Τουρκικά όπλα

Περί Benelli made in Turkey.

Πήρα τηλέφωνο τον φίλο μου οπλοπώλη.
Έβαλε τα γέλια !!!
Είδε 4-5 τιμολόγια παλιά και νέα.
Χώρα κατασκευής Ιταλία.
Ποτέ δεν θυμάται λέξη Τουρκία σε τιμολόγιο.

Ούτε μια στο δισεκατομμύριο μου είπε.
Μύθος.
Μιλάμε για ΟΠΛΑ παίδες, όχι για αγγουράκια, πατατάκια και τσαντάκια.
Μούφες, π@παριές ...
Δεν ξέρω τι έχετε δει, τι έχετε ακούσει και τι αυθαίρετα συμπεράσματα έχετε βγάλει αλλά δεν ισχύουν.

Μπορεί περιφερειακά εξαρτήματα να κατασκευάζονται, κάνη, σώμα, κλείστρα και τα συναφή απλά ξεχάστε τα.

Αν υπήρχε τέτοιο πράγμα θα είχε γίνει βούκινο και θα είχαν κοπεί κώλοι.

Μην αναπαράγετε Τούρκικες προπαγάνδες.
Το έχει ακούσει και αυτός αλλά όλα στο μιλητό, όπως τώρα καλή ώρα, στοιχεία δεν του έχει παρουσιάσει κανένας ;)

Καλημέρα ...

Ισως δεν τίθεται θέμα εμπιστοσύνης αλλά υποχρεωσης
Μπορεί Γιάννη όπως και να έχει όμως αυτή πέρασε το όπλο σε δοκιμές.Δε λέω έχουν κάνει άλματα η Τούρκοι ,αλλά μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο σακί.Μεχρι πριν 4-5 χρόνια στηρίζονται στο παλιό μηχανισμό τις franchi αυτό που φορούσε η elite και η prestige, τώρα περνούν το μηχανισμό τις benelli

Έβαλε τα γέλια !!!
Χώρα κατασκευής Ιταλία.

Μύθος.
Μούφες, π@παριές ...
Δεν ξέρω τι έχετε δει, τι έχετε ακούσει και τι αυθαίρετα συμπεράσματα έχετε βγάλει αλλά δεν ισχύουν.

Μπορεί περιφερειακά εξαρτήματα να κατασκευάζονται, κάνη, σώμα, κλείστρα και τα συναφή απλά ξεχάστε τα.

Το έχει ακούσει και αυτός αλλά όλα στο μιλητό, όπως τώρα καλή ώρα, στοιχεία δεν του έχει παρουσιάσει κανένας ;)

Καλημέρα ...
Βασίλη τα έγραψα κι εγώ, τώρα τι κρατάει ο κόσμος στα χέρια του (ο θεός και η ψυχή του)αλλά να σου πω και το άλλο , το καλύτερο όπλο να έβγαζε ο Τούρκος δεν θα το επερνα για ιδεολογικούς λόγους.Μα είναι δυνατόν στον Τουρκο

Έβαλε τα γέλια !!!
Χώρα κατασκευής Ιταλία.

Μύθος.
Μούφες, π@παριές ...

Καλημέρα ...
Άι ρε,δε φουβιθκις μη σι πιρασ(ει)ντιπ για χαιβαν(ι) κι Τουν πιρις τηλεφουνου❓μπραβουυυυυ‼️

το καλύτερο όπλο να έβγαζε ο Τούρκος δεν θα το επερνα για ιδεολογικούς λόγους.Μα είναι δυνατόν στον Τουρκο
Μην πας μακρυά, στα Ίμια τα Ελληνικά κανάλια δείχναν τα ψεύτικα προπαγανδιστικά τούρκικα βίντεο με την απόβαση των Τούρκων.
IQ ραδικιού.

Σε κανέναν πόλεμο θα κάνουν αναμετάδοση τούρκικων καναλιών αχαχαχα

Πολύ επιθετική διαφημιστική στρατηγική.
Τούρκικο γιοκ και από εμένα ...

Μη βάζετε στοίχημα για τίποτα το εμπόριο και το χρήμα δεν έχει πατρίδα ,θρησκεία ,ανθρωπιά αισθήματα.Εχει πάνω 15 χρόνια που έφερε φίλος από Κίνα σε δικό του φίλο ζάντα από τη Φεράρι που την έσπασε μόνο που δεν μπορούσαν να βάλουν τη σφραγίδα της Φεράρι γιατί εκεί τις έφτιαχναν και την πήρε στο 1/3 της τιμής .Γι'αυτό μην ζοριζεστε και πολύ μην κάποια στιγμή βρεθούμε προ εκπλήξεως με το ποιος φτιάχνει τι και για ποιον.Και μην θεωρείτε ότι οι Τούρκοι δεν μπορούν εδώ ετοιμαζόταν να φτιάχνουν κομμάτια του ,f35 και είναι πρόβλημα η κανη και η βάση και το κλείστρο καραμπίνας.

Έβαλε τα γέλια !!!
Χώρα κατασκευής Ιταλία.

Μύθος.
Μούφες, π@παριές ...

Καλημέρα ...
Να σε βαλω σε σκέψεις γιατί η fabarm γράφει επάνω 100% Mede in Italy είναι θέμα μάρκετινγκ αλλά θέλει να τονιστεί και η διαφορά!

Τι θέλω να πω με το παράδειγμα, πως ακόμη και μια πολύ μεγάλη εταιρεία όπως είναι η browning δεν την εμπιστεύτηκε η Beretta την κάννη και προφανώς και ολόκληρο το όπλο το πέρασε η ίδια στην τράπεζα δοκιμών
Και εδώ γεννάται το εξής ερώτημα, μια μεγάλη εταιρεία θα διακινδυνεύσει τη φήμη της να δώσει στο Τούρκο να κατασκευάσει όπλο με την ονομασία της ;Και είπε κάποιος φίλος πως τα περισσότερα είναι τουρκικα
Κώστα άλλες εποχές τώρα δεν είναι έτσι τα πράγματα! Το βλέπεις και στην ποιότητα τον όπλων έχω και μια prestige όπως είχα και μια 302 όπως εσυ. Τότε οι εταιρίες έβγαζαν όπλα για να κρατήσουν χρόνια και αν είχαν ανταλλακτικά πολλοί δεν θα τα αποχωρίζονταν ακόμη.

Μη βάζετε στοίχημα για τίποτα το εμπόριο και το χρήμα δεν έχει πατρίδα ,θρησκεία ,ανθρωπιά αισθήματα.Εχει πάνω 15 χρόνια που έφερε φίλος από Κίνα σε δικό του φίλο ζάντα από τη Φεράρι που την έσπασε μόνο που δεν μπορούσαν να βάλουν τη σφραγίδα της Φεράρι γιατί εκεί τις έφτιαχναν και την πήρε στο 1/3 της τιμής .Γι'αυτό μην ζοριζεστε και πολύ μην κάποια στιγμή βρεθούμε προ εκπλήξεως με το ποιος φτιάχνει τι και για ποιον.Και μην θεωρείτε ότι οι Τούρκοι δεν μπορούν εδώ ετοιμαζόταν να φτιάχνουν κομμάτια του ,f35 και είναι πρόβλημα η κανη και η βάση και το κλείστρο καραμπίνας.
Ποιός είπε Γιάννη ότι δεν μπορούν ;;;
Τα πάντα αντιγράφονται ...
Το θέμα είναι αν διατίθενται στην αγορά με νόμιμα παραστατικά και ειδικά ΟΠΛΙΣΜΟΣ.

Προς όλους ...
Για να μην μακρηγορούμε ...
Εγώ βάζω στοίχημα το όπλο μου αν κάποιος αποδείξει ότι η κάνη, η βάση ή το κλείστρο κατασκευάστηκε Τουρκία.

Όποιος εχει στοιχεία τα παρουσιάζει σε pm.
Αλλιώς πιστέψτε ότι νομίζετε.

Ποιός είπε Γιάννη ότι δεν μπορούν ;;;
Τα πάντα αντιγράφονται ...
Το θέμα είναι αν διατίθενται στην αγορά με νόμιμα παραστατικά και ειδικά ΟΠΛΙΣΜΟΣ.

Προς όλους ...
Για να μην μακρηγορούμε ...
Εγώ βάζω στοίχημα το όπλο μου αν κάποιος αποδείξει ότι η κάνη, η βάση ή το κλείστρο κατασκευάστηκε Τουρκία.

Όποιος εχει στοιχεία τα παρουσιάζει σε pm.
Αλλιώς πιστέψτε ότι νομίζετε.
Η κάνη και η βάση δεν κατασκευάζεται στην Τουρκία τα υπόλοιπα μέρη όμως που δεν αναγράφουν τίποτα επάνω δεν ξέρεις που κατασκευάζονται!

Παιδες δεν υπάρχει περίπωση κατι να κατασκευάζεται σε αλλη χωρα και να φερει ονομασια χωρας προέλευσης αυτη της μαμας εταιρείας!!! Η Nike φτιαχνει τα παπουτσια νομιζω ιδνονησια.....ειδατε πουθενα να γραφει made USA?? Mη λεμε οτι θελουμε

Back