Τοσο φτωχοί κυνηγητικά είμαστε στην ευρωπη? Αλλα και όλες οι χώρες του κόσμου?Retay arms δεν εχω δει πουθενα Ευρωπη ακομη. Αυτη τη στιγμη κοιταζουν μονο Αμερικη. Υπολογιζω καποια στιγμη να κανουν αντιστοιχο δικτυο και Ευρωπη
Τοσο φτωχοί κυνηγητικά είμαστε στην ευρωπη? Αλλα και όλες οι χώρες του κόσμου?Retay arms δεν εχω δει πουθενα Ευρωπη ακομη. Αυτη τη στιγμη κοιταζουν μονο Αμερικη. Υπολογιζω καποια στιγμη να κανουν αντιστοιχο δικτυο και Ευρωπη
Ο χρονος ειναι υπερ των Τουρκων. Και τα ανώνυμα θα γίνουν επώνυμα κάποια στιγμήΣιγουρα πληρωνουμε τα benelli και σχεδον ολα τα ιταλικα παραπανω απ οτι πραγματικα αξιζουν... πολυ παραπανω.....κατα τη γνωμη μου ομως, σε καμμια περιπτωση τα τουρκικα δεν εχουν την αξιοπιστια και την ποιοτητα των ιταλικων("το φθηνο το κρεας το τρωνε τα σκυλια" που λεει κι ο λαος)....κι αυτο πιστευω θα τ αποδειξει ο χρονος....και κατι αλλο,άλλο να κρατας στα χερια σου benelli,beretta κλπ(να το βλεπεις και να το χαιρεσαι),κι άλλο ενα σχεδον ανωνυμο οπλο,μια αντιγραφη και μαλιστα απ τα μεμετια....ποτε δε προκειτε να παρω οπλο απ αυτους,μπορει να θεωρηθω προκατειλημμενος αλλα...ποτε.
Θα δειξει.....αν και δε νομιζω οτι θα γινει ποτε το lada mercedes.Ο χρονος ειναι υπερ των Τουρκων. Και τα ανώνυμα θα γίνουν επώνυμα κάποια στιγμή
Δεν λέω μόνο για την μπενελι για όλες γενικά, εγώ πάντως Παύλο δεν πιστεύω κανέναν τούς.Kι ομως η Benelli σχιζει τα ρουχα της που λεμε οτι τα οπλα της φτειαχνονται στο Urbino!!
Συμφωνώ απόλυτα Λεωνίδα αλλά το θέμα είναι τι σημερινή εποχή δεν γνωρίζει κανείς τι φτιάχτηκε που και αν είναι συναρμολογημενα μόνο με τα απαρτία να φτιάχνονται κάπου αλλού.Σιγουρα πληρωνουμε τα benelli και σχεδον ολα τα ιταλικα παραπανω απ οτι πραγματικα αξιζουν... πολυ παραπανω.....κατα τη γνωμη μου ομως, σε καμμια περιπτωση τα τουρκικα δεν εχουν την αξιοπιστια και την ποιοτητα των ιταλικων("το φθηνο το κρεας το τρωνε τα σκυλια" που λεει κι ο λαος)....κι αυτο πιστευω θα τ αποδειξει ο χρονος....και κατι αλλο,άλλο να κρατας στα χερια σου benelli,beretta κλπ(να το βλεπεις και να το χαιρεσαι),κι άλλο ενα σχεδον ανωνυμο οπλο,μια αντιγραφη και μαλιστα απ τα μεμετια....ποτε δε προκειτε να παρω οπλο απ αυτους,μπορει να θεωρηθω προκατειλημμενος αλλα...ποτε.
Προς το παρόν τα έχει ο μπουρατζηςτο impala plus ποιος να το εισάγει ?
Αυτός είναι ο Μαστοράκος που λέμε?Προς το παρόν τα έχει ο μπουρατζης
Σωστά Βασίλη μόνο η cosmi σε αυτογεμές μερικές ιταλικές εταιρείες σε πλαγιόκαννα & αλληλεπίθετα τα οποία είναι πολύ ακριβά και αρκετά ποιοτικά.Από Ιταλικά μόνο η cosmi νομίζω βάζει τέτοιο ατσάλι
Η Τουρκία είναι φορολογικός παράδεισος συν ότι δεν υπάρχει ο ακριβός περιβαλλοντολογικός ευρωπαϊκός έλεγχος.πως διαολο βγαζουνε οπλο στα 500 ευρω με ατσαλι boehler antinit
ΣωσταΑυτός είναι ο Μαστοράκος που λέμε?
για τις γυναίκες όλα τα όπλα ίδια είναι μη μασάςΤο ψήνω Βασίλη...πρέπει να μπει κρυφά σπιτι
Όχι έχει δικό του σπειρωμα και ειδικά τσοκΑυτό το masai είναι κι αυτό με αυλο και τσοκ brow?
έχω μια υπόνοια ότι μπορεί να είναι ίδιο με crio/optima plus βλέποντας την τεχνοτροπία τους... στο σάητ τους αν θυμάμαι καλά τα ονομάζει Marapro βέβαια...Όχι έχει δικό του σπειρωμα και ειδικά τσοκ