Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Καλημέρα σε όλους! Κ. Χάρη Π χρόνια πολλά για τη γιορτή σας! Επειδή και εμένα με τρώει για τα Πολιτικά, εχθές μίλησα με μια θεία μου που μένει μόνιμα δίπλα σε παραλιακό beach bar (tuz) και μέχρι εχθές το απόγευμα, είχε καμία 15αρια πόντους χιόνι παντού.. Πιο ψηλά σίγουρα περισσότερο! Τώρα αν έπιασε βροχή και το φάει είναι άλλο θέμα.. Εχθές κατηφορισα με τον πατέρα μου στο Χιλιομόδι και το μόνο που καταφέραμε ήταν 180 χλμ, ένα σκασμό διόδια και ένα κοτσυφι... Οπότε για αύριο μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα... Αν και έχω και στο μυαλό μου και πιο νότια κομμάτια της Ευβοίας... Αν πάντως κάποιος συνάδελφος πάει σήμερα ας μας ενημερώσει για την κατάσταση...
Στο Χιλιομόδι δεν έχει κάτι. Προχθές την Πεμπτη ακούστηκε συνολικά μονοψήφιος αριθμός από τουφεκιές. Αύριο θα πάω Σούλι πάνω από το Κιάτο. Αν δεν έχει φέρει πουλιά εκεί με το χιόνι τέρμα για φέτος. Δυστυχώς! Η χειρότερη χρόνια στα 40 χρόνια κυνηγετικής μου σταδιοδρομίας. Γενικά η περιοχή Αθίκια-Χιλιομόδι-Αγ. Βασίλειος-Κουταλάς- Σπαθοβούνι-Αρχαίες Κλεωνές δεν έχει τίποτα.

Μόλις μίλησα με φίλους που πήγανε Μοδι. Φτώχεια μεγάλη και από πουλιά και από κυνηγούς. Δεν θα μείνουνε για απογευματινό, απογοήτευση. Λίγες περισσότερες τουφεκιες στα Κάτω Καλύβια.
Και το πίστευα το Μόδι αυτό το ΣΚ....

Είπα χθες με το που σχόλασα να κατέβω Τριφυλία να κάνω κλαδέψω και να κάνω καμιά δουλειά... Δυστυχώς το αγροτικό παρουσίασε μια βλάβη, οπότε αναγκαστικά σκύλος και λοιπά κυνηγετικά μπήκαν στο RX8...

εικόνα_Viber_2023-02-10_17-45-09-613.jpg
εικόνα_Viber_2023-02-10_17-45-10-188.jpg
To πρωί δίχως το αγροτικό αναγκάστηκα να περπατήσω από πολύ νωρίς για να φτάσω στο αγαπημένο μου πρωινό καρτέρι. Δεν είδα και δεν άκουσα καμία... Άρχισα περπατητό... Τα ίδια χάλια... Και δεν λέμε για λίγα μέρη... Τα ξέρω σαν την παλάμη του χεριού μου... Ούτε Αύγουστος έτσι... Σε ένα καθαρό σημείο με 4 μουριές στη σειρά και μια συκιά δίπλα και άλλη μια στο βάθος και με τον αέρα να φυσά κόντρα βλέπω ο σκύλος αλαφιάζει και κάνει ένα άνοιγμα από τα αριστερά να πάει προς τα εκεί...
εικόνα_Viber_2023-02-11_10-13-02-629.jpg

Με το που έφτασε μεταξύ συκιάς και μουριάς κολλάει και μετά σπάει και ορμάει... Σηκώνεται και στην πρώτη της κάνω αέρα...στη δεύτερη έπεσε κεραυνοβολημένη... Πριν το καταλάβω την είχα στα χέρια μου...
εικόνα_Viber_2023-02-11_09-59-12-555.jpg
εικόνα_Viber_2023-02-11_09-58-34-735.jpg
SX3 field edition, lambro skeet στοκ σχεδόν 10 ετών, brain bell και Pluto φυσικά...

Καλημέρα σε όλους! Κ. Χάρη Π χρόνια πολλά για τη γιορτή σας! Επειδή και εμένα με τρώει για τα Πολιτικά, εχθές μίλησα με μια θεία μου που μένει μόνιμα δίπλα σε παραλιακό beach bar (tuz) και μέχρι εχθές το απόγευμα, είχε καμία 15αρια πόντους χιόνι παντού.. Πιο ψηλά σίγουρα περισσότερο! Τώρα αν έπιασε βροχή και το φάει είναι άλλο θέμα.. Εχθές κατηφορισα με τον πατέρα μου στο Χιλιομόδι και το μόνο που καταφέραμε ήταν 180 χλμ, ένα σκασμό διόδια και ένα κοτσυφι... Οπότε για αύριο μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα... Αν και έχω και στο μυαλό μου και πιο νότια κομμάτια της Ευβοίας... Αν πάντως κάποιος συνάδελφος πάει σήμερα ας μας ενημερώσει για την κατάσταση...
Σε ευχαριστώ φίλε να είσαι καλά
Σήμερα πήγανε πολιτικά και επέστρεψαν λόγω χιονιού άραγε απαγορευτικό

Το είπααα...
Αμ εμένα που με τρώει για πολιτικά αύριο
Μήπως ρίξει καμία βροχή και το σηκωσει
Ακούω για Μοδι χάλια
Κομποταδες τα ίδια τώρα ήταν δυο δίκη μου πάνω τίποτα δυο πλια
Για να δούμε τι θα κάνουμε για αύριο .

Αμ εμένα που με τρώει για πολιτικά αύριο
Μήπως ρίξει καμία βροχή και το σηκωσει
Ακούω για Μοδι χάλια
Κομποταδες τα ίδια τώρα ήταν δυο δίκη μου πάνω τίποτα δυο πλια
Για να δούμε τι θα κάνουμε για αύριο .
Μονο συννεφιά σήμερα χωρίς βροχή. Αμα έχει 15 πόντους δύσκολα και αύριο.... πάντως μην περιμένεις και τίποτα το φοβερό από πουλιά και εδώ.... το λέω όπως ο StaPap.....

Είπα χθες με το που σχόλασα να κατέβω Τριφυλία να κάνω κλαδέψω και να κάνω καμιά δουλειά... Δυστυχώς το αγροτικό παρουσίασε μια βλάβη, οπότε αναγκαστικά σκύλος και λοιπά κυνηγετικά μπήκαν στο RX8...

View attachment 66660
View attachment 66661
To πρωί δίχως το αγροτικό αναγκάστηκα να περπατήσω από πολύ νωρίς για να φτάσω στο αγαπημένο μου πρωινό καρτέρι. Δεν είδα και δεν άκουσα καμία... Άρχισα περπατητό... Τα ίδια χάλια... Και δεν λέμε για λίγα μέρη... Τα ξέρω σαν την παλάμη του χεριού μου... Ούτε Αύγουστος έτσι... Σε ένα καθαρό σημείο με 4 μουριές στη σειρά και μια συκιά δίπλα και άλλη μια στο βάθος και με τον αέρα να φυσά κόντρα βλέπω ο σκύλος αλαφιάζει και κάνει ένα άνοιγμα από τα αριστερά να πάει προς τα εκεί...
View attachment 66662

Με το που έφτασε μεταξύ συκιάς και μουριάς κολλάει και μετά σπάει και ορμάει... Σηκώνεται και στην πρώτη της κάνω αέρα...στη δεύτερη έπεσε κεραυνοβολημένη... Πριν το καταλάβω την είχα στα χέρια μου...
View attachment 66664
View attachment 66665
SX3 field edition, lambro skeet στοκ σχεδόν 10 ετών, brain bell και Pluto φυσικά...
Μπραβο Γρηγορη...
Σε τη υψομετρο εκανες το κυνηγι σου;;

Status
Not open for further replies.
Back