Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Η τελευταία έξοδος για φέτος έκλεισε ωραία. 1μιση ώρα σόλο περπατητό τουφέκισα 16, έπεσαν 12 και γιλέκο μπήκαν τα 9. Και του χρόνου με υγεία σε όλους τους φίλους να βρεθούμε στα μέρη που αγαπάμε..!!
View attachment 67281
3*?

παιδια καλησπερα.ηθελα να σας πω,αυτο που εζησα την κυριακη στα δημενα,και δεν το πιστευα,που σηνεβενε.οταν πηγα στα απογευματινα καρτερια,και εφτιαξα καφε,ακουθγα στα απο κατω καρτερια ντουφεκιες,συνεχωμενες και πολλες.λεω και γω περπατιτο κανουν.περιμενα να μου φερουν καμια τσιχλα,πανω,τιποτα.λεω ολες τις σκοτονουν?για να μην γραφω πολλα και κουραζω,θα σας πω οτι ηταν γυρω στα 12 ατομα,και ειχαν μια μηχανη και εσπαγαν δισκους.αν ειναι δυνατον?δεν το πιστευα.καλα ρε παιδια στα απογευματηνα καρτερια,δισκους?ντουφεκαγαν,απο της,10+30 μεχρη τις μια το μεσημερη.ΣΥΝΕΧΩΣ.πειτε μου εσεις τη πουλια να μηνουν απο κατω?γιατι ρε παιδια?γιατι?εσεις κανατε το κεφι σας και καλα κανατε,αλλα υπαρχουν τα σκοπευτηρια η ριχτε στον καμπο.οχι στα απογευματηνα καρτερια.ολοι οι υπολοιπη, τη φτενε που εκαναν χιλιομετρα,εξοδα,κουραση,να ριξουν 10 ντουφεκιες το απογευμα τη φταινε?ελεος.συγνωμη αν σας κουρασα,αλλα ηθελα να το μοιραστω, μαζι σας.

παιδια καλησπερα.ηθελα να σας πω,αυτο που εζησα την κυριακη στα δημενα,και δεν το πιστευα,που σηνεβενε.οταν πηγα στα απογευματινα καρτερια,και εφτιαξα καφε,ακουθγα στα απο κατω καρτερια ντουφεκιες,συνεχωμενες και πολλες.λεω και γω περπατιτο κανουν.περιμενα να μου φερουν καμια τσιχλα,πανω,τιποτα.λεω ολες τις σκοτονουν?για να μην γραφω πολλα και κουραζω,θα σας πω οτι ηταν γυρω στα 12 ατομα,και ειχαν μια μηχανη και εσπαγαν δισκους.αν ειναι δυνατον?δεν το πιστευα.καλα ρε παιδια στα απογευματηνα καρτερια,δισκους?ντουφεκαγαν,απο της,10+30 μεχρη τις μια το μεσημερη.ΣΥΝΕΧΩΣ.πειτε μου εσεις τη πουλια να μηνουν απο κατω?γιατι ρε παιδια?γιατι?εσεις κανατε το κεφι σας και καλα κανατε,αλλα υπαρχουν τα σκοπευτηρια η ριχτε στον καμπο.οχι στα απογευματηνα καρτερια.ολοι οι υπολοιπη, τη φτενε που εκαναν χιλιομετρα,εξοδα,κουραση,να ριξουν 10 ντουφεκιες το απογευμα τη φταινε?ελεος.συγνωμη αν σας κουρασα,αλλα ηθελα να το μοιραστω, μαζι σας.
Κάπως έτσι βγαίνουν οι φήμες ότι είχε πουλιά στο τάδε μέρος :D

Μεγάλη Καφρίλα !!!

Η τελευταία έξοδος για φέτος έκλεισε ωραία. 1μιση ώρα σόλο περπατητό τουφέκισα 16, έπεσαν 12 και γιλέκο μπήκαν τα 9. Και του χρόνου με υγεία σε όλους τους φίλους να βρεθούμε στα μέρη που αγαπάμε..!!
View attachment 67281
Και του χρόνου Λάζαρε να είσαι γερός...να είμαστε όλοι γεροί να κάνουμε αυτό που αγαπάμε
...ο καθένας με τον τρόπο του και οπως του αρέσει στο βουνό....shake hands.

το φυσαω και δεν κρυωνει...
Χαλαρά έχει χρόνια πίσω κυνηγαω προτελευταία μέρα Πρέβεζα να φανταστείς δεν υπήρχε γέφυρα στο Ρίο.Γυρναω πίσω 10 το βράδυ με γρήγορο αμάξι στο δρόμο παίρνω 10 τηλ για να πάω και την τελευταία μέρα κάπου και δεν έχει πουθενά τίποτα και κοιμαμε μέχρι τις 2 το βράδυ αλλάζω αμάξι και ξαναπάω Πρέβεζα πάλι τα πουλιά τα μισά .Το καλό ήταν ότι ήμουν με τον πατέρα και έναν φίλο και οδηγησανε εναλλάξ.

ξεκιναω παρασκευη απογευμα αγιο θωμα περνω 4 πουλια και παω να βρω μια που επεσε πιο μακρια και περνανε αλλες 10 αλλα εγω ο βλακας εψαχνα. και μετα τελος..αντε λεω δεν πειραζει και αυριο μερα ειναι.. παω περνω το γερο σαββατο πρωι να παμε κυνηγι ναυπλιο , μου λεει ειναι μακρια δεν θα χει τπτ τσαμπα θα παμε ,παμε ευβοια του λεω ουτε αυτο του αρεσε.. γινομαστε ζαρι μες στο αμαξι.....τελικα παμε στον καταραμενο τον αγιο θωμα παλι....βγαινω για μαυρες περνανε σε 1 λεπτο πανω απο 20 πουλια περνω 2 ο αλλος ηταν στραβομενος και καθοταν μεσα στο αμαξι τα περνω και φευγω 8 η ωρα το πρωι καθομουνα στο σαλονι.... χτες παμε με τα φιλαρακια σε ενα μερος προσ το αργος περπατητο 10χιλιομετρα + 6 πουλια... ειχα παρει και την καμερα τρομαρα μου να τραβηξω τα αρ@@@@ μου!
Καλημέρα. Αφού θα ερχόσουν Άργος δεν εδτελνεε ένα μύνημα πρώτα να σου πω!!!

Status
Not open for further replies.
Back