Δεν ξέρω αν είδες....Η Κρήτη κινείται λεει με γρήγορους ρυθμούς προς Αφρική.Στη Κρήτη να κάτσεις.
Δεν ξέρω αν είδες....Η Κρήτη κινείται λεει με γρήγορους ρυθμούς προς Αφρική.Στη Κρήτη να κάτσεις.
Beretta να πάρεις , μήπως είχες καμιά Remington ;;Ναι γι αυτό πούλησα τη μπενελι για να μην κλείσει το εργοστάσιο.![]()
Ειχα μπερετα αλλα την εδωσα.Δεν ξέρω αν είδες....Η Κρήτη κινείται λεει με γρήγορους ρυθμούς προς Αφρική.
Μοναχικο περπατητο 2 ώρες και λίγο. Τα πουλιά λιγότερα από χθες αλλά με ευστοχία και καμιά απώλεια χτυπημενου έγινε δουλίτσα! Αν έφερνα γύρω αλλη 1μιση ώρα θα το πλησίαζα το όριο αλλά πλάκωσαν πάλι οι ορδές από γριές για λάχανα και κόσμος που κλαδευε ελιές. Εχουμε περιθώριο για το απόγευμα όμως!!! Φυσιγγια Ρουμελιωτης csb 32 νο9 περσινά η προπέρσινα άψογα όπως πάντα!
View attachment 65377
Μοναχικο περπατητο 2 ώρες και λίγο. Τα πουλιά λιγότερα από χθες αλλά με ευστοχία και καμιά απώλεια χτυπημενου έγινε δουλίτσα! Αν έφερνα γύρω αλλη 1μιση ώρα θα το πλησίαζα το όριο αλλά πλάκωσαν πάλι οι ορδές από γριές για λάχανα και κόσμος που κλαδευε ελιές. Εχουμε περιθώριο για το απόγευμα όμως!!! Φυσιγγια Ρουμελιωτης csb 32 νο9 περσινά η προπέρσινα άψογα όπως πάντα!
Μπραβο ρε Μητσακο. Μοναχικο περπατητο και 14 στο χερι ειναι μεγαλη δουλεια. Ειδικα φετος.
Μπραβο Σπυρο. Ανεβαινα στα Δερβενοχωρια ολο τον Οκτωβρη και τον Νοεμβρη, ζητημα να βαρεσα 1-2 κεδροτσιχλες συνολο. Πανεμορφα πουλια και παλι μπραβο.καλημερα σας! Με προτροπη του @mixaliskav αφησαμε τον υπνο και πήγαμε Δερβενοχωρια μαζι με την μιση Αθηνα, ειδαμε και γνωστούς δεν μπορώ να πω.
Στα κυνηγετικά τωρα ελαχιστες μεγαλες τσιχλες έπαιξαν το πρωί ισα ισα για μερικες ντουφεκιες
View attachment 65380
76 πόντους το γκουερινη ευχαριστημένοςΈχει κάποια πουλιά αλλά λόγο καιρού δεν ανεμίζουν παρά μόνο για κάποια διαστήματα.
Τρις στο χέρι δύο τραυματισμένες χωμένες στα πυκνά! Το καφεδάκι μας το ήπιαμε κάναμε και πέντε δέκα τουφεκιές καλά ήταν!
View attachment 65393
Αδράνεια να υποθέσω ;Ελάχιστα πουλιά απο Θήβα μεριά έκατσα μέχρι τις 9μιση με υπομονή έκανα 4 τσίχλες στην τελευταία που ήταν γρήγορη δεξιά τραβέρσα μου μπήκε πυρίτιδα απ το κλείστρο στο μάτι και τα γυαλιά τα έχω εντωμέταξυ μεσα στο σακίδιο...
Κακη χρόνια εχεται!!!!!!! Μας έβγαλες τα μάτιαΜοναχικο περπατητο 2 ώρες και λίγο. Τα πουλιά λιγότερα από χθες αλλά με ευστοχία και καμιά απώλεια χτυπημενου έγινε δουλίτσα! Αν έφερνα γύρω αλλη 1μιση ώρα θα το πλησίαζα το όριο αλλά πλάκωσαν πάλι οι ορδές από γριές για λάχανα και κόσμος που κλαδευε ελιές. Εχουμε περιθώριο για το απόγευμα όμως!!! Φυσιγγια Ρουμελιωτης csb 32 νο9 περσινά η προπέρσινα άψογα όπως πάντα!
View attachment 65377
Σήμερα ανέβηκα βουνό για κυχλες είδαμε 2!!!!εχει όμως μπεκατσεςΕδώ ούτε στα πυκνά ούτε στις ελιές ούτε στους θάμνους.
Yes! Μου έχει τύχει όμως και με αερίωνΑδράνεια να υποθέσω ;
Τα χει καλα με τους απεναντι, θα ταιριαξει. Εχει και κυνηγι μπολικο, εχει και κατι χανουμακια!!!!Θες να μαζέψουμε χρήματα να πας διακοπες Τουρκία μπας και ηρεμήσουμε με τους απέναντι?
Καλύτερα να μην ακούγατε το ξυπνητήρι.55 πουλιά καμία 30 άρια βρήκαμε
76 πόντους το γκουερινη ευχαριστημένοςαςΈχει κάποια πουλιά αλλά λόγο καιρού δεν ανεμίζουν παρά μόνο για κάποια διαστήματα.
Τρις στο χέρι δύο τραυματισμένες χωμένες στα πυκνά! Το καφεδάκι μας το ήπιαμε κάναμε και πέντε δέκα τουφεκιές καλά ήταν!
View attachment 65393
Καλύτερα να μην ακούγατε το ξυπνητήρι.
αστα χάλια ευτυχώς πλακώσαμε την προβατίνα στη Μαλακάσα και στανιαραμεΚαλύτερα να μην ακούγατε το ξυπνητήρι.