Το Ξύλο βγήκε από τον παράδεισο...

Πότε θα χυμήξουμε στον πίνακα για fine tuning.sarcastic.;
.congrats.
Σήμερα λοιπόν πήγαμε στον πίνακα.
Δεν περίμενα ποτέ πως θα μου φτιάξουν σε όπλο καινούριο κοντάκι και πραγματικά δεν θα χρειαστεί καμία απολύτως διόρθωση.
Εριξα σχεδόν ένα κουτί φυσίγγια. Στην ευθεία των ματιών, σε στόχους στο έδαφος και σε ιπτάμενους δίσκους, σε όλες τις τροχιές. Το αποτέλεσμα ηταν, σαν να ρίχνω με ένα όπλο που εριχνα χρόνια και όχι μόνο περιστασιακά. Η τουφέκια που ήταν στο μέγεθος μιας μπουνιάς κάλυπτε πάντα το μικρό σημαδακι που εφτιαχνα στον πίνακα. Το αποτέλεσμα στους δίσκους 21/25 , αφού προς το τέλος ήθελα να κάνω και τσαχπινιες και τα ζήταγα τα πιάτα sim, χάνωντας δύο-τρεις στόχους από δική μου ευθύνη, σε ένα άγνωστο γήπεδο και σχημα.
Δεν είχε τύχει μέχρι τώρα να φτιαξω κοντάκι στον Γιάννη και δεν θεωρούσα fair να γίνει η φιλία μας αιτία για να τον προτείνω σε κάποιον άλλον. Τώρα όμως μπορώ να το κάνω ανεπιφύλακτα, έχοντας προσωπική εμπειρία.
Γιάννη σε ευχαριστώ και δημόσια, με έκανες χαρούμενο τους δύσκολους αυτούς καιρούς...:)

Καλοτουφεκο να ειναι Γιωργο κ να το χαρεις κ να σου φερνει μνημες απο το παρελθον...
Οι χαρες στη ζωη πλεον ειναι μικρα πραγματα κ αξιζει να τις κυνηγαμε...
Μπραβο κ στο γεροντα φυσικα, οταν αγαπας κατι θελεις να βγει με αγαπη, οχι απλα να "γινει"... ;)
Γεροντα... .xm..xm. Πολυ kinky το γαντακι... .my man..yelling.

Δεν περίμενα ποτέ πως θα μου φτιάξουν σε όπλο καινούριο κοντάκι και πραγματικά δεν θα χρειαστεί καμία απολύτως διόρθωση.
Εριξα σχεδόν ένα κουτί φυσίγγια. Στην ευθεία των ματιών, σε στόχους στο έδαφος και σε ιπτάμενους δίσκους, σε όλες τις τροχιές. Το αποτέλεσμα ηταν, σαν να ρίχνω με ένα όπλο που εριχνα χρόνια και όχι μόνο περιστασιακά. Η τουφέκια που ήταν στο μέγεθος μιας μπουνιάς κάλυπτε πάντα το μικρό σημαδακι που εφτιαχνα στον πίνακα. Το αποτέλεσμα στους δίσκους 21/25 , αφού προς το τέλος ήθελα να κάνω και τσαχπινιες και τα ζήταγα τα πιάτα sim, χάνωντας δύο-τρεις στόχους από δική μου ευθύνη, σε ένα άγνωστο γήπεδο και σχημα.
Δεν είχε τύχει μέχρι τώρα να φτιαξω κοντάκι στον Γιάννη και δεν θεωρούσα fair να γίνει η φιλία μας αιτία για να τον προτείνω σε κάποιον άλλον. Τώρα όμως μπορώ να το κάνω ανεπιφύλακτα, έχοντας προσωπική εμπειρία.
Γιάννη σε ευχαριστώ και δημόσια, με έκανες χαρούμενο τους δύσκολους αυτούς καιρούς...:)
Γιώργο καλοντούφεκο,να'σαι γερός να το χαρείς.
Όσο για τον μάστορα ζωγράφισε πάλι. Άξιος άξιος.....congrats.

Σήμερα είχε "ζύγισμα" το μενού και τύφλα να χει η Κομανέτσι ....love.
Ο μάστορας το ισορροπησε σε χάρακα .,,,,,.
Μπροστόβαρο σας βγήκε !!! Δεν ισορροπεί ακριβώς στον πίρο !!! ..........yelling. .sarcastic. .sarcastic.
................................................
.well done. .congrats.

Μπροστόβαρο σας βγήκε !!! Δεν ισορροπεί ακριβώς στον πίρο !!! ..........yelling. .sarcastic. .sarcastic.
.well done. .congrats.
Τίποτα δεν είναι τυχαίο, εγώ το ζήτησα μπροστό, λόγω χρήσης.....καρτεράκι. Που αλλού να πας με τον λύκο που βγάζει κάτι τουφεκιές σαν μονοβολα. .terror.

Ο μάστορας πρέπει να στήσει και ένα ελαφρύ διασπορας στα 24γρ 10αρακι να βγει και στα περπατητα ;) τι βάρος βγήκε;
Γιατρέ μου, σχεδόν 10ρακι στα 24 είναι γεμάτος ο κόσμος, αυτό που είναι δυσεύρετο και θα το ήθελα πολύ είναι το 10ρακι στα 28 ;)
Δεν ζυγίστηκε ακόμα.

Τσαχπινιες λεει.το ντουμπλε ανάποδα τον εριξες οπως κατι αλλους φιλους σου??αυτες ειναι τσαχπινιες.πέραν της πλάκας εύχομαι να το ευχαριστηθεις και για ακόμα μια φορά μπράβο στον γέροντα τον ερασιτέχνη επαγγελματια

Back