Το Α και το Ω στην ιδιογόμωση

Να εχουμε παντα στο μυαλο μας οτι εκτος κυνηγητικης περιοδου μονο στο σκοπευτηριο επιτρεπονται δοκιμες με οπλα , πουθενα αλλου
Τότε ρε Μήτσο να γραφτώ σκοπευτήριο για να κάνω δοκιμές.....
Δηλαδή εντός κυνηγετικής περιόδου επιτρέπονται οι δοκιμές στό χωράφι μου;;;;
Εσύ καλά τα λες ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ φυσικά και συμφωνώ μαζί σου...αλλά στη μέση του πουθενά τη θα σημβεί;;;
Ας συμαζέψει το κράτος μας τα ασημάζευτα και τα ΔΙΘΕΝ κ ΚΑΛΑ και αυτό να το αφήσει για περετέρω....... ;) ;) ;)

Η λογικη των δοκιμων μου, ηταν να γινει αμεσως μετα το κλεισιμο, στο σκοπευτηριο. Λιγο ο καιρος μας τα χαλασε στην αρχη, και επειτα ηρθε το lockdown. 10 συνταγες με διαφορες πυριτιδες δοκιμασα, με τις 5 απο αυτες να εχουν χρησιμοποιηθει και στο κυνηγι, και να εχουν ξαναδοκιμαστει εν μερει. Πυριτιδες που εχω σε μικροποσοτητες και θελω να τις τελειωσω, κυριως.

Μπορει καποιος να μου πει αν σε ενα σετ απ με 6στερο κλεισιμο το κλεισουμε σε 8αστερο, χωρις καποια αλλη αλλαγη ,εκτος απο τη κατανομη αν θα εχουμε και μεγαλες διαφορες στην ταχυτητα;

Πιστευω οτι θα εχει ελαχιστη μεγαλυτερη ταχυτητα με το 8πτυχο....λογω του οτι το φυσεκι ξερελιαζει
ποιο ευκολα.

Μπορει καποιος να μου πει αν σε ενα σετ απ με 6στερο κλεισιμο το κλεισουμε σε 8αστερο, χωρις καποια αλλη αλλαγη ,εκτος απο τη κατανομη αν θα εχουμε και μεγαλες διαφορες στην ταχυτητα;
Ελάχιστα χαμηλότερη αρχική, ελάχιστα μεγαλυτερη μενουσα , ελάχιστα χαμηλότερες πιεσεις

Back