Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Στα πολιτικά πέρσι δυο άτομα χαθήκαμε ούτε ήξερα που άφησα το αμάξι βρήκαμε δυο ανθρώπους και μας πήγαν
Φέτος πριν κανένα μήνα στο Μοδι τρεις κάναμε περπατητο δυο μαζί εγώ ώσπου να βγω απο ένα ρέμα χτύπησα φύγαν πολύ μπροστα να περνω τηλ να μου λένε έλα στο αμάξι και βγαίνω κάνα δυο χιλιόμετρα μακρυά και αντί να κάνω αριστερά παω δεξιά και παω αλλά τρία τέσσερα χιλιόμετρα τι βρισίδι έπεσε εκείνη τη μέρα περνω τηλ λέω ρίξε μια ριπή να καταλάβω
Βρε γιατί δεν μου κάνει εντύπωση;🤣🤣🤣

Βρε γιατί δεν μου κάνει εντύπωση;🤣🤣🤣
Ένα περπατητο ποτε θα κάνουμε μαζί
Για καρτέρι δε σε περνω εσένα σας έμαθα τι κουμάσια είστε
Έτσι με έκανε και ο άλλος στα τρυγόνια ο Κουτσογιαννης
Να μη προλαβαίνω να τφεκω έβλεπα το τρυγόνι να έρχεται α ωραία λέω άκουγα μια τφεκια κατ το τρυγόνι εξήντα μέτρα και βάλε
Α έτσι είσαι και εσυ

Να μη προλαβαίνω να τφεκω έβλεπα το τρυγόνι να έρχεται α ωραία λέω άκουγα μια τφεκια κατ το τρυγόνι εξήντα μέτρα και βάλε
Α έτσι είσαι και εσυ
Περπατα εσύ και θα πηγαίνω με το αμάξι να στηνομαι εγω μπροστά σου

Ναι καλά , 5 νοματαίοι μια φορά σε ορεινό τόπο κοντά στη Νεμέα που πηγαμε για πρώτη φορα , ψάχναμε να βρούμε το αμάξι πόση ώρα .
Γυρω γύρω σαν τους παλαβούς.
Συνάδελφοι καλησπέρα έχει GPS με λίγα χρήματα δίνουμε χρήματα όλοι σε τόσα είδη είναι απαραίτητο.

Α έτσι είσαι και εσυ
Κάνει ο Ήλιος τέτοια πράγματα; Απαπαπααα... Μα ποιος τον προπονεί;🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Και ομως τα μοναχικα κυνηγια τα λατρευω
Οκ στην τσιχλα ισως να παω πιο ευκολα
Με παρεα
Αλλα το μονος για μενα ειναι απολαυση
Πολυ σπανιο να ταιριαξεις με καποιον τοσο καλα ωστε να κυμηγατε μαζι σαν ενα
Χρυσανθε είναι κάποιες φορές που αναζητάμε να βρεθούμε μόνοι μας στο βουνό να ηρεμήσουμε,το έχω κάνει κι εγώ κάποιες φορές...
Όμως το κυνήγι,τουλάχιστον για μένα είναι συντροφικό...
Εγώ κυνηγάω από παιδική ηλικία με φίλο μου και μετά από τόσα χρόνια ξέρουμε ο ένας τα "χούγια"του άλλου...

Μοναχικο περπατητο 2 ώρες και λίγο. Τα πουλιά λιγότερα από χθες αλλά με ευστοχία και καμιά απώλεια χτυπημενου έγινε δουλίτσα! Αν έφερνα γύρω αλλη 1μιση ώρα θα το πλησίαζα το όριο αλλά πλάκωσαν πάλι οι ορδές από γριές για λάχανα και κόσμος που κλαδευε ελιές. Εχουμε περιθώριο για το απόγευμα όμως!!! Φυσιγγια Ρουμελιωτης csb 32 νο9 περσινά η προπέρσινα άψογα όπως πάντα!
20230122_095915.jpg

Μοναχικο περπατητο 2 ώρες και λίγο. Τα πουλιά λιγότερα από χθες αλλά με ευστοχία και καμιά απώλεια χτυπημενου έγινε δουλίτσα! Αν έφερνα γύρω αλλη 1μιση ώρα θα το πλησίαζα το όριο αλλά πλάκωσαν πάλι οι ορδές από γριές για λάχανα και κόσμος που κλαδευε ελιές. Εχουμε περιθώριο για το απόγευμα όμως!!! Φυσιγγια Ρουμελιωτης csb 32 νο9 περσινά η προπέρσινα άψογα όπως πάντα!
View attachment 65377
Πώς τα συντηρεί έτσι ωραία ο καταψύκτης?
Πλακα κάνω.Μπραβο Δημήτρη.Βαρα γιατί χανόμαστε.

Πώς τα συντηρεί έτσι ωραία ο καταψύκτης?
Πλακα κάνω.Μπραβο Δημήτρη.Βαρα γιατί χανόμαστε.
Αφου σας το έχω ξαναπεί. Τα κρατάει τόσο καλά που είναι σαν να ζουσαν πριν μια ώρα!!!
Περα από την πλάκα, έχω κρατησει ένα παμπάλαιο ψυγείο ΠΙΤΣΟΣ που μπορει να εχει κατασκευαστει πριν γεννηθω εγω!!! Βαζω τα πουλιά στην συντήρηση και όταν τα μαδαω μουδιαζουν τς δάχτυλα μου από το κρύο! Σχεδον παγωμένα τα έχει και είναι σαν να έχουν χτυπηθεί μερικές ώρες πιο πριν!

Status
Not open for further replies.
Back