Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
ανέβηκαν πουλια στα απογευματινά και σήμερα το προι τα πευκα παραθαλάσσια ήταν γεμάτα ερχόταν από θάλασσα σαν μπασίματα οκτωβριου
Γενικά αυτές τις μέρες είχε μετακινήσεις, εγώ ήμουν για φασσες στις Σέρρες και 2 μέρες μας στράβωσαν οι τσίχλες στο βουνό. Τη προηγουμενη πεμπτη Παρασκευή το ένα κοπαδακι πισω απο το άλλο ερχόταν. Και κοτσυφια πολλα.

αντε βγες σημερα ολοι μερα,μην μας πεις παλι οτι δεν προλαβες!
Αυτήν την στιγμή είμαι στο κτημα100 μέτρα από θάλασσα και βλέπω να μπενουν πουλια κατά διαστήματα έχω αναψη κόκκινα λεμε.. το απόγευμα βάζο πατάτες αν προλάβω θα παο

Αυτήν την στιγμή είμαι στο κτημα100 μέτρα από θάλασσα και βλέπω να μπενουν πουλια κατά διαστήματα έχω αναψη κόκκινα λεμε.. το απόγευμα βάζο πατάτες αν προλάβω θα παο
Αρχιζω να ζαλιζομαι και τα χειλια μου εχουν μουδιασει τι μας κανεις τωρααα

Αρχιζω να ζαλιζομαι και τα χειλια μου εχουν μουδιασει τι μας κανεις τωρααα
Λιακο β σουδαν
Βαλε πατατες ασε τις τσιχλες φιλε
Δωσε στιγμα στις τσιχλες για εδω

Λιακο που νιωθεις μουδιασμα
Οκ φιλε ολα καλα ηρεμισε

Θα ερθουν εδω να μουδιασω εγω αυτες
.big smile. .yel.

Λιακο β σουδαν
Βαλε πατατες ασε τις τσιχλες φιλε
Δωσε στιγμα στις τσιχλες για εδω

Λιακο που νιωθεις μουδιασμα
Οκ φιλε ολα καλα ηρεμισε

Θα ερθουν εδω να μουδιασω εγω αυτες
.big smile. .yel.
Πραγματικά λεβεντες και
Μονο που είδα πουλια να έρχονται μου φτάνει….. όλλοι είδαν πουλια σήμερα και ψηλά στα βουνά και χαμηλα (παραθαλάσσια).. ας ελπησουμε του χρόνου να της δουμε μαζικα

ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΣΠΑΝΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑΣ,.ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΤΙΝΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ Η ΘΥΡΟΦΥΛΑΚΗ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ .ΕΞΑΛΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ.ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ,ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΙ ...... ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΑΝ ΤΣΑΚΩΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΕ ΚΛΕΒΕΙ ΘΑ ΤΟΥ ΡΙΞΩ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΗΜΑ ,ΘΑ ΒΓΩ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΑΤΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ!!!!!!!

Last edited:
ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΣΠΑΝΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑΣ,.ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΤΙΝΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ Η ΘΥΡΟΦΥΛΑΚΗ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ .ΕΞΑΛΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ.ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ,ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΙ ...... ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΑΝ ΤΣΑΚΩΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΕ ΚΛΕΒΕΙ ΘΑ ΤΟΥ ΡΙΞΩ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΗΜΑ ,ΘΑ ΒΓΩ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΑΤΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ!!!!!!!
Φιλε μη το δενεις και κομπο οτι θα βγεις αλωβητος ολοι αυτοι ειναι σαν της ακριδες δεν πανε μονοι τους και πρεπει να υπερισχυει η ψυχραιμια ασε που θα βγεις μπλεγμενος με τον νομο.

Για την αστυνομία το να εντοπιστούν είναι πολύ εύκολο δια του ψαρέματος. Είναι πολύ εύκολο .Αφήνεις το αμάξι πάνω στον ασφαλτόδρομο και θα γυροφέρνουν σαν μη μύγα στα σκατα. Τωρα απο κει και περα για το τι μπορεί να συμβεί και με τι συνέπειες συνέπειες αν το κανουμε εμείς ,ειναι μεγάλη κουβέντα.
Επισης να σας πω οτι η αστυνομία της περιοχής ,δικαιολογήθηκε οτι δεν εχει προσωπικό και οχήματα. Ομως αυτο το πρόβλημα που εντοπίζεται σε έκταση μεσα στο νομο 5 χρόνια τώρα θα έπρεπε να αφορά την αστ.διοικηση Βοιωτίας και οχι απλά ενα αστυνομικό τμήμα.

Για την αστυνομία το να εντοπιστούν είναι πολύ εύκολο δια του ψαρέματος. Είναι πολύ εύκολο .Αφήνεις το αμάξι πάνω στον ασφαλτόδρομο και θα γυροφέρνουν σαν μη μύγα στα σκατα. Τωρα απο κει και περα για το τι μπορεί να συμβεί και με τι συνέπειες συνέπειες αν το κανουμε εμείς ,ειναι μεγάλη κουβέντα.
Επισης να σας πω οτι η αστυνομία της περιοχής ,δικαιολογήθηκε οτι δεν εχει προσωπικό και οχήματα. Ομως αυτο το πρόβλημα που εντοπίζεται σε έκταση μεσα στο νομο 5 χρόνια τώρα θα έπρεπε να αφορά την αστ.διοικηση Βοιωτίας και οχι απλά ενα αστυνομικό τμήμα.
το θεμα αυτο πρεπει να αφορα και την θυροφυλακη προτιστος για αυτο το ανεφερα .στους κυνηγοτοπους να εχουν παρουσια οχι μονο για να γραφουν εμας αλλα και να μας προστατευουν για αυτο πληρωνονται .για την ευρυθμη λειτουργεια του κυνηγιου

το θεμα αυτο πρεπει να αφορα και την θυροφυλακη προτιστος για αυτο το ανεφερα .στους κυνηγοτοπους να εχουν παρουσια οχι μονο για να γραφουν εμας αλλα και να μας προστατευουν για αυτο πληρωνονται .για την ευρυθμη λειτουργεια του κυνηγιου
σωστος!

Δε νομιζω οτι ειναι θέμα θηροφυλακής . Καθαρά αστυνομίας ειναι

Μας δουλεύουν τα κυχλια !!!!! Περασμα χτες και σήμερα το προι μεγαλητερο!!!!
ανέβηκαν πουλια στα απογευματινά και σήμερα το προι τα πευκα παραθαλάσσια ήταν γεμάτα ερχόταν από θάλασσα σαν μπασίματα οκτωβριου

Άντε βρε Ηλία!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Ν' μάθουμε και κάτι ευχάριστο κι από σένανε...!!! .pray to God..pray to God..pray to God.

Α ξέχασα ,απο Μαντρα μεριά και πάνω ,σκιζουν και λάστιχα .Ειναι κατι ντόπιοι που ενοχλούνται με την παρουσία άλλων κυνηγών. :cool:
Το ίδιο πάθαμε πριν κάποια χρόνια στο καπανδρίτη. 3 αυτοκίνητα που ήμασταν στο ίδιο σημείο παρκαρισμένα ,μας έσκισαν όλα τα λάστιχα με μαχαίρι.

Φιλε μη το δενεις και κομπο οτι θα βγεις αλωβητος ολοι αυτοι ειναι σαν της ακριδες δεν πανε μονοι τους και πρεπει να υπερισχυει η ψυχραιμια ασε που θα βγεις μπλεγμενος με τον νομο.
Δεν μπορείς να πεις ότι καταλάθος πάτησα τρεις φορές τη σκανδάλη και από την ταραχή μου γέμισα και έριξα άλλες τρείς .think.

Η κατάσταση με τους ρομά στην Θήβα τίνει να γίνει χρόνια πάθηση, χωρίς ίαση...
Δυστυχώς έχω σταματήσει να πηγαίνω σε αγαπημένους προορισμούς, Μαυρομάτι, Παλαιοπαναγιά, Ελλοπία εδώ και κάποια χρόνια, εξαιτίας αυτής της κατάστασης.
Περιττό να πω, ότι αν κουβαλάς δεύτερο όπλο στο πορτ μαπαγκαζ και στο κλέψουν, πας κατηγορούμενος για πλημμελή φύλαξη.
Ού μπλέξεις...
Όσο για το ενδεχόμενο συνάντησης με τους κατά σύστημα λωποδύτες, μόνο αρνητικές εξελίξεις μπορεί να έχει για τους εμπλεκόμενους. Ειλικρινά, εν βρασμώ ψυχής, μπορεί κάποιος να λειτουργήσει με τρόπο πολύ αρνητικό.
Δυστυχώς είναι κράτος εν κράτει οι ρομά. Εδώ έφτασε ο πρόεδρός τους επί Κορωνοϊού να πει στα κανάλια, εμείς πως θα ζήσουμε αν δεν κλέψουμε ή δεν ζητιανέψουμε!!!!

Το τφεκι που το έχεις

Το ελεγα κι εγω προχθες αυτο αλλα....αλλα μου λεγε ο @Νικόλαος Ρεντίφης

Status
Not open for further replies.
Back