Τουρκικά όπλα

Αφήστε τις ταμπέλες ρατσιστές και την εξωτερική πολιτική.
Ποιός μίλησε για επίσημο μποϋκοτάζ ή επίσημο εμπάργκο προιόντων;
Νομίζετε ότι τα 5k όπλα που πουλιούνται τον χρόνο θα αντιστρέψουν το ισοζύγιο εμπορικών συναλλαγών Ελλάδας Τουρκίας;

Δεν περίμενα απαντήσεις στις ερωτήσεις αν τις έχετε ήδη.

Δεκτον.

Όμως το να μπαίνω στο θέμα με το τουρκικά οπλα και να πω αυτό το σκεπτικό είναι υποτιμητικό για αυτούς που τα επιλέγουν.

Θα σου δώσω ένα παράδειγμα και επειδή είσαι πολύ έξυπνος θα καταλάβεις.

Εγώ δεν δίνω φράγκο για τα τσοκς.

Αν μπω στο θέμα με τα τσοκακια και αρχίσω και κάνω τέτοιες δηλώσεις θα με πάρουν με τις πέτρες τα παιδιά που χτίζουν το συγκεκριμένο θέμα, με τις δοκιμές τους με το ξοδιασμα τους ή με την Καυλα τους για τα τσοκς.

Εγώ μπορεί να θεωρώ την ιδιογομωση μαλάκια.
Πρέπει να μπω στο θέμα εκεί που γεμίζουν τα παιδιά να το παίξω ιστορια;

Όχι.

Τότε γιατί ένας που δε γουστάρει το τουρκικό όπλο να μπαίνει και να κάνει το θέμα μπαχαλο;

Ας μην ασχοληθεί αν δεν του αρέσει.

Δηλαδή εγώ κυνηγάω χωρίς σκύλο.
Θα μπω στο θέμα με τα σκυλιά να λέω ανεκδοτα;

Πιστεύω να γίνομαι κατανοητός.
Δες pm

Η συζήτηση (τουλάχιστον για την ώρα μεταφέρθηκε σε pm) για να μην χαλάσει το θέμα, μπας και βγάλουμε άκρη εκεί.

Τώρα πλέον είμαι "ανεπιθύμητος" και σε αυτό το θέμα μετά τα Remington, Benelli.
.sarcastic.
Απορώ όμως πως είμαι από τους ελάχιστους που βρίσκουν ελλατώματα σε ότι όπλο έχω πιάσει στα χέρια μου (σχεδιασμού, αξιοπιστίας, βλητικών αποτελεσμάτων κτλ) μηδενός εξαιρουμένου, ενώ οι περισσότεροι δεν βρίσκουν κανένα, ανεξαρτήτως κατασκευαστή ...

Ίσως είμαι ψυχανώμαλος ...

Επίσης σήμερα έμαθα ότι ρέπω προς τον ρατσισμό και ότι προσπαθώ να ανατρέψω το εμπορικό ισοζύγιο Ελλάδας Τουρκίας.
Μακάρι να μπορούσα :)

Αυτό ανατράπηκε ήδη εις βάρος μας και δεν βλέπει κανένας να ανακάμπτει.

Πολύ χαίρομαι που είστε τόσο ενημερωμένοι με τα διμερή οικονομικά μέχρι σήμερα, αλλά θα έπρεπε να ατενίζουμε το μέλλον.

Καληνύχτα Ελλάδα.

https://www.businessdaily.gr/oikono...i-hora-mas-emporiko-isozygio-elladas-toyrkias

Η λειτουργία του διυλιστηρίου STAR στη Σμύρνη, καθώς και αντίστοιχες επενδύσεις που υλοποιούνται με ταχύ ρυθμό σε άλλες περιοχές της Τουρκίας, εκτιμάται ότι θα υποκαταστήσουν σε μεγάλο βαθμό τις ελληνικές εξαγωγές πετρελαιοειδών, τροποποιώντας έτσι περαιτέρω τη σημερινή εικόνα».
Αυτά αναφέρονται στην «Ετήσια έκθεση για την τουρκική οικονομία και τις διμερείς εμπορικές και οικονομικές σχέσεις, 2020» που συνέταξε το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της πρεσβείας μας στην Άγκυρα, η οποία αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική σελίδα για τις εξαγωγές του υπουργείου Εξωτερικών.

.my man. .pray to God.

Last edited:
Βρε δεν σας προλαβαίνω ... Βαστηχθείτε λιγάκι.

Μπορείτε λοιπόν να μου πείτε (για να είμαστε και στο θέμα) γιατί εγώ που διαθέτω 1500-2000€ για όπλο να αγοράσω ένα τούρκικο και όχι ένα ιταλικό, βέλγικο, ισπανικό, αμερικάνικο κτλ ;

Το value for money δεν ισχύει γιατί το value θα το δείξουν μετά από πολλά φυσίγγια και πολλά χρόνια.
Δεν έχουν και το ενδοξότερο παρελθόν.
Επίσης προσωπικά δεν αλλάζω όπλα σαν πουκάμισα.

Γιατί λοιπόν να προτιμήσω τούρκικο ;;;
Υπάρχει κάτι που αγνοώ εγώ ή ο καθένας σαν εμένα.
Για ένα Γιλντίζ προ σπορτ;

Η κακή παράμετρος είναι ακριβώς αυτή:
....το μόνο που έχει γίνει....Είναι παιδιά που κατέχουν τουρκικά οπλα να απέχουν απ το φόρουμ.

Δηλαδή κάποιοι με τα αστειάκια τους φιμώνουν άτομα που μπορούν να προσφέρουν στο θέμα με τα τουρκικά οπλα.

Δηλαδή τους κάναμε να ντρέπονται για την επιλογή τους που πιθανότατα ήταν εξωθημένη.
Έχει και τα καλά του το αντιτουρκικο μένος.Κραταει τις τιμές χαμηλές και τι ορέξεις των εισαγωγεων περιορισμένες.

Αν είναι να πηγαίνει στη καταγωγή αφήστε το γιατί η Ελλάδα έχει 50+ %γερμανικα αυτοκίνητα ενός έθνους που δανειζόταν αυτοί κι τα πληρώνεις εσύ ο Έλλην ,οι Άγγλοι είναι οι νουμ εχθροί της χώρας που τους φημιζουμε για τα ποιοτικά τους όπλα και είναι κλεπταπιδοχοι και το δαχτυλακι τους βρίσκεται από πισω σε όλα και οι Αμερικάνοι σε έχουν κρεμάσει και σε κρεμάνε συνεχώς για να μή πω και για άλλους φίλους που αυτή η χώρα δεν έχει .Και στους πρώτους που έπρεπε να κάνουμε εμπάργκο είναι οι Γερμανοί που σε γαμησαν και τους βοήθησες μέτα την διάλυσης τους για να σε ξαναγαμησουν αποδεδειγμένα ξανά αλλά δεν ακούω να κατηγορεί κανεναν για τη μπέμπα η τη μέρσεντα η το αουντι που κανουν δεκάδες χιλιάδες το καθένα παρά συζητάμε για το 500αρικο και για. Το μπαικαλ και τους φίλους μας τους Ρώσους που κοιτούσαν το. Κόσμο να πνίγεται στα παράλια και τους άφηνε να πνιγούν .Μπορώ να πω με ευκολία α πάνε να γαμηθουν όλοι .Αλλά έτσι όπως λειτουργούμε σαν κράτος τελικά οι μόνοι που τα θέλει ο κωλος τους είμαστε.Γιαυτο ας αγοράζει ο καθένας τι γουστάρει χωρίς να σχολιάζεται η επιλογή του .Οι φίλοι μας οι Ιταλοί εχουν γινει τραγουδάκι που λένε τα παιδιά στην εθνική επέτειο και οι μεγαλύτεροι απατεώνες του πλανήτη Απλά δεν μας γαμουσαν 400 χρόνια είναι μια διαφορά βέβαια.

Για ένα Γιλντίζ προ σπορτ;
φυσικά και θα το προτιμούσα σε αυτή την τιμή αντί να δώσω λεφτά για ένα fabarm N2 , για ένα franchi feeling sporting , για ένα 525 sporter one,για ένα guerini temper ,για ένα 690

είδαμε το value for money και σε πιο ακριβά όπλα όταν έριξαν τα πρώτα φυσίγγια σκοπευτήριο πόσο value ήταν,,δεν χρειάστηκε να περάσει καιρός,από τα πρώτα 10 φυσίγγια έδειξαν ότι δεν υπάρχουν κανόνες και αποδείξεις !

Αν είναι να πηγαίνει στη καταγωγή αφήστε το γιατί η Ελλάδα έχει 50+ %γερμανικα αυτοκίνητα ενός έθνους που δανειζόταν αυτοί κι τα πληρώνεις εσύ ο Έλλην ,οι Άγγλοι είναι οι νουμ εχθροί της χώρας που τους φημιζουμε για τα ποιοτικά τους όπλα και είναι κλεπταπιδοχοι και το δαχτυλακι τους βρίσκεται από πισω σε όλα και οι Αμερικάνοι σε έχουν κρεμάσει και σε κρεμάνε συνεχώς για να μή πω και για άλλους φίλους που αυτή η χώρα δεν έχει .Και στους πρώτους που έπρεπε να κάνουμε εμπάργκο είναι οι Γερμανοί που σε γαμησαν και τους βοήθησες μέτα την διάλυσης τους για να σε ξαναγαμησουν αποδεδειγμένα ξανά αλλά δεν ακούω να κατηγορεί κανεναν για τη μπέμπα η τη μέρσεντα η το αουντι που κανουν δεκάδες χιλιάδες το καθένα παρά συζητάμε για το 500αρικο και για. Το μπαικαλ και τους φίλους μας τους Ρώσους που κοιτούσαν το. Κόσμο να πνίγεται στα παράλια και τους άφηνε να πνιγούν .Μπορώ να πω με ευκολία α πάνε να γαμηθουν όλοι .Αλλά έτσι όπως λειτουργούμε σαν κράτος τελικά οι μόνοι που τα θέλει ο κωλος τους είμαστε.Γιαυτο ας αγοράζει ο καθένας τι γουστάρει χωρίς να σχολιάζεται η επιλογή του .Οι φίλοι μας οι Ιταλοί εχουν γινει τραγουδάκι που λένε τα παιδιά στην εθνική επέτειο και οι μεγαλύτεροι απατεώνες του πλανήτη Απλά δεν μας γαμουσαν 400 χρόνια είναι μια διαφορά βέβαια.

έυγε Γιαννάρα !

Last edited:
Είχα στα χέρια μου ελληνικό όπλο,το οποίο πολλοί απορώ αν ξέρουν ότι υπάρχει, ΝΟΜΟΚΑΝΟ ΠΑΠΑΪΩΆΝΝΟΥ,το έδωσα στον γιό του.cofee. που είναι έχει οπλοπολειο στην Αθήνα,από τα χέρια μου πέρασαν και άλλα, αλλά δεν έχω φωτογραφία τους πλέον,αν έχω στα χέρια μου τούρκικο όπλο δεν ντρέπομαι, ντρέπομαι μόνο γιατί δεν έχουμε δικά μας, ελληνικά όπλα, όσο για την χουρεμ!!! Που βρέθηκε στην κατοχή μου από τύχη, έχω να πω ότι βάζει μπροστά της πολλές καλές και ακριβές καραμπίνες, γιατί της γ...... Την μάνα και δεν λέει όχι πουθενά, καλημέρα σε όλουςinCollage_20220203_074731856.jpg

Σε όσα γράφεις έχεις δίκιο Γιάννη αλλά δεν ξέρω αν ορισμένοι το ξεχνάνε λόγω συνήθειας αλλά η μοναδική χώρα που απειλεί ευθέως την Ελλάδα με πόλεμο και που βάζει κόντρα το ένα κόμμα με το άλλο για το πόσα εδάφη και νησιά τους έχει <<κλέψει>> η Ελλάδα είναι η Τουρκία
Και όταν λέμε απειλεί δεν λέμε γενικώς και αορίστος αλλά κανονικά ψηφισμένα με έγκριση από την τουρκική βουλή για πόλεμο
Το ότι όποιος έχει τουρκικό όπλο δεν είναι εχθρός και προδότης της πατρίδας εννοείται όπως εννοείται ότι και όποιος δεν θέλει δεν είναι απαραίτητα φασίστας και ρατσιστής
Όπως και να έχει για όπλα είναι το θέμα για όπλα πρέπει να συζητάμε τα υπόλοιπα ας τα αφήσουμε όπως γράφτηκε και πιό πάνω
ΥΓ:Δεν υπονοώ ότι εσύ πήγες αλλού το θέμα απλά συμφωνώ με όσα έγραψες και γιαυτό απάντησα σε εσένα topic.

ολα κι ολα αλλα το AUDI αστο κατω :):):):)

Σε όσα γράφεις έχεις δίκιο Γιάννη αλλά δεν ξέρω αν ορισμένοι το ξεχνάνε λόγω συνήθειας αλλά η μοναδική χώρα που απειλεί ευθέως την Ελλάδα με πόλεμο και που βάζει κόντρα το ένα κόμμα με το άλλο για το πόσα εδάφη και νησιά τους έχει <<κλέψει>> η Ελλάδα είναι η Τουρκία
Και όταν λέμε απειλεί δεν λέμε γενικώς και αορίστος αλλά κανονικά ψηφισμένα με έγκριση από την τουρκική βουλή για πόλεμο
Το ότι όποιος έχει τουρκικό όπλο δεν είναι εχθρός και προδότης της πατρίδας εννοείται όπως εννοείται ότι και όποιος δεν θέλει δεν είναι απαραίτητα φασίστας και ρατσιστής
Όπως και να έχει για όπλα είναι το θέμα για όπλα πρέπει να συζητάμε τα υπόλοιπα ας τα αφήσουμε όπως γράφτηκε και πιό πάνω
ΥΓ:Δεν υπονοώ ότι εσύ πήγες αλλού το θέμα απλά συμφωνώ με όσα έγραψες και γιαυτό απάντησα σε εσένα topic.

εμμέσως και πλαγίως να δεις άλλες πόσες καραδοκούν και δεν το δείχνουν ,,στο στόχαστρο είμαστε φίλε ,ντου από παντού !

επειδή το έχουμε σκίσει το θέμα θα προτιμούσα να καθαρίσουν οι διαχειριστές ότι έχει να κάνει με εθνικά ζητήματα και να παραμείνει σε αυτό που λέει ο τίτλος

εμμέσως και πλαγίως να δεις άλλες πόσες καραδοκούν και δεν το δείχνουν ,,στο στόχαστρο είμαστε φίλε ,ντου από παντού !

επειδή το έχουμε σκίσει το θέμα θα προτιμούσα να καθαρίσουν οι διαχειριστές ότι έχει να κάνει με εθνικά ζητήματα και να παραμείνει σε αυτό που λέει ο τίτλος
Προσεκτικά και αναλυτικά αυτό ζήτησα από τους συναδέλφους.
Να μην ανακατεύουμε στο ίδιο τσουκάλι τα εθνικά ζητήματα με τις κυνηγετικές μας επιλογές.
Τουλάχιστον στην συγκεκριμένη ενότητα "Τούρκικα όπλα".

Ευθυγραμμίζομαι.

Σε απειλεί απευθείας με πόλεμο γιατί έχει όλα τα αλλα μουνόπανα που ανέφερα συνεργάτες και πλάτες παρόλο που μπορεί να μας κλάσει κάνα αρχιδι αυτό να το θυμάσαι αν γίνει αρκεί να μην συνεχίσουν οι πολιτικοί να κάνουν τις προσκυνειμενες κότες

ολα κι ολα αλλα το AUDI αστο κατω :):):):)
Είχα και εγώ και αν δεν έκαιγε τόσο θα το χα ακόμα Α6avant 2.4v6 Quatro. Αλλά μέσα στη πόλη έφτανε πάνω απο 15λιτ/100 Χιλ. +880τελη γαμω τη Γερμανία του εργαλείο γαμησετα πήγαινα λάσπες χιόνια Μαλιακουβαριά.

Παρεξηγήσεις λύθηκαν.
Στο θέμα μας τώρα.

Θέλω να μου προτείνετε το καλύτερο τούρκικο αυτογεμές αδράνειας μέχρι 1000€.
Επίσης το καλύτερο τούρκικο αλληλεπίθετο στην ίδια τιμή.

Καλύτερο = κατεργασίες, φινίρισμα, αξιοπιστία, ....... Τα ξύλα μου είναι αδιάφορα.

Να πάω να τα δω από κοντά και να σχηματίσω άποψη.

Last edited:
και ένα κατα παραγγελία pro sporter 32" για τον άλλο Γιάννη τον TGS

o Mauro για να βάλει το όνομα σου πάνω στην βάση θα σου ζήταγε χιλιαρικάκι :D
Και εδώ έχουμε μια ειδική παραγγελία recta trap με σταθερό τσοκάρισμα από εναν γνωστό μου που συχνάζει στο Σχιστό.
Μην σας πω τι άλλα όπλα έχει,..θα σας πέσει το σαγόνι.
Επειδή γνωρίζει ότι γουστάρω γενικά τα όπλα πάντα του τα ψυρίζω.

[Photos.jpg[/img]
Επίσης το καλύτερο τούρκικο αλληλεπίθετο
Μόνο το pro ΑΝ αξίζει αλλά είπαμε 2200€
Αντιγράφει ένα όπλο 10000+€
MX2000s,mx12.
(Perazzi χωρίς αποσπώμενη σκανδάλη)

Last edited:
Και εδώ έχουμε μια ειδική παραγγελία recta trap με σταθερό τσοκάρισμα από εναν γνωστό μου που συχνάζει στο Σχιστό.
Μην σας πω τι άλλα όπλα έχει,..θα σας πέσει το σαγόνι.
Επειδή γνωρίζει ότι γουστάρω γενικά τα όπλα πάντα του τα ψυρίζω.

Μόνο το pro ΑΝ αξίζει αλλά είπαμε 2200€
Αντιγράφει ένα όπλο 10000+€
MX2000s,mx12.
(Perazzi χωρίς αποσπώμενη σκανδάλη)
Η λέξη αντιγραφή είναι υποτιμητική για μια αξιόλογη κατασκευή ,όταν οι μηχανισμοί στα όπλα είναι συγκεκριμένοι .Θυμάμαι όταν ο κυνηγετικός τύπος ήταν στα πάνω του , παρουσιάσεις -δοκιμες νέων μοντέλων να γράφονται για υποδιεστερους μηχανισμούς πυροδότησης η κλειδώματος και γιατί η τάδε εταιρεία χρησιμοποιεί ανσον ενώ θα μπορούσε μπλιτζ και άλλα τέτοια.

Back