν ολα τα μηχανήματα. Το τυπογραφιο φυσικά έκλεισε

Ο τουρκος προσπαθει να αντιγραψει το benelli raffaello powerbore....για μενα μια αντιγραφη ειναι και τιποτε αλλο.... και μαλιστα απο τουρκο....μακρυαααα.
Αυτή είναι η φιλοσοφία τούς από την αρχή Λεωνίδα αντιγραφή παλιών μοντέλων τα τελευταία όμως χρόνια με το που παρουσιάσει κάποια μεγάλη καινούργιο μοντέλο σε μικρό χρονικό διάστημα βγαίνει και το ανάλογο τουρκικό με το εν τρίτο του κόστους? Κάποιος μας δουλεύει χοντρά και κάνεις μας δεν ξέρει που φτιάχνονται τα όπλα τούς με σιγουριά στην Ιταλία η κάπου αλλού?

Αυτή είναι η φιλοσοφία τούς από την αρχή Λεωνίδα αντιγραφή παλιών μοντέλων τα τελευταία όμως χρόνια με το που παρουσιάσει κάποια μεγάλη καινούργιο μοντέλο σε μικρό χρονικό διάστημα βγαίνει και το ανάλογο τουρκικό με το εν τρίτο του κόστους? Κάποιος μας δουλεύει χοντρά και κάνεις μας δεν ξέρει που φτιάχνονται τα όπλα τούς με σιγουριά στην Ιταλία η κάπου αλλού?

Kι ομως η Benelli σχιζει τα ρουχα της που λεμε οτι τα οπλα της φτειαχνονται στο Urbino!!

Σιγουρα πληρωνουμε τα benelli και σχεδον ολα τα ιταλικα παραπανω απ οτι πραγματικα αξιζουν... πολυ παραπανω.....κατα τη γνωμη μου ομως, σε καμμια περιπτωση τα τουρκικα δεν εχουν την αξιοπιστια και την ποιοτητα των ιταλικων("το φθηνο το κρεας το τρωνε τα σκυλια" που λεει κι ο λαος)....κι αυτο πιστευω θα τ αποδειξει ο χρονος....και κατι αλλο,άλλο να κρατας στα χερια σου benelli,beretta κλπ(να το βλεπεις και να το χαιρεσαι),κι άλλο ενα σχεδον ανωνυμο οπλο,μια αντιγραφη και μαλιστα απ τα μεμετια....ποτε δε προκειτε να παρω οπλο απ αυτους,μπορει να θεωρηθω προκατειλημμενος αλλα...ποτε.

Back