Το Α και το Ω στην ιδιογόμωση

Με Aquila είναι αυτά

Με D20 αυτά

Με GM3 αυτά και ΑS τα series 2...

Για μένα ξεκίνα με D20 ή Aquila....είναι ευκολοδούλευτες για αρχάριους...κ βγάζουν γομώσεις των 30gr που θες....ΦΩΤΙΑ.
Με την χειροκίνητη του λαναρά κλεινεις ή έχεις πάρει άλλη?

Είσαι ωραίος ρε φίλε.
Το γουστάρεις πολύ!
Σ'ευχαριστώ Άρη.
Η αλήθεια είναι πως ΝΑΙ το γουστάρω...όχι μόνο την "Ιδιογόμωση" γενικά....Γουστάρω την όλη "Διαδικασία"...όλο το καλοκαίρι όταν είχα ελεύθερο χρόνο έστεινα κάλυκες κ γέμιζα διάφορα setup που θα μου χρειάζονταν μες τη σεζόν....κάθε βράδυ γέμιζα από 5-10 φυσιγγάκια.....τώρα μπαίνει Νοέμβρης και να δω που θα τα ρίξω όλα αυτά.... .sarcastic.

Σ'ευχαριστώ Άρη.
Η αλήθεια είναι πως ΝΑΙ το γουστάρω...όχι μόνο την "Ιδιογόμωση" γενικά....Γουστάρω την όλη "Διαδικασία"...όλο το καλοκαίρι όταν είχα ελεύθερο χρόνο έστεινα κάλυκες κ γέμιζα διάφορα setup που θα μου χρειάζονταν μες τη σεζόν....κάθε βράδυ γέμιζα από 5-10 φυσιγγάκια.....τώρα μπαίνει Νοέμβρης και να δω που θα τα ρίξω όλα αυτά.... .sarcastic.
Τα ιδια και γω...

Σ'ευχαριστώ Άρη.
Τώρα στεισε αλλα σεταπ για τού χρόνου...

Έχω παραγγείλει σκάγια ν3 να φτιάξω μερικά σεταπ για δοκιμή με mb36.
Θα δοκιμάσω σε 6αστερο κλείσιμο 1,90- 1,95 x37 με drago 17 η gt 18 και σε ρελι 2 x38 με drago 20, gt 21 η z2m. Δεν έχω τα σκάγια ακόμα οπότε δε ξέρω ποιον συγκεντρωτηρα θα χρησιμοποιήσω για να βγει η ογκομετρια.
Κλείσιμο με lee και ρελιασμα με omv sp2 brass η bn2 special. Στα υπόψην ότι δε θα δουλευτούν με πολυ χαμηλές θερμοκρασίες.
Αν κάποιος τα έχει δοκιμάσει ας μου πει τι έχει δει με ταχυτητες,διάτρηση κτλ...

Θα δοκιμάσω σε 6αστερο κλείσιμο 1,90- 1,95 x37 με drago 17 η gt 18 και σε ρελι 2 x38 με drago 20, gt 21 η z2m. Δεν έχω τα σκάγια ακόμα οπότε δε ξέρω ποιον συγκεντρωτηρα θα χρησιμοποιήσω για να βγει η ογκομετρια.
Κλείσιμο με lee και ρελιασμα με omv sp2 brass η bn2 special. Στα υπόψην ότι δε θα δουλευτούν με πολυ χαμηλές θερμοκρασίες.
Αν κάποιος τα έχει δοκιμάσει ας μου πει τι έχει δει με ταχυτητες,διάτρηση κτλ...

Στρατο -686 - 2Χ37 -drago14-N5 - 68,5 - 56,5 - V1,5-426m/s 68,5 -57 = V1,5-410m/s

ΡΕΛΙ - 616 -2,05Χ36,5-drago14 -N3 -65,4 -60 Τζαμακι V1,5-424m/s

THN διατρηση μην την κοιτας καθολου σε αυτες τις ταχυτητες....ειναι μεγαλυτερη απο αυτην που
''χρειαζεσαι''.....

Στρατο -686 - 2Χ37 -drago14-N5 - 68,5 - 56,5 - V1,5-426m/s 68,5 -57 = V1,5-410m/s

ΡΕΛΙ - 616 -2,05Χ36,5-drago14 -N3 -65,4 -60 Τζαμακι V1,5-424m/s

THN διατρηση μην την κοιτας καθολου σε αυτες τις ταχυτητες....ειναι μεγαλυτερη απο αυτην που
''χρειαζεσαι''.....
Ευχαριστώ Νίκο!!!
Τα σεταπ με αστέρι είναι πολυσταδιακα και τα 2;

Ευχαριστώ Νίκο!!!
Τα σεταπ με αστέρι είναι πολυσταδιακα και τα 2;

Ναι Στρατο....μην το ''φοβασαι'' ομως και σε 2 σταδια.... θα εισαι σταθερα πανω απο 400m/s φιλε....

Οταν με το καλο παραλαβεις τα σκαγια...κλεισε οποιο σεταπ θελεις εσυ δικο σου....γραψτο μου να
στο μετρησω.....καλη επιτυχια φιλε!!!

Εδώ στο Βερολίνο έχω μερικές εκατοντάδες καψούλια CCI 300 Large Pistol και σκέφτομαι να τα φέρω στην Ελλάδα για να κάνω αναγόμωση σε κάποιους μεταλλικούς κάλυκες MAGTECH Cal.36 που είχα αγοράσει πριν 2 - 3 χρόνια.
  1. Εχει κάποιος συνάδελφος κάποια καλή συνταγή για .410 φυσίγγια; Το Νο των σκαγιών είναι αρχικά αδιάφορο, τώρα προέχει η μάθηση και η απόκτηση εμπειρίας. Αργότερα, μονόβολα, 3- μέχρι 8-βολα, σκάγια Νο 4 μέχρι Νο 7;
  2. Συμβουλές άκρως ευπρόσδεκτες.

Εδώ στο Βερολίνο έχω μερικές εκατοντάδες καψούλια CCI 300 Large Pistol και σκέφτομαι να τα φέρω στην Ελλάδα για να κάνω αναγόμωση σε κάποιους μεταλλικούς κάλυκες MAGTECH Cal.36 που είχα αγοράσει πριν 2 - 3 χρόνια.
  1. Εχει κάποιος συνάδελφος κάποια καλή συνταγή για .410 φυσίγγια; Το Νο των σκαγιών είναι αρχικά αδιάφορο, τώρα προέχει η μάθηση και η απόκτηση εμπειρίας. Αργότερα, μονόβολα, 3- μέχρι 8-βολα, σκάγια Νο 4 μέχρι Νο 7;
  2. Συμβουλές άκρως ευπρόσδεκτες.

Aπο μεταλλικους καλυκες ειμαι ακομα πισω απο το φεγγαρι δλδ. εχω αγρια μεσανυχτα.....

Απο μονοβολα -βολια - σκαγια Ν4 εως Ν7 εχω λιγες γνωσεις....ισως μπορω να σε βοηθησω Θοδωρή.

Super Θώδη 16 έχεις ρε Κρητικέ;;

Βαλε 616 2χ35+1 50 αλευρη με δρακον 17 57.50 κλισημο και δες τη κανει

Back