Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
εύκολα πουλιά εκτός από το κοτσυφι.

Αντε που έχω τρελάνει κόσμο ρε φίλε με 8 πουλια.Το έχω ξαναπεί ότι με πάει ζουμί στην τσίχλα όπως λέει και μια ψυχή @PredatoZ
Εμενα με παει σερπατινα!!! .sarcastic. εισαι ωραιο τυπακι και γουσταρω τις φωτο που βαζεις γιαυτο ειπα οτι εχεις τρελανει κοσμο ;)

Σιγουρα αταλαντη.. για τους αλλους δεν ξερω αλλα ειδα τρελα πουλια και απο παλικαρια που κανουν καρτερι μονο

Ξερεις που στην Αταλάντη γιατί εκεί ημαστσν 4 άτομα και δεν ακούσαμε άλλες ντουφεκιές από τις δικές μας !!!!

Αυτό συμβαίνει τις περισσότερες φορές. Πριν 2 εβδομάδες έπεφτε μια τουφεκιά στη Θηβα κάθε μια ώρα και στο σημειο που καθόμουν εγώ είχα κάνει 9 καρτέρι. Ποιος θα το πίστευε που οι μισοί γύρισαν ατουφέκιστοι και άλλοι με 1 τσίχλα. Οχι οτι είχε πολλές γιατί 10 τουφέκισα, αλλά εκεί τουλάχιστον πέρασαν κι αυτες οι 10. Μια φορά πάλι Αταλάντη παω με ενα φίλο καθόμαστε στο σημείο που καθομαι πάντα δεν περναγε τιποτα και μεσα σε μια ρεματια πολεμος, λεω ρε δεν παμε εκει να δουμε τι γινεται, παμε και πέρναγαν λες και ήταν άλλο μέρος! 300 μέτρα πιο πάνω!

Αυτό συμβαίνει τις περισσότερες φορές. Πριν 2 εβδομάδες έπεφτε μια τουφεκιά στη Θηβα κάθε μια ώρα και στο σημειο που καθόμουν εγώ είχα κάνει 9 καρτέρι. Ποιος θα το πίστευε που οι μισοί γύρισαν ατουφέκιστοι και άλλοι με 1 τσίχλα. Οχι οτι είχε πολλές γιατί 10 τουφέκισα, αλλά εκεί τουλάχιστον πέρασαν κι αυτες οι 10. Μια φορά πάλι Αταλάντη παω με ενα φίλο καθόμαστε στο σημείο που καθομαι πάντα δεν περναγε τιποτα και μεσα σε μια ρεματια πολεμος, λεω ρε δεν παμε εκει να δουμε τι γινεται, παμε και πέρναγαν λες και ήταν άλλο μέρος! 300 μέτρα πιο πάνω!
Πράγματι ! Όχι 300 μέτρα πιο εκεί, αλλά και δέντρο με δέντρο μπορεί να διαφέρει.

Ωραία πήγε η μέρα σήμερα.

Ο Χάρης να πούμε έκανε πάλι τα μαγικά του.

Είναι τυχερός αλλά πάνω απ όλα είναι ικανός.

Και αυτό που λένε ότι η τύχη ευνοεί πάντα τους ικανούς ισχύει στο ακέραιο.

Τα πουλιά δεν ήταν πολλά άλλα κάτι κάναμε.

Επίσης όσες φορές έχω πάει με το χάρη ποτέ δεν έχει πάρει πουλιά.
Ούτε μισά μισά.
Πάντα όλα εγώ να τα λέμε κι αυτά.

Είσαι ό,τι πρέπει από φυσική κατάσταση για όταν μας χτυπήσουν οι ''φίλοι μας'' οι Τούρκοι!
Ευχαριστώ αλλά ντάξει εδώ έχουμε πολλούς και πιο μαχιμους.

Οσο για μενα σιγά σιγά περνώ την κατηφόρα...

Στέλιο,τα λουλούδια αυτά,πως τα λέτε;
Μανουσακια.

Και φυσικά δεν τα μαζεύω εγώ.
Εγώ είμαι ένας σκληρός καργιόλης.
Χαχαχα🤣😂

Τα παιδιά στην παρέα μου ειναι ρομαντικοί ή τα πάνε για να γλυτώσουν την μουρμούρα.
🤣😂🤣😂

Αστειεύομαι Ε.

Μανουσακια.

Και φυσικά δεν τα μαζεύω εγώ.
Εγώ είμαι ένας σκληρός καργιόλης.
Χαχαχα🤣😂

Τα παιδιά στην παρέα μου ειναι ρομαντικοί ή τα πάνε για να γλυτώσουν την μουρμούρα.
🤣😂🤣😂

Αστειεύομαι Ε.
Είναι εξαιρετικά....Απ'τις πιο όμορφες μυρωδιές!!!

Status
Not open for further replies.
Back