Τουρκικά όπλα

Ξέρετε κάτι ρε παλικάρια, με τούτα και με εκείνα ξενέρωσα, ήμουν ψημένος με το ΑΤΑ SP CAL 20 για δεύτερο, και τελικά θα μεινω με το cynergy και καλά ειναι.
Πάρε Νίκο μου καραμπινακι η πλαγιο να συμπληρώσεις συλλογή. Από σινερτζι να πας σε άλλο sp δεν λέει τόσο

Αν έχω την stoeger την έχω γιατί την πήρα καινούργια σε στοκ από το μαγαζί λιγότερο από 200€, αλλά είναι εργαλείο, είναι ολόιδια με την franchi inertia predator, γιατί πέρασε και αυτή από τα χέρια μου
Όντως υπάρχουν και καλά τούρκικα. Εργαλεία όπως λες.
Εγώ επί 10ετίες είχα αυτογεμή Franchi (3 μοντέλα), Ρώσικα SP (2 μοντέλα) και πάντα ένα πλάγιο ρώσικο ή ισπανικό.
Παρέλασαν και άλλα κατά καιρούς.
Τώρα περιορίζομαι σε μία Impala Plus (πάρα πολύ καλή προς ώρας) και το αθάνατο Baikal mp 27 em 1c.

Ξέρετε κάτι ρε παλικάρια, με τούτα και με εκείνα ξενέρωσα, ήμουν ψημένος με το ΑΤΑ SP CAL 20 για δεύτερο, και τελικά θα μεινω με το cynergy και καλά ειναι.
Με τι ξενερωσες;

Έρχεται Ελλάδα ata sp σε διαμετρημα 20;

Αν ναι μπορεί να έδινα το 12αρι για να πάρω το 20αρι.

Και κάτι ακόμη, έψαχνα να βρω ανταλλακτική καννη για τη Beretta 302 με τσοκ γιατί η δικιά μου είναι στανταρ2 άστρα,βρήκα καννη από Browning B-80 που την έφτιαχνε το 1980 η Beretta και για τη Browning αλλά και για τη Breda Altair, και τα δύο όπλα τα εντόσθια τους ήταν Beretta a302.Βρισκω την κάννη την οποία την έχω ακόμη και λέει από τη μια πλευρα Browning utach corporation made in Portugal, και στην άλλη μεριά λέει Pietro Beretta made in Italy ,ένα πενταψηφιο νούμερο και psf finito με τα αστέρια και τις σφραγίδες δοκιμής της Ιταλικής τράπεζας δοκιμών.Οταν ρώτησα να μάθω τι ισχύει μου είπαν το πενταψηφιο νούμερο είναι ο αριθμός σα πρωτοκόλλου τις συνεργασίας των δύο εταιρειών ,την κάννη την έχει κατασκευάσει σύμφωνα με τις προδιαγραφές τις Beretta η Browning στο εργοστάσιο τις στην Πορτογαλία, και η Beretta πέρασε την κάννη στην τράπεζα δοκιμών στην Ιταλία
Τι θέλω να πω με το παράδειγμα, πως ακόμη και μια πολύ μεγάλη εταιρεία όπως είναι η browning δεν την εμπιστεύτηκε η Beretta την κάννη και προφανώς και ολόκληρο το όπλο το πέρασε η ίδια στην τράπεζα δοκιμών
Και εδώ γεννάται το εξής ερώτημα, μια μεγάλη εταιρεία θα διακινδυνεύσει τη φήμη της να δώσει στο Τούρκο να κατασκευάσει όπλο με την ονομασία της ;Και είπε κάποιος φίλος πως τα περισσότερα είναι τουρκικα

Τι θέλω να πω με το παράδειγμα, πως ακόμη και μια πολύ μεγάλη εταιρεία όπως είναι η browning δεν την εμπιστεύτηκε η Beretta την κάννη και προφανώς και ολόκληρο το όπλο το πέρασε η ίδια στην τράπεζα δοκιμών
Και εδώ γεννάται το εξής ερώτημα, μια μεγάλη εταιρεία θα διακινδυνεύσει τη φήμη της να δώσει στο Τούρκο να κατασκευάσει όπλο με την ονομασία της ;Και είπε κάποιος φίλος πως τα περισσότερα είναι τουρκικα
Ισως δεν τίθεται θέμα εμπιστοσύνης αλλά υποχρεωσης

Back