Τουρκικά όπλα

Κάτι δεν πάει καλά στο όλο έργο δεν υπάρχει περίπτωση αν όλα είναι νορμάλ να ξεχαρβαλονονται έτσι τα όπλα επειδή απλά ρίχνεις μαγκουμ συνεχόμενα φυσίγγια .Δέχομαι την υπερθέρμανση οκ είναι λογικό . Βέβαια αυτό το τεστ είναι μάλλον τεστ διάλυσης των όπλων και όχι ορθής χρήσης για να δούμε αντοχές .Έτσι δεν μας έδειξαν τα όπλα πεντακάθαρα σωστά λαδωμένα με ένα επώνυμο μαγκουμ φυσίγγι και ας άρχιζαν α ρίχνουν .Έπειτα δεν μας έδειξαν όταν είχαν ρίξει και είχαν υπερθερμανθεί
όπως λέει ο Βαγγέλης μια τουφεκιά σε πίνακα να δούμε απόδοση γιατί τι να το κάνω εγώ αν άντεξε κάποιο μέχρι τέλους αν όταν είχε θερμανθεί δεν έβρισκα σκάκι στο στόχο .Να το πάρω για να κάνω διαγωνισμό αντοχομαλακιας και μόλις στο κυνήγι ρίξω 15 τουφεκιές συνεχόμενες να ρίχνω στο γάμο του Καραγκιόζη μετά που θα χει ζεσταθεί.Αυτα πιο πολύ ταρζανιες τα βλέπω παρά αξιολογα βίντεο για να βγάλουμε συμπέρασμα .Εξάλλου κανένα κυνηγετικό όπλο δε νομίζω ότι φτιάχνεται με προδιαγραφές να κάτσουμε με ένα καράβι φυσίγγια δίπλα όχι σκοπευτικά εννοείται και να ρίχνουμε όλη μέρα ασταματητα ασχέτως αν στη Αργεντινή έχουν συμβεί κάτι τέτοια.

Αγορά Impala Plus
Πριν: Όντας κάθετα αρνητικός για ότι τούρκικο και με δεδομένο το πολύ χαμηλό budget, έκανα κάθε θεμιτή προσπάθεια να αποφύγω την αγορά. Καθαρά και τίμια. Έψαχνα πάνω από 3 μήνες ότι σχετικό, θετικό ή (κυρίως) αρνητικό έχει δημοσιευθεί ανεξάρτητα γλώσσας. Η ζυγαριά ήταν βαριά προς τα θετικά και όταν ήταν αρνητικά κάποια ήταν για γέλια, όπως το εν λόγω βίντεο.
Μετά: Αν και λίγος ο χρόνος της χρήσης, δεν έχω βρει το παραμικρό κουσούρι. Για να μη μακρυγορώ το όπλο με έχει ενθουσιάσει. Του φέρομαι βέβαια καλά και το συντηρώ όπως πρέπει.
Τώρα, αν μετά από 20.000 ντουφεκιές τα φτύσει, δεν θα ζω για να το πετάξω.
Και τη Ferrari αν την αφήσεις χωρίς λάδι θα κολλήσει....

Βασιλη ,γρηγορα το μαλακιομετρο για τα ρωσακια ,Τραγικο βιντεο με ασχετα ισως σουρωμενα τυπακια τα οποια καλα καλα δεν ειναι σε θεση να μονταρουν ενα οπλο τρομαρα τους Ολα τα λεφτα ο τυπος με το κατανα που προσπαθει να βαλει την ουρα του κλειστρου στην σωστη θεση .Το βιντεο το σταματησα μολις ειδα της μαλακιες τους
Βαγγέλη, αν δεις παλιότερα μηνύματά μου, έχω πει ότι δεν πιστεύω κομμένο βίντεο.
Δεν είμαι τόσο ευκολόπιστος ...
Δεν έκατσα να το δω όλο προφανώς, ... 3,5 ώρες.
Το είδα αποσπασματικά αλλά κόψιμο δεν είδα, να σου πω την αλήθεια. Μπορεί να κάνω και λάθος.
Ακόμα και άκοπο να είναι το βίντεο πάλι αν θέλει ο άλλος μπορεί να σου την φέρει. Συμφωνώ και σε αυτό.

Από την άλλη όμως σκέψου ... αγόρασαν 16.000 φυσίγγια για να σπάσουν 4 όπλα για να αποδείξουν κάτι που δεν χρειαζόταν απόδειξη ;;;
Δεν σου λέω ότι το πιστεύω ... όμως τα αποτελέσματα είναι λογικά ...
Και εγώ είδα τις μαλακίες τους αλλά από χαζούς και από τρελούς μαθαίνεις την αλήθεια, όχι από έξυπνους :)

εκατσα και ειδα αποσπασματικα το βιντεο ,λοιπον εχουμε 4 οπλα τα οποια χωρις καν να τα καθαρισουν απο τα εργοστασιακα λαδια εριχναν κατα βουληση Ενας τυπος εριχνε νερο η βοτκα επανω στα οπλα αυτο δεν το ξερουμε ,και ενας αλλος του μετραγε θερμοκρασια και λοιπον? Εκαναν μια παυση να λαδωσουν τα οπλα ?οχι,Πηρε καποιος απο αυτους το οπλο το οποιο ειχε πυρετο να το δοκιμασει στον πινακα να δει εαν εχει υποστει η καννη θερμοκρασιακη στρεβλωση? οχι Οποτε δεν μπορουμε να πουμε κατι για τις καννες Τα φυσιγγια ξερουμε τι ποιοτητας εινα?ι φυσικα οχι,Και ποιος μου λεει εμενα οτι στα τουρκικα εριχναν φυσιγγια μαπα Η Δοκιμη ειναι αστεια και δεν αποδεικνυει τιποτα Αυτο που μου εκανε μεγαλη εντυπωση ειναι οτι η retay αν δεν κανω λαθος εκοψε την αποθηκη σαν πρασο ΥΓ Δεν ειμαι τουρκολαγνος τους μισω παθολογικα ,αλλα οπως και να το κανεις εχουν γυρω στα 25 εργοστασια που φτιαχνουν κυνηγετικα οπλα ,οταν εμεις δεν φτιαχνουμε ουτε οδοντογλυφιδες
Στο τελευταίο θα συμφωνήσω ...
Δες όμως καλά το τέλος που δείχνουν τα ευρήματα και πες μου αν αυτά που βλέπεις (σαν πιο ειδικός) είναι φυσιολογικά.
Το Retay ήταν το τελευταίο που τα έπαιξε σύμφωνα με προηγούμενο ποστ.

Αν τώρα δεν πιστεύουμε στο βίντεο οκ δεκτό και αυτό, αλλά με την ίδια λογική να μην πιστεύουμε σε τίποτα ρε φίλε ... αρνητές των πάντων ...
Η γη είναι επίπεδη, τα πουλιά drones που μας κατασκοπεύουν κτλ κτλ κτλ

Επισης θυμηθηκα καποια σχολια για τη franchi affinity ακρως αρνητικά.
Το οπλο ομως γαμει και δερνει και τωρα ειναι best value for money.
Καπως ετσι ειχε γινει και με τη βιτορια
ΥΓ τα ειχα και τα δυο οπλα και εχω ιδια αποψη
Ειναι και αυτοι που θελουν να τους πεις οτι το δικο τους ειναι το καλυτερο και δν υπαρχει αλλο γιατι εδωσαν λεφτα οποτε οτι ειναι πιο κατω αυτοματα ειναι μαπα το γνωστο κομπλεξ του μ@@@λ@@κ@@ ελληνα ...επισης οταν ακους τετοια για αφινιτι καταλαβαινεις ποσο ασχετος ειναι καποιος.....

Αυτό το bolt latch σε αυτή την κατάσταση το έχεις δει σε όπλο Βαγγέλη με 2000 φυσίγγια ;;;
Εγώ σε κανένα ...

1645389125272.png

Σε μερικές σκηνές έφευγε ο άξονας του carrier spring ... για δες σχεδιασμός ο Α και ο Β.

1645389399409.png

Δεν ξέρω καν ποια είναι τα όπλα ... γύρισα γρήγορα το βίντεο στις σκηνές αυτές.
Δες το τελευταίο κομμάτι του βίντεο ... είσαι πιο ειδικός από εμένα, θα καταλάβεις περισσότερα ...

Απο τη συζητηση καταλαβα οτι καλα τουρκικα ειναι το stoeger και το impala στα αυτογεμη και το ata στα δικανα. Σωστα?
Αν δε κανω λαθος παιζουν και πολυ αμερικα. Ιδιως το στοεγκερ
αμερικανικη εταιρεια ειναι η stoeger εχει εργοστασιο αμερικη και τουρκια απο οταν μπηκε στον ομιλο μπερετα τωρα απο τουρκικα ιμπαλα εχω ακουσει καλα και εγω γενικα!!

Βαγγέλη, αν δεις παλιότερα μηνύματά μου, έχω πει ότι δεν πιστεύω κομμένο βίντεο.
Δεν είμαι τόσο ευκολόπιστος ...
Δεν έκατσα να το δω όλο προφανώς, ... 3,5 ώρες.
Το είδα αποσπασματικά αλλά κόψιμο δεν είδα, να σου πω την αλήθεια. Μπορεί να κάνω και λάθος.
Ακόμα και άκοπο να είναι το βίντεο πάλι αν θέλει ο άλλος μπορεί να σου την φέρει. Συμφωνώ και σε αυτό.

Από την άλλη όμως σκέψου ... αγόρασαν 16.000 φυσίγγια για να σπάσουν 4 όπλα για να αποδείξουν κάτι που δεν χρειαζόταν απόδειξη ;;;
Δεν σου λέω ότι το πιστεύω ... όμως τα αποτελέσματα είναι λογικά ...
Και εγώ είδα τις μαλακίες τους αλλά από χαζούς και από τρελούς μαθαίνεις την αλήθεια, όχι από έξυπνους :)

Στο τελευταίο θα συμφωνήσω ...
Δες όμως καλά το τέλος που δείχνουν τα ευρήματα και πες μου αν αυτά που βλέπεις (σαν πιο ειδικός) είναι φυσιολογικά.
Το Retay ήταν το τελευταίο που τα έπαιξε σύμφωνα με προηγούμενο ποστ.

Αν τώρα δεν πιστεύουμε στο βίντεο οκ δεκτό και αυτό, αλλά με την ίδια λογική να μην πιστεύουμε σε τίποτα ρε φίλε ... αρνητές των πάντων ...
Η γη είναι επίπεδη, τα πουλιά drones που μας κατασκοπεύουν κτλ κτλ κτλ
εγω βασιλη εαν εκανα δοκιμη το πρωτο πραγμα που θα εκανα ηταν ενα σχολαστικο καθαρισμα και ελαφρυ λαδωμα Και μετα δοκιμες, πινακες πιατακια ,διαφορετικες τροφοδοσιες ελαφρια βαρια φυσιγγια ανακατεμενα στην αποθηκη, .Μικρο διαλειμμα για ελαφρυ καθαρισμο και λιπανση και ξανα παλι τα ιδια δοκιμη στο οπλο θελω να κανω και οχι να το σπασω,δλδ με 1500 φυσιγγια δεν βγαζεις συμπερασμα,Αλλα επειδη ειναι τσαμπα μαγκες γιατι δεν εβαλαν προεκτασεις σε οσα οπλα επαιρναν και να πλακωθουν στα 3ιντσα Τετοιου ειδους δοκιμες με αφηνουν παγερα αδιαφορο γιατι ειναι χαβαλες και τιποτα αλλο

εγω βασιλη εαν εκανα δοκιμη το πρωτο πραγμα που θα εκανα ηταν ενα σχολαστικο καθαρισμα και ελαφρυ λαδωμα Και μετα δοκιμες, πινακες πιατακια ,διαφορετικες τροφοδοσιες ελαφρια βαρια φυσιγγια ανακατεμενα στην αποθηκη, .Μικρο διαλειμμα για ελαφρυ καθαρισμο και λιπανση και ξανα παλι τα ιδια δοκιμη στο οπλο θελω να κανω και οχι να το σπασω,δλδ με 1500 φυσιγγια δεν βγαζεις συμπερασμα,Αλλα επειδη ειναι τσαμπα μαγκες γιατι δεν εβαλαν προεκτασεις σε οσα οπλα επαιρναν και να πλακωθουν στα 3ιντσα Τετοιου ειδους δοκιμες με αφηνουν παγερα αδιαφορο γιατι ειναι χαβαλες και τιποτα αλλο
Μην κολλάς στο βίντεο ... οκ όλα είναι φτιαγμένα ... όλα είναι διαφήμιση .... μαζί σου.

Πάμε σε πράγματα ουσίας και ανεξάρτητα από λαδώματα, θερμοκρασίες κτλ
Πες μου την άποψή σου για τις φωτό παραπάνω ...
Ουσιαστικά για την σκληρότητα του πρώτου εξαρτήματος και τον σχεδιασμό του δεύτερου ...

Ειναι και αυτοι που θελουν να τους πεις οτι το δικο τους ειναι το καλυτερο και δν υπαρχει αλλο γιατι εδωσαν λεφτα οποτε οτι ειναι πιο κατω αυτοματα ειναι μαπα το γνωστο κομπλεξ του μ@@@λ@@κ@@ ελληνα ...επισης οταν ακους τετοια για αφινιτι καταλαβαινεις ποσο ασχετος ειναι καποιος.....
Το ωραιο ειναι οτι δεν ειχαν καν πιασει στα χερια τους το οπλο. Κακη ποιοτητα, θα σπασει ο σιδηροδρομος, η franchi ξοφλησε, ενος γνωστου το εκανε εμπλοκες, κρατα τα λεφτα σου και παρε μπενελι μεταχειρισμενο. Το οπλο λειτουργει αψογα, ειναι καλοζυγισμενο, το ειχα και πιθανων να το ξαναπαρω. Το μονο που ηταν χαλια ηταν η βαφη της καννης. 7 χρονια εγγυηση και 690 ευρω. και να σου γρατζουνιστει δε κλαις. Hard to beat που λενε και οι Αμερικανοι, που παρεμπιπτοντως δεν ειναι καθολου μα καθολου χαζοι.

Αυτό το bolt latch σε αυτή την κατάσταση το έχεις δει σε όπλο Βαγγέλη με 2000 φυσίγγια ;;;
Εγώ σε κανένα ...

View attachment 42779

Σε μερικές σκηνές έφευγε ο άξονας του carrier spring ... για δες σχεδιασμός ο Α και ο Β.

View attachment 42780

Δεν ξέρω καν ποια είναι τα όπλα ... γύρισα γρήγορα το βίντεο στις σκηνές αυτές.
Δες το τελευταίο κομμάτι του βίντεο ... είσαι πιο ειδικός από εμένα, θα καταλάβεις περισσότερα ...
βασιλη τα συγκεκριμενα τα εχω δει και σε ιταλικα οπλα Ο τροπος δοκιμης με τσαντιζει. Να δουμε ενα εργο διαφορετικο πχ SX3 3.5 BENELLI SBE2 BAIKAL 155 3,5 Me προεκτασουλες 10ρες με εργοστασικα λαδια και φυσιγγια ανακατα απο 30γρ εως 64 γρ και να ριξει το καθε οπλο 3000 φυσιγγια εκει να δουμε ποσα απιδια εχει ο σακος Οταν κανουμε δοκιμες πρεπει να ειμαστε αντικειμενικοι και οχι να να τις ραβουμε στα μετρα μας τι σ,,,,,, δοκιμη ειναι αυτη γεματη μπιπ

Last edited:
Μην κολλάς στο βίντεο ... οκ όλα είναι φτιαγμένα ... όλα είναι διαφήμιση .... μαζί σου.

Πάμε σε πράγματα ουσίας και ανεξάρτητα από λαδώματα, θερμοκρασίες κτλ
Πες μου την άποψή σου για τις φωτό παραπάνω ...
Ουσιαστικά για την σκληρότητα του πρώτου εξαρτήματος και τον σχεδιασμό του δεύτερου ...
Αυτα τα προβληματα τα εχω δει και σε ιταλικα και σε αμερικανικα οπλα,

Το ωραιο ειναι οτι δεν ειχαν καν πιασει στα χερια τους το οπλο. Κακη ποιοτητα, θα σπασει ο σιδηροδρομος, η franchi ξοφλησε, ενος γνωστου το εκανε εμπλοκες, κρατα τα λεφτα σου και παρε μπενελι μεταχειρισμενο. Το οπλο λειτουργει αψογα, ειναι καλοζυγισμενο, το ειχα και πιθανων να το ξαναπαρω. Το μονο που ηταν χαλια ηταν η βαφη της καννης. 7 χρονια εγγυηση και 690 ευρω. και να σου γρατζουνιστει δε κλαις. Hard to beat που λενε και οι Αμερικανοι, που παρεμπιπτοντως δεν ειναι καθολου μα καθολου χαζοι.
Αστα να πανε φιλε μου εξαιρετικα οπλα τα μπενελι και εγω εχω αλλα τους μπενελοπληκτους δν τους μπορω ....αυτα ακους απο ατομα που δν ξερουν απο οπλα ακριβως βιτορια αφινιτι μπελμοντε μιλαμε για οπλα με τεραστιες πωλησεις παγκοσμιος εξαιρετικα για τα λεφτα τους αξιοπιστα απροβληματιστα ....επισης σπανε μπα@@@@ες παρε αυτο και θα το κρατησεις εκατο χρονια εχουμε του πατερα μας ρε παιδια ποσα θα κρατησουμε δηλαδη ολα μια στιγμη τα βαριεσαι που λεει ο λογος η βλεπεις κατι καινουργιο που σου αρεσει ακριβως οσο λιγοτερα δινεις τοσο και να γρατζουνιστει και να παθει κατι μετα απο πολυ χρηση θα λες τα εβγαλε τα λεφτα του πας παρακατω τα οπλα ειναι εργαλεια!!

Ας πάρει ο καθένας ότι γουστάρει μια ζωή την έχουμε την μεγάλη αντοχή των όπλων προσωπικά θα την εξέταζα μόνο αν κυνηγούσα μόνο με μαγκουμ σε ανάλογο περιβάλλον τα υπόλοιπα και έτσι όπως πάει μας βλέπω ότι και να χει ο καθένας δε θα χαλάει ούτε σε 100 χρόνια αφού θα ρίχνει ελάχιστα φυσίγγια θα φτάσουν 10€ το κουτί και ελειψη θηραμάτων ή θα αρχίσουμε τις μόνο τουφεκιές ούτως η άλλως.Και θα καταλήξει τις δοκιμές και το ποιο είναι πιο ανθεκτικό να το ακούμε από τους γουρουναδες,αν δεν καταλήξουμε όλοι εκεί στο τέλος .

η μαγκια μιας εταιρειας οταν βγαλει ενα οπλο στην αγορα και παρουσιασει καποιο προβλημα, ειναι σε ευλογο χρονικο διαστημα να μπορεσει να το αντιμετωπισει με επιτυχια .Καποιες εταιρειεςες εβγαλαν καποια στιγμη στην αγορα ενα πραγματικα κακο οπλο με αποτελεσμα να στιγματιστουν Καποιες εκλεισαν. Καποιες παροτι στην πορειεα εβγαλαν καλα οπλα το στιγμα τους εμεινε

Ας πάρει ο καθένας ότι γουστάρει μια ζωή την έχουμε την μεγάλη αντοχή των όπλων προσωπικά θα την εξέταζα μόνο αν κυνηγούσα μόνο με μαγκουμ σε ανάλογο περιβάλλον τα υπόλοιπα και έτσι όπως πάει μας βλέπω ότι και να χει ο καθένας δε θα χαλάει ούτε σε 100 χρόνια αφού θα ρίχνει ελάχιστα φυσίγγια θα φτάσουν 10€ το κουτί και ελειψη θηραμάτων ή θα αρχίσουμε τις μόνο τουφεκιές ούτως η άλλως.Και θα καταλήξει τις δοκιμές και το ποιο είναι πιο ανθεκτικό να το ακούμε από τους γουρουναδες,αν δεν καταλήξουμε όλοι εκεί στο τέλος .
Αυτη ειναι η πλακα να πεις ειμαστε καμια αμερικη αργεντινη που υπαρχει πληθώρα θηραματος εδω ειναι χρονιες που ψαχνουμε τς τσιχλες και μπεκαστες με το κιαλι και ψαχνουν ποσες δεκαδες χιλιαδες βολες θα αντεξει και λοιπα και αμερικανοι πανε και σκοπευτηριο εδω ουτε απεξω δν εχουν περασει και λενε για δεκαδες χιλιαδες βολες ..οπως τα λες τιμες φυσιγγια καυσιμα ...

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΆ ΜΑΚΡΙΑ ΕΚΤΟΣ ένα τουρκικό το οποίο είναι και χρόνια ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ....

Baikal vs IMPALA , RETAY , HATSAN

3 τουρκικα αυτογεμη και 1 ρωσικό....
Νικητής το ρωσικό( φυσικά δεν περασε "αλωβητο"), αλλά το βίντεο είναι στημένο γιατί το παρουσιασαν Ρώσοι που ίσως εκείνη την ώρα είχαν κατεβάσει μπουκάλια βότκες, κ ίσως να είχαν "πειραξει" τα αντίπαλα οπλα........
Ωραίο κ πανευκολο να το λέμε, κ μπορει να ισχυει αλλά λειπει η απόδειξη..................
Και μαζί με την αποδειξη καταλαβαινω.........οτι λείπει κ κανα ιταλικό όπλο, που αν υπήρχε κ έβγαινε νικητής αυτο το βίντεο δεν θα ήταν στημένο, και κάποιοι θα έλεγαν,
"Να γιατί τα ακριβότερα όπλα ειναι κ καλυτερα, και εμείς που δώσαμε παραπάνω χρήματα για την απόκτηση ενός όπλου δεν είμαστε χαζοί" κλπ κλπ........

Κάποιοι μπορει να βρήκαν αυτη την δοκιμή άνευ σημασιας,σε κάποιους μπορει να άρεσε, σε άλλους να ήταν υπερβολική, και κάποιοι κάτι μπορεί να κατάλαβαν από όλο αυτό κ να κράτησαν το ζουμί......

Last edited:
3 τουρκικα αυτογεμη και 1 ρωσικό....
Νικητής το ρωσικό( φυσικά δεν περασε "αλωβητο"), αλλά το βίντεο είναι στημένο γιατί το παρουσιασαν Ρώσοι που ίσως εκείνη την ώρα είχαν κατεβάσει μπουκάλια βότκες, κ ίσως να είχαν "πειραξει" τα αντίπαλα οπλα........
Ωραίο κ πανευκολο να το λέμε, κ μπορει να ισχυει αλλά λειπει η απόδειξη..................
Και μαζί με την αποδειξη καταλαβαινω.........οτι λείπει κ κανα ιταλικό όπλο, που αν υπήρχε κ έβγαινε νικητής αυτο το βίντεο δεν θα ήταν στημένο, και κάποιοι θα έλεγαν,
"Να γιατί τα ακριβότερα όπλα ειναι κ καλυτερα, και εμείς που δώσαμε παραπάνω χρήματα για την απόκτηση ενός όπλου δεν είμαστε χαζοί" κλπ κλπ........

Κάποιοι μπορει να βρήκαν αυτη την δοκιμή άνευ σημασιας,σε κάποιους μπορει να άρεσε, σε άλλους να ήταν υπερβολική, και κάποιοι κάτι να κατάλαβαν από όλο αυτό κ να κράτησαν το ζουμί......
οχι για την ελαδαραααα φιλεμου ταουλιι φτανηηηη,,ο νοων νωοιτονννν ;)

Back