Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Καλημέρα. Αφού θα ερχόσουν Άργος δεν εδτελνεε ένα μύνημα πρώτα να σου πω!!!
Δεν ηξεραα... Ασε που δεν θελω να ρωταω τετοια πραγματα γιατι μπορει να ερθω σε δυσκολη θεση... Περυσι η προπερση ειχα ρωτησει ενα "φιλο" για ενα μερος και μου λεει εγω καψει ενα καραβι βενζινες και θα σου πω εσενα που θα πας?? Ε και δεν ρωταω πλεον

Δεν ηξεραα... Ασε που δεν θελω να ρωταω τετοια πραγματα γιατι μπορει να ερθω σε δυσκολη θεση... Περυσι η προπερση ειχα ρωτησει ενα "φιλο" για ενα μερος και μου λεει εγω καψει ενα καραβι βενζινες και θα σου πω εσενα που θα πας?? Ε και δεν ρωταω πλεον
Μαλλον εκεί οι τσίχλες θα είναι εκτροφής του γιαυτό δεν σου είπε!

Για μένα υπάρχει ένας άγραφος νόμος, που τον ακολουθώ: στο μέρος που σου λέει κάποιος ότι έχε πουλιά, πηγαίνεις πάντα μαζί του. Αν θέλεις να πάρεις και άλλον, τον ρωτάς αν είναι σύμφωνος. Αν αυτός που σου υπέδειξε το μέρος δεν μπορεί να έρθει, ρωτάς αν είναι σύμφωνος να πας χωρίς αυτόν.

Αν αυτά (τα μάλλον αυτονόητα) τα τηρούσαν όλοι, τα φαινόμενα που περιγράφει ο liakos θα περιορίζονταν.

Για μένα υπάρχει ένας άγραφος νόμος, που τον ακολουθώ: στο μέρος που σου λέει κάποιος ότι έχε πουλιά, πηγαίνεις πάντα μαζί του. Αν θέλεις να πάρεις και άλλον, τον ρωτάς αν είναι σύμφωνος. Αν αυτός που σου υπέδειξε το μέρος δεν μπορεί να έρθει, ρωτάς αν είναι σύμφωνος να πας χωρίς αυτόν.

Αν αυτά (τα μάλλον αυτονόητα) τα τηρούσαν όλοι, τα φαινόμενα που περιγράφει ο liakos θα περιορίζονταν.
Συμφωνώ και επαυξάνω Λεωνίδα.

Το 99,9 % έχουν αυτή τη λογική δυστυχώς. Το να μην θέλει να σου πει κάποιος ακριβώς θα το δεχτώ αλλά ούτε αν έχει ή όχι μια περιοχή τι να πω. Το έχω βιώσει άπειρες φορές εκτός από φέτος που μου υπέδειξε ένας παππούς που να ψάξω ακριβώς για μπεκάτσες. Εδώ με τον άλλον βγαίνουμε για ποτό για γκόμενες κ ακόμα τον περιμένω για κυνήγι

Αυτό που λες είναι το δεοντολογικό!
Δεν υπάρχει όμως περίπτωση,να μη μαθευτεί το μέρος,από τον κολλητό,από τον κολλητό του κολλητού και πάει λέγοντας!
Η περιπτώσεις πάμπολλες!
Αφήνω ένα ελάχιστο ενδεχόμενο,ο άνθρωπος που τον πήγαμε κάπου να είναι εχεμυθος και να σεβαστεί αν μη τι άλλο την κίνηση που κάναμε....

Πριν κανα μηνα κανω μια πλακα σε ενα φιλο μου και του λεω πηγα για περπατητο στο μερος σου με 3 παιδια απ το forum και τις καψαμε αυτοι θα ξαναπανε σε 2 μερες του λεω....χαχαχαχαχα δεν παει το μυαλο σας τι εγινε του πηγε η πιεση 30 ειναι και μεγαλος ανθρωπος .very funny.

Έχεις δίκιο. ίσως ένα ποσοστό έχει καεί η γούνα τους κ είναι επιφυλακτικοί αλλά κατά τη γνώμη μου οι πλειοψηφία έχει πολλά κόμπλεξ.

Λεμεσο ειμαι Χαρη

Οχι μεσα ατην πολη λιγο εξω σε χωριο

Στειλε μυνημα αμα κατσει η φαση μερας και ωρας να βρεθουμε.shake hands.

Θα κρατω σεφταλιες να με γνωρισεις .yel.

Είναι που είναι καλοφαγάς ο Χάρης απ' ό,τι έχω καταλάβει... Άμα του γνωρίσεις και τις πεντανόστιμες σεφταλιές... βλέπω να μην ξαγυρίζει ποτέ πίσω...!!! Θα καθίσει εκεί εις την Κύπρον διά πάντα, με μόνη του έγνοια να χλαπακιάζει "ανελέητα" λαχταριστές σεφταλιές...!!!

.sarcastic.

Όπου κ να πήγα αυτές τις μέρες καταραμένη..... φτώχεια..
Μια από τα ίδια κ σημερα με τα κοτσυφακια να τα μπουκάρω για χαβαλέ κ έβγαιναν τα άτιμα τόσο ωραία λες κ το ήξεραν χαχαχα

S&B corona 28γρ ν8....
View attachment 67313
Από σήμερα μέχρι τέλος μόνο κοτσύφια θα βγαίνουν.

Μιας και λέμε για καρτέρια τσίχλας, έχω μια απορία: γιατί κάποια καρτέρια που πριν χρόνια γινόταν χαμός, δεν κρατάνε πλέον πολλά πουλιά? Χωρίς να έχει αλλάξει κάτι στην γύρω περιοχή. Μιλάμε πάντα για χρονιές που γενικά υπάρχουν τσίχλες και όχι φυσικά για το φετινό χάλι...

Status
Not open for further replies.
Back