Το Α και το Ω στην ιδιογόμωση

Πειραματίστηκα με τη lee να δω αν μπορώ να κλείσω σε κάλυκα 12/67 κάλυκα. Το σετ απ είναι MBX32 1,65x32 fiocchi 616 σκάγια ν8 βύσμα gt 21 ελεύθερος χώρος 10 χιλιοστά. Έβαλα μια πλαστική τάπα κάτω από τον κάλυκα στη χάραξη για να μου κλείσει σωστά. Στις παρακάτω φωτό είναι ρελιασμενο στα 57 χιλιοστά.νομιζω με τον gt δε παίρνει άλλο πάτημα...υψος ρελιου 1,5 χιλ.
View attachment 13344View attachment 13345
Τα φώτα σας παρακαλώ....
Μια χαρα ειναι συμπιεση εχεις συγκεντρωτηρας κουτσουρο, το ρελι σωστο κ το 616 της παει γαντι της κυριας , δοκιμη μενει

ο Ζ2Μ ειναι εξαιρετικα μαλακο βυσμα, αν προσεξεις 2 πραγματακια. Πρωτον να μην στραβοπατησει οποτε θα κατσει στραβα, και δευτερον να μην πιεσθει περισσοτερο απο οσο πρεπει, γιατι τοτε οντως γινεται κουτσουρο. Τουλαχιστον αυτο παρατηρησα στα δικα μου φυσιγγια, σε συνδυασμο κατα κυριο λογο με πυριτιδες της ιδιας εταιριας

ο Ζ2Μ ειναι εξαιρετικα μαλακο βυσμα, αν προσεξεις 2 πραγματακια. Πρωτον να μην στραβοπατησει οποτε θα κατσει στραβα, και δευτερον να μην πιεσθει περισσοτερο απο οσο πρεπει, γιατι τοτε οντως γινεται κουτσουρο. Τουλαχιστον αυτο παρατηρησα στα δικα μου φυσιγγια, σε συνδυασμο κατα κυριο λογο με πυριτιδες της ιδιας εταιριας
Συμφωνώ Βίκτωρα...αλλά έχω ρίξει και με αρκετά πατημένο (όχι δικό μου) και πήγε μπάλα...
Και στα f2 classic δεν είναι πατημενος....

Εμπειρικα το βλεπεις το ποσο πατημενο ειναι. Μπορει να φαινεται πατημενο πολυ και να μην ειναι τοσο ωστε να γινει κουτσουρο. Θελει ψαξιματακι παντως, και λιγη "φροντιδα" ωστε να μη στραβοπατα οπως ειπα και πριν

Ειναι ωραιο βυσμα, αν και προτιμω τον Diamante λιιιιγο παραπανω

Εμπειρικα το βλεπεις το ποσο πατημενο ειναι. Μπορει να φαινεται πατημενο πολυ και να μην ειναι τοσο ωστε να γινει κουτσουρο. Θελει ψαξιματακι παντως, και λιγη "φροντιδα" ωστε να μη στραβοπατα οπως ειπα και πριν

Ειναι ωραιο βυσμα, αν και προτιμω τον Diamante λιιιιγο παραπανω
Ωραίες κατανομές μου έβγαλε ο diamante σε κάνα δυο δοκιμές που τον χρησιμοποίησα...

Κοιτα, απο δοκιμες που χω κανει, και απο παρατηρησεις γενικως, δεν υπαρχει βυσμα ή πυριτιδα που να μη βγαζει μια ωραια τουφεκια. Αυτο που ειναι ομως προυποθεση ειναι να το γουσταρεις σαν υλικο, γιατι τοτε θα κατσεις να ψαχτεις οσο χρειαζεται ωστε να το βρεις. Ισως καποια υλικα να ειναι πιο καλοβολα, και αλλες πιο ιδιοτροπα, ολα ομως αν κατσεις να ασχοληθεις σοβαρα θα σου δωσουν εξαιρετικα φυσιγγια.

Μια χαρα ειναι συμπιεση εχεις συγκεντρωτηρας κουτσουρο, το ρελι σωστο κ το 616 της παει γαντι της κυριας , δοκιμη μενει
Σακη τα υλικα του μια χαρα ειναι αλλα το στησιμο αν προσεξες ειναι σε 67αρη καλυκα και κλεισμενο στα 57..προτιμοτερο θα ηταν να το κανει με z2m ή με gt χαμηλοτερο για να κλεισει στα 56

Μιλτο το ειδα συμφωνα με τους πινακες αυτο που λες ειναι το σωστο αλλα το στησιμο που εχει κανει για μενα ειναι αρμονικο, η σωστη συμπιεση σε σχεση με το ρελι που αφηνεις ειναι για μενα πιο συμαντικη απο το ολικο υψος + το σωστο καψυλι που εδω το 616 κανει την διαφορα.

Οτι ειναι σωστη η επιλογη των υλικων δεν τιθεται θεμα μια χαρα ειναι σαν στησιμο..αλλα μιλαμε και για μια πυριτιδα που θελει λιγο και το στριμωγμα της..οταν της δινεις παραπανω χωρο απ οσο χρειαζεσαι και ρελιαζεις πολυ πιο ψηλα δημιουργεις τον σωστο χρονο για να καει η πυριτιδα;για να δουλεψει οπως ειναι το φυσιγγι θελει 688

Last edited:
Κι εγώ αυτό πιστεύω για τους συγκεκριμένους!!Άσε που οι περισσότερες πυρίτιδες της μαμα εταιρείας είναι τροποποιημένες που σημαίνει όχι πολύ πάτημα!!Βέβαια οι ΜΒ το θέλουν το κατι τις τους στο πάτημα παραπάνω!!

Κι εγώ αυτό πιστεύω για τους συγκεκριμένους!!Άσε που οι περισσότερες πυρίτιδες της μαμα εταιρείας είναι τροποποιημένες που σημαίνει όχι πολύ πάτημα!!Βέβαια οι ΜΒ το θέλουν το κατι τις τους στο πάτημα παραπάνω!!

Δεν τις εχω δοκιμασει ολες, ομως η ΜΒ, η F2, η AL και η G3000 θελουν το στριμωγματακι τους. Αντιθετως η GP νομιζω οτι σκορπαει με το στριμωγμα και θελει αλλη μεταχειριση.

Δεν τις εχω δοκιμασει ολες, ομως η ΜΒ, η F2, η AL και η G3000 θελουν το στριμωγματακι τους. Αντιθετως η GP νομιζω οτι σκορπαει με το στριμωγμα και θελει αλλη μεταχειριση.
Οπως τα γραφεις ειναι , κανει μαγκιες η Gp

Η GP σε αστέρι στα χοντρά δν θέλει πάτημα κάτω από τα 57.7
(κ πολύ μπορεί να λέω).
Στο ρέλι θέλει "φoρτωματάκι" κ δίχνει δοντάκια...αγαπά αρκετά το 616 απ'ότι βλέπω εγώ....

Back