Το Α και το Ω στην ιδιογόμωση

Σιγά μη δε σε πιάσει......... Είναι αρρώστια ανίατη αυτή που έχουμε ........τώρα τη granular μετά τη mb32, και του χρόνου άλλες πέντε.......κρίνω εξ ιδίων........ Αν υπάρχει κάποιος εδώ μέσα να σταμάτησε σε μια,δύο να μας το πει..........
Σε 2 εχω σταματησει εγω..για μια χρονια..του χρονου θα ασχοληθω με αλλες .sarcastic. κακα τα ψεματα δεν μπορεις να σταματησεις μονο σε 1-2 γιατι παντα στον ιδιογομωτη υπαρχει το σαρακι να βρεις κατι καινουριο κατι που ισως ειναι καλυτερο απο αυτο που ριχνεις..1-2 σταθερες θα υπαρχουν σε αυτες που παει το χερι ασυναισθητα επειδη τα φυσιγγια τους μας εμπνεουν λιγη παραπανω εμπιστοσυνη!

Σιγά μη δε σε πιάσει......... Είναι αρρώστια ανίατη αυτή που έχουμε ........τώρα τη granular μετά τη mb32, και του χρόνου άλλες πέντε.......κρίνω εξ ιδίων........ Αν υπάρχει κάποιος εδώ μέσα να σταμάτησε σε μια,δύο να μας το πει..........
Εγω .sarcastic.

Καλημερα παιδες!Βαζω και τις προσπαθειες φυσιγγιων διασπορας με Granular και αναποδο αποκεντρωτηρα CX2000-1.55x32 No9! (Συνταγη και δοκιμη του ΝικουΠ στα 20μ με 2* σε χαρτι 1.20x84)

Attachments

• 20200604_183643.jpg
    20200604_183643.jpg
    108,6 KB · Προβολές: 93
  • IMG-4f159ce6c49d46cf34be5dbec1db0dea-V.jpg
    IMG-4f159ce6c49d46cf34be5dbec1db0dea-V.jpg
    197,5 KB · Προβολές: 97
  • 20200604_183704.jpg
    20200604_183704.jpg
    103,3 KB · Προβολές: 99
Καλημερα παιδες!Βαζω και τις προσπαθειες φυσιγγιων διασπορας με Granular και αναποδο αποκεντρωτηρα CX2000-1.55x32 No9! (Συνταγη και δοκιμη του ΝικουΠ στα 20μ με 2* σε χαρτι 1.20x84)

Αν μπορεις να αποφυγεις αυτοκολλητα πανω απο το τζαμακι, καλο ειναι. Το τζαμακι πρεπει να γινεται κομματια με την πυροδοτηση, και το αυτοκολλητο δεν βοηθαει σ'αυτο

Αν μπορεις να αποφυγεις αυτοκολλητα πανω απο το τζαμακι, καλο ειναι. Το τζαμακι πρεπει να γινεται κομματια με την πυροδοτηση, και το αυτοκολλητο δεν βοηθαει σ'αυτο
Ευχαριστω! Το ειχα απορια τι γινεται με το τζαμακι.....εβλεπα σε εμπορικα rottweil 9βολα, σε δοκιμες που ειχα ριξει αρκετα οτι το τζαμακι το εβρισκα ατοφιο....κ προχθες μετα τις δοκιμες....εψαξα κ τα βρηκα....

Attachments

• 20200602_100415.jpg
    20200602_100415.jpg
    83,1 KB · Προβολές: 61

Bικτωρα το τσεκαραμε.....καλα το ''παει''.....και εγω το ''φοβηθηκα''.....αλλα το τζαμακι γινεται κομματια...ειδα
φωτο που μου εστειλε ο Αλεξανδρος!!!

Καλα, σιγουρα δεν θα γλυτωνε, απλα το αυτοκολλητο το αποτρεπει απο το να γινει περισσοτερα κομματια.

Αν επρεπε πχ να γινει κατι τετοιο με αυτοκολλητο, εγω θα το εκλεινα με απλο χαρτακι, κομενο στις ακρες του

Καλα, σιγουρα δεν θα γλυτωνε, απλα το αυτοκολλητο το αποτρεπει απο το να γινει περισσοτερα κομματια.

Αν επρεπε πχ να γινει κατι τετοιο με αυτοκολλητο, εγω θα το εκλεινα με απλο χαρτακι, κομενο στις ακρες του
Σωστο....δεν το ειχα σκεφτει....θα κανω στο αυτοκολλητο χαρακιες....

Εγώ τους μαρκάρω έτσι!! Αυτοί που μου αρέσουν [σε στόχο ή κυνήγι]τους φυλάω και τους αντιγράφω!!Ούτως η άλλως μαζεύω όλους τους κάλυκες που ρίχνω,αλλά οι επιτυχόντες μπαίνουν σε άλλη τσέπη!!!!

Attachments

• WP_20190917_14_17_09_Pro.jpg
    WP_20190917_14_17_09_Pro.jpg
    186,6 KB · Προβολές: 76
  • WP_20180504_14_27_24_Pro.jpg
    WP_20180504_14_27_24_Pro.jpg
    189,3 KB · Προβολές: 76
Δύσκολο να σταματήσεις στις 2 αλλά όλα έχουν να κάνουν με το τι κυνηγάς. Εγώ σταμάτησα στις 2 οι οποίες είναι οι S4 & Sipe απλά γιατί με καλύπτουν τόσο στα κυνήγια που κάνω όσο και στα 2 διαμετρήματα που χρησιμοποιώ.
Καλύτερα να βαθένεις παρά να πλατένεις είμαι της άποψης και ειδικά στις πυρίτιδες.

Δύσκολο να σταματήσεις στις 2 αλλά όλα έχουν να κάνουν με το τι κυνηγάς. Εγώ σταμάτησα στις 2 οι οποίες είναι οι S4 & Sipe απλά γιατί με καλύπτουν τόσο στα κυνήγια που κάνω όσο και στα 2 διαμετρήματα που χρησιμοποιώ.
Καλύτερα να βαθένεις παρά να πλατένεις είμαι της άποψης και ειδικά στις πυρίτιδες.
Ασχολεισαι ισως με τις δυο απο τις τρεις κορυφαιες πυριτιδες κ παρα πολυ σωστα πραττεις , μεγα λαθος το να μπλεκομαστε με δεκα μπαρουτες

Back