Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Τις πιο πολλές φορές πηγαίνω μόνος εντελώς ερημιά και σε μέρη δύσκολα και λέω ρε άμα συμβεί κάτι τι θα γίνει όπως σήμερα την έκανα τη μαλακια μου πάλι δυο φορές χάθηκα τώρα βάζω στίγμα στο κινητό και το βρίσκω
Πρέπει πλέον να προσέχουμε. Οι καιροί είναι επικίνδυνοι, αλλά και τα βουνά ψηλώνουν όσο περνούν τα χρόνια. Μέχρι πριν 5 χρόνια, δεν με ένοιαζε. Πήγαινα μόνος μου στο Καπανδρίτι με το σκυλάκι μου. Σπάνια μακρύτερα. Τώρα πια μόνο με παρέα, με εξαίρεση τα μπασίματα. Ο λόγος είναι, ότι και ατύχημα μου έχει συμβεί και δυσκολεύτηκα να γυρίσω και να οδηγήσω μόνος και μιά απλή βλάβη στη μίζα και δεν υπήρχε ψυχή να σπρώξει το αμάξι. Επίσης έχω βρεθεί μπροστά σε "νταραβέρι" στο Καπανδρίτι και έγινα ένα με το έδαφος, για να μην με πάρουν χαμπάρι, όπως και που μου την έχουν "πέσει" τρία γυφτόπουλα, πάλι στο Καπανδρίτι, να με ληστέψουν, τα οποία ακόμα τρέχουν. Το στρες όμως είναι μεγάλο. Επίσης η παρέα με ανθρώπους που αγαπάς και εκτιμάς, είναι πολύτιμη, με την προ απαιτούμενη παπαρολογία και χαβαλέ, πάντα στο πρόγραμμα. Το ότι βγαίνουν περισσότερα πουλιά από την μεριά σου, απ'ότι μόνος, είναι το λιγότερο.

Τις πιο πολλές φορές πηγαίνω μόνος εντελώς ερημιά και σε μέρη δύσκολα και λέω ρε άμα συμβεί κάτι τι θα γίνει όπως σήμερα την έκανα τη μαλακια μου πάλι δυο φορές χάθηκα τώρα βάζω στίγμα στο κινητό και το βρίσκω
Όταν αλλάζεις τρεις νομούς περπατώντας αυτά παθαίνεις!😂😂😉

Εκεί ήμουν πήρες πουλιά άκουσα ντουφεκιές
2 στο χερι μια εξατμιστηκε και μια με τη φορα που πηγενε επεσε καμια 200αρια μετρα μεσα στα πυκνα ολη η φαση κρατησε 10-15 λεπτα και αυριο το πρωι για εκει με βλεπω με τον πατερα μου και ενα φιλο

Δύο εβδομάδες απουσίασα από το σπορ. Σήμερα το απόγευμα μόλις έπεσε ο αέρας είπα να περπατήσω λιγάκι.
Μισή ώρα (τόσο αντέχω πια) στα πρανή του Χτυπά βγήκαν όλες-όλες ένα ζευγάρι τσίχλες. Η μία έστριψε και χώθηκε στα πυκνά. Η άλλη που πήρε ύψος το πλήρωσε.
Μετά καρτεράκι μέχρι που νύχτωσε. Απόλυτη νέκρα. Τελευταία στιγμή φεύγοντας φάνηκε άλλη μία.
Έτσι μείωσα τον πληθυσμό τους κατά δύο μονάδες.
Τραγική η κατάσταση.
σ.σ. Τα NSI Classic Light μου πάνε γάντι. Η πρώτη έπεσε 82 βήματα μακριά ξερή και αμάτωτη.

Πρέπει πλέον να προσέχουμε. Οι καιροί είναι επικίνδυνοι, αλλά και τα βουνά ψηλώνουν όσο περνούν τα χρόνια. Μέχρι πριν 5 χρόνια, δεν με ένοιαζε. Πήγαινα μόνος μου στο Καπανδρίτι με το σκυλάκι μου. Σπάνια μακρύτερα. Τώρα πια μόνο με παρέα, με εξαίρεση τα μπασίματα. Ο λόγος είναι, ότι και ατύχημα μου έχει συμβεί και δυσκολεύτηκα να γυρίσω και να οδηγήσω μόνος και μιά απλή βλάβη στη μίζα και δεν υπήρχε ψυχή να σπρώξει το αμάξι. Επίσης έχω βρεθεί μπροστά σε "νταραβέρι" στο Καπανδρίτι και έγινα ένα με το έδαφος, για να μην με πάρουν χαμπάρι, όπως και που μου την έχουν "πέσει" τρία γυφτόπουλα, πάλι στο Καπανδρίτι, να με ληστέψουν, τα οποία ακόμα τρέχουν. Το στρες όμως είναι μεγάλο. Επίσης η παρέα με ανθρώπους που αγαπάς και εκτιμάς, είναι πολύτιμη, με την προ απαιτούμενη παπαρολογία και χαβαλέ, πάντα στο πρόγραμμα. Το ότι βγαίνουν περισσότερα πουλιά από την μεριά σου, απ'ότι μόνος, είναι το λιγότερο.
Καλα κάνω και δεν πατάω στο Καπανδρίτι .
Καταραμένος τόπος απ οτι φαίνεται. .big smile.

Καλα κάνω και δεν πατάω στο Καπανδρίτι .
Καταραμένος τόπος απ οτι φαίνεται. .big smile.
Οι δύο παρανομίες έγιναν στην ίδια περιοχή, τις Ράθες, βόρεια από την Αγία Άννα το εκκλησάκι, στο βορειοανατολικό άκρο της λίμνης. Εκεί θέλει μεγάλη προσοχή. Κατά τ'άλλα δεν είναι άσχημο σημείο για κοντά στην Αθήνα. Δεν έχει τις καρπώσεις, της Βοιωτίας και της Εύβοιας, αλλά για τόσο κοντά, είναι ιδανικό, για 2ωρο περπατητό.

Νταλαβερι;;.think.

Μόνος ούτε στον παράδεισο....
Και ομως τα μοναχικα κυνηγια τα λατρευω
Οκ στην τσιχλα ισως να παω πιο ευκολα
Με παρεα
Αλλα το μονος για μενα ειναι απολαυση
Πολυ σπανιο να ταιριαξεις με καποιον τοσο καλα ωστε να κυμηγατε μαζι σαν ενα

Χάρη έχω πάθει νιλα στο Μαίναλο κοντά στην Αλωνίσταινα για όσους ξέρουν που ακόμα την θυμάμαι
Σε μοναχικό κυνήγι τσίχλας
περπάτησα έξι ώρες μέσα στο έλατο γιατί έκανα λάθος υπολογισμό και έχασα τον γυρισμό για το αυτοκίνητο και το χειρότερο το κινητό δεν έπιανε σήμα
Από τότε σε μέρη άγνωστα μόνο με παρέα

Χάρη έχω πάθει νιλα στο Μαίναλο κοντά στην Αλωνίσταινα για όσους ξέρουν που ακόμα την θυμάμαι
Σε μοναχικό κυνήγι τσίχλας
περπάτησα έξι ώρες μέσα στο έλατο γιατί έκανα λάθος υπολογισμό και έχασα τον γυρισμό για το αυτοκίνητο και το χειρότερο το κινητό δεν έπιανε σήμα
Από τότε σε μέρη άγνωστα μόνο με παρέα
Ναι καλά , 5 νοματαίοι μια φορά σε ορεινό τόπο κοντά στη Νεμέα που πηγαμε για πρώτη φορα , ψάχναμε να βρούμε το αμάξι πόση ώρα .
Γυρω γύρω σαν τους παλαβούς.

Στα πολιτικά πέρσι δυο άτομα χαθήκαμε ούτε ήξερα που άφησα το αμάξι βρήκαμε δυο ανθρώπους και μας πήγαν
Φέτος πριν κανένα μήνα στο Μοδι τρεις κάναμε περπατητο δυο μαζί εγώ ώσπου να βγω απο ένα ρέμα χτύπησα φύγαν πολύ μπροστα να περνω τηλ να μου λένε έλα στο αμάξι και βγαίνω κάνα δυο χιλιόμετρα μακρυά και αντί να κάνω αριστερά παω δεξιά και παω αλλά τρία τέσσερα χιλιόμετρα τι βρισίδι έπεσε εκείνη τη μέρα περνω τηλ λέω ρίξε μια ριπή να καταλάβω

Status
Not open for further replies.
Back