Τουρκικά όπλα

http://avlakforum.com/frm/index.php?topic=191330.0

Σε καμια περιπτωση δεν θελω να κανω διαφήμιση ουτε στο οπλο ουτε στον κυριο στο βιντεακι. Μου εκανε εντυπωση ποσο γρήγορα προχωρανε οι τουρκοι. Μεχρι και διευρυμένος αυλος? Αφθονία μεταλευματος κ ξυλεια μαζι με τα φθηνά εργατικά χέρια σε λίγα χρονια θα κατακτήσουν και την αγορα των οπλων οπως πανε. Δυστυχώς για εμας

Last edited:
http://avlakforum.com/frm/index.php?topic=191330.0

Σε καμια περιπτωση δεν θελω να κανω διαφήμιση ουτε στο οπλο ουτε στον κυριο στο βιντεακι. Μου εκανε εντυπωση ποσο γρήγορα προχωρανε οι τουρκοι. Μεχρι και διευρυμένος αυλος? Αφθονία μεταλευματος κ ξυλεια μαζι με τα φθηνά εργατικά χέρια σε λίγα χρονια θα κατακτήσουν και την αγορα των οπλων οπως πανε. Δυστυχώς για εμας
Αργά ή γρήγορα θα γινόταν απέκτησαν την τεχνογνωσία, έχουν και όλα τα πλεονεκτήματα που είπες . Την αγορά την έχουν κατακτήσει ήδη αφού πουλάνε κάργα στην Αμερική συν ότι οι αμερικανικές τους χρησιμοποιούν για να φτιάχνουν τα δικά τούς. Το στενάχωρο είναι ότι αγοράζουμε όπλα από τούς μεγάλους και δεν ξέρει κανείς από που κρατάει η σκούφια τούς η μάλλον το φέσι τους.

Το 70% των ρουχων που κυκλοφορουν στην ελληνικη αγορα ειναι τουρκικα.
Οπως παλιοτερα,ηταν κινεζικα...
Μας αρεσει,δεν μας αρεσει,ο γειτονας γιγαντώνεται!
Ο τουρκος εχει ριξει βαρος στην παραγωγη του κυνηγετικου.
Θα παρει αυτο που του αναλογει,πολυ απλα,επειδη το προσπαθει!
Το παλευει!
Η ποιοτητα θ'ανεβει...
Θα διορθωσουν οτι πρεπει και θα καθιερωθούν !
Επειδη προσπαθουν!
Τα "κινέζικα ",τα οποια ολοι μας απαξιωνουμε,εχουν κατακλύσει την αγορα!
Οπου κι αν κοιτάξουμε γυρω μας,σε ρουχα,συσκευες κλπ"βλεπουμε"κινεζο!
Σε ολες τις βαθμιδες ποιοτητας....
Φτιαχνουν τα παντα!!!
Τα παντα ομως!
Απο το πιο φτηνιαρικο και προς τα πάνω .
Εμεις,αντι να προσπαθησουμε,αρκούμαστε σε αφορισμους και κατηγοριες!
Το αποτελεσμα ειναι προδιαγεγραμμενο....
Ολοι,θα παρουν αυτο που τους αξιζει

Αμφιβαλεις? Πολλά εξαρτήματά σε ενα προϊόν ειναι Τούρκικα. Απο ποιοτητα... Οτι τους παραγγείλουν το φτιάχνουν! Η Ευρωπη εξαρτιέται απο την Τουρκια και το ξερουν. Αλλιως θα της ειχε κλίση την πορτα
Η Τουρκία έχει τα ποιο σύγχρονα μηχανήματα κατασκευής κυνηγετικών όπλων κι εξαρτημάτων . Αμφιβάλω αν ασχοληται μόνο με .. αορτηριουχους .

Πολλα απο τα δευτερευοντα εξαρτηματα ενος οπλου,ειναι κατασκευασμενα απο βιοτεχνιες.
Ελλατηρια,πιροι,βελονες,οστιρια και διαφορα αλλα μπλιμπλικακια.
Οι μεγαλες εταιριες,τα μετρανε αυτα!
Ειναι χρόνος,ο οποιος μεταφραζεται σε ΧΡΗΜΑ!
Αν κοστιζει κατι σαν υλικο,εστω και το ιδιο,αν το φτιαξει η ιδια ή το προμηθευτει φασον,θα προτιμησει το δευτερο.
Με προδιαγραφες δικες της!

20637766_27050.jpg

Ολες οι δουλειες που εχουν να κανουν με outsourcing, φασον παραγωγη οπως λεμε στην Ελλαδα περνανε απο 3 σταδια. Το πρωτο ειναι η πιστη αντιγραφη στο αρχικο σταδιο με πολλα κατασκευαστικα λαθη. Το δευτερο σταδιο ειναι η βελτιωση μαθαινοντας απο τα λαθη σου παραδινοντας αξιολογα προιοντα στον πελατη σου. Στο 3ο σταδιο ξερεις και τα κατασκευαστικα λαθη του πελατη σου και τα διορθωνεις. Κανεις τις συγκρισεις σου και αφου βεβαιωθεις οτι εχεις αξιολογο προιον το παιρνεις σαν βαση και το εξελισεις μονος σου. Και εισαι ανεξαρτητος, δεν θελεις πια φασον, αυξανεις το ποσοστο κερδους σου και αλλαζεις τους κανονες του παιγνιδιου.
Αυτοι τη στιγμη οι Τουρκοι ειναι στο τελευταιο σταδιο της εξελιξης με ολο και περισσοτερα ποιοτικα μοντελα, εχουν προσφερει δουλεια σε τεχνοκρατες που δεν χρειαζοταν πλεον στην Ιταλια και χρησιμοποιουν οτι ποιο ποιοτικο υπαρχει στην αγορα στα καινουργια τους μοντελα. Ο αγγλος στο βιντεακι μονο καλα λογια ειχε για το σκοπευτικο Yildiz Sporter του χιλιαρικου και η καραμπινα Masai Mara της Retay arms επισης του χιλιαρικου εχει οτι ποιο ποιοτικο πανω της εχω δει σε καραμπινα, ξυλα καρυδιας πολυ καλης ποιοτητας, πελμα cervellati, σκοπευτικα truglo, αποσπωμενη σκανδαλη και αποσπωμενο εξολκεα που δεν εχω ξαναδει σε καραμπινα και το βασικοτερο στην Αμερικη συμφωνια με την Briley η οποια αναλαμβανει το σερβις.
Η αγορα ειναι ο καθρεπτης για καθε μοντελο καθε εταιρειας και οι αριθμοι δεν λενε ψεμματα. Οι Τουρκοι εχουν αυτη τη στιγμη τις μεγαλυτερες αυξησεις σε πωλησεις λειοκαννων στον κοσμο, συμπεριλαμβανομενης και της Ελλαδας και ειναι η ανερχομενη δυναμη εκει και υπολογισιμο μεγεθος για ολους τους κατασκευαστες, που τραβανε ηδη τα μαλλια τους για μια κατασταση που ουσιαστικα οι ιδιοι δημιουργησαν

και η καραμπινα Masai Mara της Retay arms επισης του χιλιαρικου εχει οτι ποιο ποιοτικο πανω της εχω δει σε καραμπινα, ξυλα καρυδιας πολυ καλης ποιοτητας, πελμα cervellati, σκοπευτικα truglo, αποσπωμενη σκανδαλη και αποσπωμενο εξολκεα που δεν εχω ξαναδει σε καραμπινα και το βασικοτερο στην Αμερικη συμφωνια με την Briley η οποια αναλαμβανει το σερβις.

Όντως Παύλο φαίνεται πάρα πολύ ποιοτικό όπλο....

Back