Dimitris benelli
Banned
Αν επιτρεπεται με ποιες ασχολεισαι ; νομιζω με δικαννο ριχνειςΕγώ με 4 ,καθαρίζω με υπεύθυνη δήλωση???
![]()
Αν επιτρεπεται με ποιες ασχολεισαι ; νομιζω με δικαννο ριχνειςΕγώ με 4 ,καθαρίζω με υπεύθυνη δήλωση???
![]()
Με το τριτο το σκεφτηκα κι εγω πως ισως να κλεινει καλα... αλλα δεν εχω αυτο το σταδιο(για την ωρα)... Στο εξαστερο το προβλημα μειωνετε αλλα δεν εξαφανιζεται...Να συμπληρώσω πως κλείνει άψογα και σε 11 χιλ. κενό με 3 στάδια [χαραξη-3ο - ρέλιασμα] αλλά με σκληρό βύσμα!!!
Ναι Δημήτρη δίκαννα έχω μόνο και τα γραμ. που δουλεύω είναι 28- 30, σπάνια 31 με μάλλινη!! S4, drago,MB32 και κλασικά Aguilla!!Αν επιτρεπεται με ποιες ασχολεισαι ; νομιζω με δικαννο ριχνεις
Στα φορτια που δουλευεις με μαλλινη το υλικο σου λεγεται ΑS , ασχολησου μονο με αυτηΝαι Δημήτρη δίκαννα έχω μόνο και τα γραμ. που δουλεύω είναι 28- 30, σπάνια 31 με μάλλινη!! S4, drago,MB32 και κλασικά Aguilla!!
Πάντα μου άρεσε στα εμπορικά που έριχνα....το μόνο κακό ήταν στην υγρασία πως δν τα πήγαινε κ τόσο καλά.....ίσως στην ιδιογόμωση να συμπεριφέρεται καλύτερα!!!και κλασικά Aguilla!
Μόλις μου τελειώσει κάποια απ αυτές θα πάρω να τη δοκιμάσω!!Μην ξεπεράσω τις 4ρις πυρίτιδες στο ντουλάπι, είναι τυχερός μου αριθμός χαχαχα!!Μάλλινη μόνο την S4 δουλεύω!!Στα φορτια που δουλευεις με μαλλινη το υλικο σου λεγεται ΑS , ασχολησου μονο με αυτη
Έχει αδυναμία στην υγρασία φίλε μου, γι αυτό και η S4 για πολύ υγρασία και η MB32 για λιγότερη !!Πάντα μου άρεσε στα εμπορικά που έριχνα....το μόνο κακό ήταν στην υγρασία πως δν τα πήγαινε κ τόσο καλά.....ίσως στην ιδιογόμωση να συμπεριφέρεται καλύτερα!!!
Μου βάζεις σπιουνιές τώρα να ξέρεις....Έχει αδυναμία στην υγρασία φίλε μου, γι αυτό και η S4 για πολύ υγρασία και η MB32 για λιγότερη !!
Βίκτωρα κατά τα δικά μου δεδομένα ναι....Καλημερα
Εβγαλες ακρη με την GP?
Δεν αρεσει η ζεστη στη gp Βικτωρα..αν την δοκιμασεις απο Οκτωβρη και μερα θα δεις πολυ ωραια εργα1-2 δοκιμες που εκανα τετοια εποχη ολα μου φανηκαν πιο δυνατα απο οσο ηθελα. Λογικο λογω ζεστης βεβαια
Το ξερω Βικτωρα μας εκατσε σε πολλα πισω ο π..της..με τον καιρο τωρα τετοια συμπεριφορα εχει η gp ειναι σαν την sipe ενα πραμα..οταν ομως ψυχρανει ο καιρος μπαινει στο στοιχειο τηςΜιλτο, ελεγα να κανω τις δοκιμες με το που εκλεινε το κυνηγι. Δυστυχως ομως ο ιος ειχε αλλη αποψη. Οποτε εγιναν μολις ανοιξαν τα σκοπευτηρια, και μαλιστα σε πολυ ζεστη μερα μεσημερι. Ολα τα φυσιγγια, ακομα και φυσιγγια που εχουν ξαναδοκιμαστει, σκορπισαν στον πινακα, και αφησαν ασχημη αισθηση λακτισματος.
Σαν την S4 Μιλτο , περιπου ιδια προοδευτικοτηταΤο ξερω Βικτωρα μας εκατσε σε πολλα πισω ο π..της..με τον καιρο τωρα τετοια συμπεριφορα εχει η gp ειναι σαν την sipe ενα πραμα..οταν ομως ψυχρανει ο καιρος μπαινει στο στοιχειο της
να πω τη γνωμη μου πανω σε αυτο που λετε.για μενα ολα τα πραγματα που αφορουνε κυνηγη σκοπευτηριο φυσιγκια εχουνε να κανουνε με το καιρο.δε λεω για υγρασιες αλλα για θερμπκρασια.στη ζεστη γενικα αναλογα ποσο θα τραβηξη τα φυσιγκια θελουν πιο χαμηλα μπαρ λιγοτερη ταχητητα γιατι πολυ απλα κοβουν μια χαρα.οσο ανεβαζουμε τοσο χαλανε οι παραμετροι κατανομων λακτησμα.οταν αρχιζει η θερμοκρασια να κατεβενη αλαζουν ολα εκει πλεον δε κοβουν.αυτη ειναι καθαρα μια προσοπυκη αποψη.Μιλτο, ελεγα να κανω τις δοκιμες με το που εκλεινε το κυνηγι. Δυστυχως ομως ο ιος ειχε αλλη αποψη. Οποτε εγιναν μολις ανοιξαν τα σκοπευτηρια, και μαλιστα σε πολυ ζεστη μερα μεσημερι. Ολα τα φυσιγγια, ακομα και φυσιγγια που εχουν ξαναδοκιμαστει, σκορπισαν στον πινακα, και αφησαν ασχημη αισθηση λακτισματος.
Ναι οντως Δημητρη..πιο νευρικη ειναι σαν την s4..δεν γουσταρει και πολλα πολλαΣαν την S4 Μιλτο , περιπου ιδια προοδευτικοτητα
να πω τη γνωμη μου πανω σε αυτο που λετε.για μενα ολα τα πραγματα που αφορουνε κυνηγη σκοπευτηριο φυσιγκια εχουνε να κανουνε με το καιρο.δε λεω για υγρασιες αλλα για θερμπκρασια.στη ζεστη γενικα αναλογα ποσο θα τραβηξη τα φυσιγκια θελουν πιο χαμηλα μπαρ λιγοτερη ταχητητα γιατι πολυ απλα κοβουν μια χαρα.οσο ανεβαζουμε τοσο χαλανε οι παραμετροι κατανομων λακτησμα.οταν αρχιζει η θερμοκρασια να κατεβενη αλαζουν ολα εκει πλεον δε κοβουν.αυτη ειναι καθαρα μια προσοπυκη αποψη.
ετσι ακριβος .αν δεν εχεις βρει απο τη προιγουμενη χρονια θα πρεπη να τις δοκιμαζης τοτε.γιατι οι δοκιμες οι τωρα για τοτε χανουν σε ολα.εκτος αν εισαι σε ορεινη περιοχη που το πρωι εχει κρυο.To θεμα ειναι ομως οτι ψαχνεις φυσιγγι για το κυνηγι, οποτε οι δοκιμες πρεπει να γινονται οσο το δυνατον κοντυτερα στις καιρικες συνθηκες Οκτωβρη-Δεκεμβρη περιπου