ΝαιΆσχετο
Είσαι απο Κυπρος
ΝαιΆσχετο
Είσαι απο Κυπρος
Δεν ηξεραα... Ασε που δεν θελω να ρωταω τετοια πραγματα γιατι μπορει να ερθω σε δυσκολη θεση... Περυσι η προπερση ειχα ρωτησει ενα "φιλο" για ενα μερος και μου λεει εγω καψει ενα καραβι βενζινες και θα σου πω εσενα που θα πας?? Ε και δεν ρωταω πλεονΚαλημέρα. Αφού θα ερχόσουν Άργος δεν εδτελνεε ένα μύνημα πρώτα να σου πω!!!
Μαλλον εκεί οι τσίχλες θα είναι εκτροφής του γιαυτό δεν σου είπε!Δεν ηξεραα... Ασε που δεν θελω να ρωταω τετοια πραγματα γιατι μπορει να ερθω σε δυσκολη θεση... Περυσι η προπερση ειχα ρωτησει ενα "φιλο" για ενα μερος και μου λεει εγω καψει ενα καραβι βενζινες και θα σου πω εσενα που θα πας?? Ε και δεν ρωταω πλεον
Συμφωνώ και επαυξάνω Λεωνίδα.Για μένα υπάρχει ένας άγραφος νόμος, που τον ακολουθώ: στο μέρος που σου λέει κάποιος ότι έχε πουλιά, πηγαίνεις πάντα μαζί του. Αν θέλεις να πάρεις και άλλον, τον ρωτάς αν είναι σύμφωνος. Αν αυτός που σου υπέδειξε το μέρος δεν μπορεί να έρθει, ρωτάς αν είναι σύμφωνος να πας χωρίς αυτόν.
Αν αυτά (τα μάλλον αυτονόητα) τα τηρούσαν όλοι, τα φαινόμενα που περιγράφει ο liakos θα περιορίζονταν.
Το 99,9 % έχουν αυτή τη λογική δυστυχώς. Το να μην θέλει να σου πει κάποιος ακριβώς θα το δεχτώ αλλά ούτε αν έχει ή όχι μια περιοχή τι να πω. Το έχω βιώσει άπειρες φορές εκτός από φέτος που μου υπέδειξε ένας παππούς που να ψάξω ακριβώς για μπεκάτσες. Εδώ με τον άλλον βγαίνουμε για ποτό για γκόμενες κ ακόμα τον περιμένω για κυνήγιΔεν ηξεραα... Ασε που δεν θελω να ρωταω τετοια πραγματα γιατι μπορει να ερθω σε δυσκολη θεση... Περυσι η προπερση ειχα ρωτησει ενα "φιλο" για ενα μερος και μου λεει εγω καψει ενα καραβι βενζινες και θα σου πω εσενα που θα πας?? Ε και δεν ρωταω πλεον
Αυτό που λες είναι το δεοντολογικό!Για μένα υπάρχει ένας άγραφος νόμος, που τον ακολουθώ: στο μέρος που σου λέει κάποιος ότι έχε πουλιά, πηγαίνεις πάντα μαζί του. Αν θέλεις να πάρεις και άλλον, τον ρωτάς αν είναι σύμφωνος. Αν αυτός που σου υπέδειξε το μέρος δεν μπορεί να έρθει, ρωτάς αν είναι σύμφωνος να πας χωρίς αυτόν.
Αν αυτά (τα μάλλον αυτονόητα) τα τηρούσαν όλοι, τα φαινόμενα που περιγράφει ο liakos θα περιορίζονταν.
Έχεις δίκιο. ίσως ένα ποσοστό έχει καεί η γούνα τους κ είναι επιφυλακτικοί αλλά κατά τη γνώμη μου οι πλειοψηφία έχει πολλά κόμπλεξ.Για μένα υπάρχει ένας άγραφος νόμος, που τον ακολουθώ: στο μέρος που σου λέει κάποιος ότι έχε πουλιά, πηγαίνεις πάντα μαζί του. Αν θέλεις να πάρεις και άλλον, τον ρωτάς αν είναι σύμφωνος. Αν αυτός που σου υπέδειξε το μέρος δεν μπορεί να έρθει, ρωτάς αν είναι σύμφωνος να πας χωρίς αυτόν.
Λεμεσο ειμαι Χαρη
Οχι μεσα ατην πολη λιγο εξω σε χωριο
Στειλε μυνημα αμα κατσει η φαση μερας και ωρας να βρεθουμε
Θα κρατω σεφταλιες να με γνωρισεις![]()
Από σήμερα μέχρι τέλος μόνο κοτσύφια θα βγαίνουν.Όπου κ να πήγα αυτές τις μέρες καταραμένη..... φτώχεια..
Μια από τα ίδια κ σημερα με τα κοτσυφακια να τα μπουκάρω για χαβαλέ κ έβγαιναν τα άτιμα τόσο ωραία λες κ το ήξεραν χαχαχα
S&B corona 28γρ ν8....
View attachment 67313