Το Α και το Ω στην ιδιογόμωση

Να συμπληρώσω πως κλείνει άψογα και σε 11 χιλ. κενό με 3 στάδια [χαραξη-3ο - ρέλιασμα] αλλά με σκληρό βύσμα!!!
Με το τριτο το σκεφτηκα κι εγω πως ισως να κλεινει καλα... αλλα δεν εχω αυτο το σταδιο(για την ωρα)... Στο εξαστερο το προβλημα μειωνετε αλλα δεν εξαφανιζεται...

Στα φορτια που δουλευεις με μαλλινη το υλικο σου λεγεται ΑS , ασχολησου μονο με αυτη
Μόλις μου τελειώσει κάποια απ αυτές θα πάρω να τη δοκιμάσω!!Μην ξεπεράσω τις 4ρις πυρίτιδες στο ντουλάπι, είναι τυχερός μου αριθμός χαχαχα!!Μάλλινη μόνο την S4 δουλεύω!!

Πάντα μου άρεσε στα εμπορικά που έριχνα....το μόνο κακό ήταν στην υγρασία πως δν τα πήγαινε κ τόσο καλά.....ίσως στην ιδιογόμωση να συμπεριφέρεται καλύτερα!!!
Έχει αδυναμία στην υγρασία φίλε μου, γι αυτό και η S4 για πολύ υγρασία και η MB32 για λιγότερη !!

Έχει αδυναμία στην υγρασία φίλε μου, γι αυτό και η S4 για πολύ υγρασία και η MB32 για λιγότερη !!
Μου βάζεις σπιουνιές τώρα να ξέρεις.... .sarcastic.
Η αλήθεια είναι πως έχω πάρει 250gr Aquila για δοκιμή κ έχω σετάρει ένα setup στα 30gr με καλά αποτελέσματα στα 36m με 3*, αλλά δν έχω προχωρίσει πάρα πέρα σε άλλα setup, λόγο έλληψης χρόνου........:);)
Εφόσων τελειώνω πλέον τα δοκιμαστεικά test με τη GP θα την ψάξω λίγο τη δουλειά κ με αυτή διότι με εμπορικά (j&b) μου έκανε τα χατήρια στις τσίχλες.........sarcastic.

Καλημερα

Εβγαλες ακρη με την GP?
Βίκτωρα κατά τα δικά μου δεδομένα ναι....
Τα 5-6 setup που ήθελα να βρω με την ξανθιά τα "βρείκα".....από 28gr 30gr και 33 σε ψιλά σκάγια...κ 1 ελαφρύ σεταπ με μάλλινη.....μένει μόνο να φτιάξω ένα σεταπ στα 34gr με Ν5 για υδρόβια κ να κάνω κάποιες διορθώσεις στο μπεκατσοσεταπ......αλλά προς στιγμήν δν μου το επιτρέπει η θερμοκρασία.
Αναμένω λοιπόν.

Μιλτο, ελεγα να κανω τις δοκιμες με το που εκλεινε το κυνηγι. Δυστυχως ομως ο ιος ειχε αλλη αποψη. Οποτε εγιναν μολις ανοιξαν τα σκοπευτηρια, και μαλιστα σε πολυ ζεστη μερα μεσημερι. Ολα τα φυσιγγια, ακομα και φυσιγγια που εχουν ξαναδοκιμαστει, σκορπισαν στον πινακα, και αφησαν ασχημη αισθηση λακτισματος.

Μιλτο, ελεγα να κανω τις δοκιμες με το που εκλεινε το κυνηγι. Δυστυχως ομως ο ιος ειχε αλλη αποψη. Οποτε εγιναν μολις ανοιξαν τα σκοπευτηρια, και μαλιστα σε πολυ ζεστη μερα μεσημερι. Ολα τα φυσιγγια, ακομα και φυσιγγια που εχουν ξαναδοκιμαστει, σκορπισαν στον πινακα, και αφησαν ασχημη αισθηση λακτισματος.
Το ξερω Βικτωρα μας εκατσε σε πολλα πισω ο π..της..με τον καιρο τωρα τετοια συμπεριφορα εχει η gp ειναι σαν την sipe ενα πραμα..οταν ομως ψυχρανει ο καιρος μπαινει στο στοιχειο της

Το ξερω Βικτωρα μας εκατσε σε πολλα πισω ο π..της..με τον καιρο τωρα τετοια συμπεριφορα εχει η gp ειναι σαν την sipe ενα πραμα..οταν ομως ψυχρανει ο καιρος μπαινει στο στοιχειο της
Σαν την S4 Μιλτο , περιπου ιδια προοδευτικοτητα

να πω τη γνωμη μου πανω σε αυτο που λετε.για μενα ολα τα πραγματα που αφορουνε κυνηγη σκοπευτηριο φυσιγκια εχουνε να κανουνε με το καιρο.δε λεω για υγρασιες αλλα για θερμπκρασια.στη ζεστη γενικα αναλογα ποσο θα τραβηξη τα φυσιγκια θελουν πιο χαμηλα μπαρ λιγοτερη ταχητητα γιατι πολυ απλα κοβουν μια χαρα.οσο ανεβαζουμε τοσο χαλανε οι παραμετροι κατανομων λακτησμα.οταν αρχιζει η θερμοκρασια να κατεβενη αλαζουν ολα εκει πλεον δε κοβουν.αυτη ειναι καθαρα μια προσοπυκη αποψη.

να πω τη γνωμη μου πανω σε αυτο που λετε.για μενα ολα τα πραγματα που αφορουνε κυνηγη σκοπευτηριο φυσιγκια εχουνε να κανουνε με το καιρο.δε λεω για υγρασιες αλλα για θερμπκρασια.στη ζεστη γενικα αναλογα ποσο θα τραβηξη τα φυσιγκια θελουν πιο χαμηλα μπαρ λιγοτερη ταχητητα γιατι πολυ απλα κοβουν μια χαρα.οσο ανεβαζουμε τοσο χαλανε οι παραμετροι κατανομων λακτησμα.οταν αρχιζει η θερμοκρασια να κατεβενη αλαζουν ολα εκει πλεον δε κοβουν.αυτη ειναι καθαρα μια προσοπυκη αποψη.

To θεμα ειναι ομως οτι ψαχνεις φυσιγγι για το κυνηγι, οποτε οι δοκιμες πρεπει να γινονται οσο το δυνατον κοντυτερα στις καιρικες συνθηκες Οκτωβρη-Δεκεμβρη περιπου

To θεμα ειναι ομως οτι ψαχνεις φυσιγγι για το κυνηγι, οποτε οι δοκιμες πρεπει να γινονται οσο το δυνατον κοντυτερα στις καιρικες συνθηκες Οκτωβρη-Δεκεμβρη περιπου
ετσι ακριβος .αν δεν εχεις βρει απο τη προιγουμενη χρονια θα πρεπη να τις δοκιμαζης τοτε.γιατι οι δοκιμες οι τωρα για τοτε χανουν σε ολα.εκτος αν εισαι σε ορεινη περιοχη που το πρωι εχει κρυο.

Back