Το Ξύλο βγήκε από τον παράδεισο...

Δεν έχω δει να υπάρχουν.
Είναι εύκολο να κολληθούν 3-4 πλακες 21mm η και πιο παχιές και μετά να δουλευτει σαν μονοκόμματος τάκος.
Στο εξωτερικο πωλουντε αλλα δε ξερω αν βγαινει στις διαστασεις που χρειαζοντε ποστεβω ειναι πολυ ανθεκτικο παντως με τοσυ ρητινη που εχει ποτισει

Στο εξωτερικο πωλουντε αλλα δε ξερω αν βγαινει στις διαστασεις που χρειαζοντε ποστεβω ειναι πολυ ανθεκτικο παντως με τοσυ ρητινη που εχει ποτισει
Αυτό ακριβώς διαφημίζει και η Browning συν ότι το καθιστά και εντελώς αδιάβροχο και δεν θέλει συντήρηση!!!

Αντεχει περισσότερα, σχεδόν αδιάβροχο, για την μείωση βάρους μπορεί να αφαιρεθεί πολύ υλικό εσωτερικά, και έχει (ανάλογα με τις διαφορες που έχουν οι φέτες) ιδιαίτερη αισθητική που δεν ταιριάζει σε δίκανα αλλά πάει πολύ στα μονοκανα, αυτογεμη και ραβδωτά.

Ρε παιδιά το λαμινειτ κόντρα πλακέ δεν είναι που τα ενώνουμε πολλά φιλλα μαζί με κόλα και μετά φτιάχνουμε κοντάκι;
Αυτό ακριβώς λέει και η brow ότι κάνει στο laminate αλλά το παρουσιάζει και ως αδιάβροχο.η αλήθεια πάντως είναι ότι πρόκειται για αρκετά βαρύ δικανο

Ρε παιδιά το λαμινειτ κόντρα πλακέ δεν είναι που τα ενώνουμε πολλά φιλλα μαζί με κόλα και μετά φτιάχνουμε κοντάκι;
Φετες από διάφορα ξύλα είναι ενωμένα με ρητίνες υπό πίεση, όσο πιο λεπτά και σκληρά τόσο καλύτερα ,και αν έχει φαντασία αυτός που τα επιλέγει μπορεί να βγάλει εξαιρετικούς συνδυασμούς.

Το κόντρα πλακέ είναι λεπτές φέτες ξύλου που ενώνονται με ρητίνες.
Τα "νερά"των ξύλων "σταυρώνουν" σε κάθε στρώση.
Είναι από τα πιο ομοιογενή υλικά που έχουν βάση το ξύλο!
Αν κολληθούν σωστά τα μπλοκ του ξύλου βγάζει τάκο σίδερο!!

Το κόντρα πλακέ είναι λεπτές φέτες ξύλου που ενώνονται με ρητίνες.
Τα "νερά"των ξύλων "σταυρώνουν" σε κάθε στρώση.
Είναι από τα πιο ομοιογενή υλικά που έχουν βάση το ξύλο!
Αν κολληθούν σωστά τα μπλοκ του ξύλου βγάζει τάκο σίδερο!!
Ναι αλλα το κοντρα πλακε εχει ελαχιστη ρητίνη το λαμινειτ εχει πολυ περισοτερη

είπα και γω να πειραματιστώ λίγο να ανοίξω τη λαβή που μου φαινόταν πιο χοντρή στο πιάσιμο από τα αλλα οπλα μου σε συνεννόηση με το γέροντα αλλά τα κάνα μούσκεμα το παραφαγα από πάνω και φάνηκε η τζαβετα χαχα
δε γαμιετε εμείς να μαστε καλα

Attachments

• 20230216_204708.jpg
    20230216_204708.jpg
    229,1 KB · Προβολές: 72
  • 20230216_204647.jpg
    20230216_204647.jpg
    214,8 KB · Προβολές: 72
  • 20230216_204659.jpg
    20230216_204659.jpg
    276,6 KB · Προβολές: 72
είπα και γω να πειραματιστώ λίγο να ανοίξω τη λαβή που μου φαινόταν πιο χοντρή στο πιάσιμο από τα αλλα οπλα μου σε συνεννόηση με το γέροντα αλλά τα κάνα μούσκεμα το παραφαγα από πάνω και φάνηκε η τζαβετα χαχα
Στείλε μου διεύθυνση και ΙΒΑΝ να σου φέρω το δικό μου .bye.

Άξιος!!🥰

Αφού είσαι γεννημένος για την λεπτεπίλεπτη σιλουέτα μίας benelli, τι θές κ παλεύεις με τα κουπιά? :p

Αφού είσαι γεννημένος για την λεπτεπίλεπτη σιλουέτα μίας benelli, τι θές κ παλεύεις με τα κουπιά? :p
Χελα άντε ρε φίλε να καπνίσεις κάνα αργιλέ με πράσινο μήλο.πηγες και πήρες το μέγιστο κουπί και βγάζεις και γλώσσα?σαν τον κακολυκο θα φωνάζεις σε λίγο μπενεεεελιιιιι μουυυυυhippo

Back